Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Harcamalara Dikkat Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Eylül 2024, Cuma

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 80%

Boğa burcu bugün, aşk ve ilişki hayatında bazı tedirgin edici gelişmeler yaşanabilir. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki mevcut sorunları çözmek için adım atmanız gerekecek. Sorunların sona ermesini istiyorsanız, ilişkinizdeki sorunları çözmeye yönelik etkili adımlar atmalısınız.

Boğa burcu bugünve kariyer alanında anlaşılır adımlar atmak adına çaba göstermeniz gereken bir gün. Sakinliğinizi koruyabildiğiniz sürece, her şeyin daha iyiye gitmesi muhtemel. Gözünüzde büyüttüğünüz bazı engeller, ilerlemenizi yavaşlatabilir. Bu yüzden, daha gerçekçi ve yapıcı bir yaklaşım sergilemek faydalı olacaktır.

Boğa burcu için bugün maddi konularda yeni gelişmeler yaşanabilir. Olumsuzlukları ortadan kaldırmak ve maddi durumunuzu iyileştirmek için gerekli adımları atmalısınız. Şu anda, maddi açıdan istediğiniz düzenlemeleri yapabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Bu fırsatları iyi değerlendirin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinize koyduğunuz kuralları uygularken çevrenizdeki kişileri de buna alıştırmak isteyebilirsiniz. Herkesin isteğinin ve kapasitesi farklıdır. Olumsuz yanıt aldığınızda, uğraştığınıza değmediğini düşünmek yerine gereksiz uğraşlar içine girip girmediğinize bakmalısınız.

6 Eylül 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, Boğa burcundaki insanlar için finansal konularda dikkatli olmaları gerekebilir. Özellikle harcamalarınızı kontrol altında tutmaya özen göstermelisiniz. Aynı zamanda duygusal konularda da sabırlı ve anlayışlı olmanız önemli olabilir. İletişimde daha dikkatli ve nazik olmaya çalışın, çatışmalardan kaçının. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

6 Eylül 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yalnız bir Boğa burcuysan, hiç ummadığın anda yeni birileriyle tanışabilir yeni başlangıçlar yaşayabilirsin. Hesap kitap kontrolünüzü biraz kaybetmişsin, harcamalarına dikkat et. Haftanın son mesai günü, kendini işlere esir olmuş hissedebilirsin. Sorumluluklarının yoğunluğu, serzenişlerini artırabilir.

6 Eylül 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ev ve aile hayatınızda yaşanan karmaşıklıkları sakinlikle çözüme kavuşturabilirsiniz. Eski anlaşmazlıkları gidererek ailenizle daha güçlü bağlar kurabilir, ortak etkinliklerle keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Gayrimenkul veya miras gibi konulardaki önemli gelişmelerle aile yadigarlarınızı koruyabilirsiniz.

6 Eylül 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınızda artış olabilir. Yeni işler gündeminizi etkiyebilir. Belirginleşmeye başlayan işlerinize yön kazandırabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla ilgili koşullar sizi etkileyebilir. Bazı işleri akışına bırakmak sizi rahatlatabilir. İş hayatınızdan gelecek paralar olabilir. Akşam saatlerini eşinizle geçirmek isteyebilirsiniz.

6 Eylül 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çevrenizdeki kişilerin sizlerle olan etkileşimlerinin başarıyla ilerlediğini görmek sizleri epey rahatlatabilir. Planlamanızı iyi yapmalısınız.

6 Eylül 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ekonomik koşullarınızla ilgilenmeniz gerekebilir. Her şeyin istediğiniz gibi ilerlemesini, kuru bir istek olarak bırakmamalısınız. Bugün ayağınızı sağlam basmanız, ailevi sorumluluklarınızı ve isteklerinizi planlamanız fark atmanıza yardımcı olacak.

6 Eylül 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Boğa, bugün sadece detaylara özel bir dikkat göstermiyorsunuz, aynı zamanda onlardan faydalanıyorsunuz. Doğal yeteneklerinizi veya kazanılmış becerilerinizi daha iyi kullanma şansı elde edebilirsiniz. Aynı zamanda, etkileşimlerinizden değerli içgörüler veya belki de biraz ilham alabilirsiniz. İş veya sağlık alışkanlıklarınızı ve rutinlerinizi iyileştirme isteğiniz güçlü ve hatta günlük işlerinize katılmanın şu anda güçlendirici olduğunu bile söyleyebilirsiniz. Günlük rutinlerinizi kontrol altına almak, yöntemlerinizi geliştirmek, kendiniz hakkında iyi hissetmenin ideal yollarıdır. İşinizde bir avantaj elde etmek için iyi bir konumda olabilirsiniz. Birine yardım ederek ve destekleyerek ona değer verdiğinizi gösterebilirsiniz.

6 Eylül 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün senin için kaçırılan bir fırsat var fakat endişe etme onun yerine çok daha güzelleri geliyor. Hoşnutsuzluk ve sıkıntı yaratmadan önce gözlerini fırsatlara aç. Bakman değil görmen gerekiyor bugün. Geçmiş ya da çocukluk anılarıyla ilgili özellikle güzel olanlarını hatırla, olumsuz olanlarını lütfen evrene sal.

6 Eylül 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ne kadar cazip gelse de, gereğinden fazlaüstlenmeyin. Onun yerine sizin için önemli meselelere odaklanın. Aksi takdirde bunalabilirsiniz. Yeni bir şeyi ele almaya karar verdiyseniz, açık olun ve başkalarını size yardımcı olmaya davet edin. Enerjinizi bu şekilde odaklarsanız ve doğrudan sizi ilgilendirmeyen sorunların ilginizi dağıtmasına izin vermezseniz başarıya ulaşma olasılığınız daha yüksek olacaktır.

6 Eylül 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa, bugün sağlığın ve günlük işlerin düzene girecek, üstelik maddi konularda da yüzün gülecek! Harika bir gün seni bekliyor!

6 Eylül 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Her dediğinizin ve istediğinizin sevdiğiniz kişi tarafından yerine getiriliyor olması dikkate değer bir durum. Ancak yaşamın biraz da aldığın kadarını vermeyi de bilmek olduğunu da belirtmekte fayda var. O kadar da hayırsız olmadığınız göstermenin zamanı da geldi. İş arkadaşlarınızla ilişkilerinizi güçlendirmeniz sizin performansınızın da yükselmesinde çok etkili olacak. Bunun için çaba harcamalısınız. Dostluk adına gözden çıkardığınız bir para, yakında size geri dönebilir

6 Eylül 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 28' 01" R
Ay
Yengeç
19° 19' 25" R
Merkür
Akrep
14° 53' 37" R
Venüs
Yay
06° 44' 41" R
Mars
Yengeç
25° 29' 55" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 20" R
Satürn
Balık
13° 09' 18"
Uranüs
Boğa
26° 13' 36"
Neptün
Balık
27° 40' 44"
Plüton
Oğlak
29° 40' 23"
Chiron
Koç
20° 49' 03"
Lilith
Terazi
12° 50' 54"
True Node
Koç
06° 23' 34"
Son Güncelleme : 23/10/2024 12:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>