Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Karışık Bir Gün Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Aralık 2023, Çarşamba

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda ufak tefek anlaşmazlıklar yaşanabilir. İçinde bulunduğunuz durumlar ne kadar karmaşık olsa da üstesinden gelme şansınız var. Daha sabırlı olmalı ve ilişkinize vermiş olduğunuz değeri net olarak belli etmelisiniz.

Daha sabırlı olmalı ve hata yapmaktan kaçınmalısınız. Zorlukların geride kalması için ne gerekiyorsa onu yapın. Ayrıca,değiştirmek isteyenler için de yeni gelişmeler gündeme gelebilir.

Parasal durumunuzla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. İstediklerinize ulaşmak için biraz daha zamana ihtiyacınız var. Hata yapmamaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ekonomik olarak rahatlayacağınız haberler alabilir ya da bu yönde yeni girişimlere başlayabilirsiniz. Yapacağınız işler hakkında iyi araştırma yapmanın, güvenilir kaynaklardan yararlanmanın önemli olduğunu unutmayın. Hukuksal konular gündeme geldiğinde uzman görüşü almanız işinizi kolaylaştırabilir.

13 Aralık 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kendinizi hırslı ve enerjik hissedeceksiniz. İş projelerinizde önemli adımlar atabilir, büyük bir başarı elde edebilirsiniz. Ailenizle ilgili konularda ise duygusal bir dengede olmanız gerekebilir. İlişkilerinizde ise tutkulu ve romantik bir atmosfer mevcut olabilir. Ancak, düşüncelerinizi net ifade edebilmek için zamana ihtiyacınız olabilir.

13 Aralık 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İşlerinizi her ne kadar yarına bırakmayı sevmeseniz de bugün işlerinizi yetiştirmekte zorlanabilirsiniz. Görünüşe göre yoğun bir gün sizi bekliyor. Uzun zamandır yalnız olan bir Boğa burcuysanız sosyal medyada göreceğiniz bir profil dikkatinizi çekebilir. Bu kişiyi yakın takibinize alabilirsiniz. Akşam saatlerinde görünmeyen kazalar yaşanabilir, dikkat etmelisiniz.

13 Aralık 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ne yapmanız gerektiğine dair farklı düşünceleriniz olabilir ancak buna karar vermekte zorlanabilirsiniz. Bugün herhangi bir adım atmadan önce bu adımdan, bu adımın getirilerinden ve almanız gereken sorumluluktan emin olmalısınız. Konuyla ilgili düşüncelerine her zaman güvendiğiniz kişiler dışında başka insanların görüşlerini de almanız faydalı olabilir.

13 Aralık 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün işlerinizi sağlamlaştırmak isteyebilirsiniz. Ortaklı konular gündeminize gelebilir. İlişkilerinizi daha iyi yönetmeye çalışmalısınız. Sizi krize sokan konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Parasal konularda yenilenme içinde olabilirsiniz. İlerleyen zamanlarda ilişkilerinize istediğiniz gibi yön vermekte zorlanabilirsiniz.

13 Aralık 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Küçük şeylerle de mutlu olmaya çalışın. Küçük şeylerle mutlu olmak büyüklere de umutla bakmanıza ve keyfinizin tekrar yerine gelmesine vesile olur.

13 Aralık 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yanındaki insanlar sayesinde hayata karşı daha olumlu durman mümkün olabilir bugün. Yapıcı yaklaşımlar seni her zaman daha güzel olaylarla ve fırsatlarla odaklayabilir. Bugün bunun etkisini daha net görebilirsin. Yeni girişimlerden de çekinmemen gerekecek. Hayata odaklanmaktan çekinmemelisin.

13 Aralık 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Boğa, bugün yeni bir başlangıç ​​sizi bekliyor. Bu, kendinizi güçlendirmenin yollarını bulmanın zamanıdır. Kendinizin ve başkalarının motivasyonlarının daha fazla farkına varırsınız. Şimdi aynı zamanda bir mali plan başlatmak veya bir borcu ödemek için de iyi bir zaman olabilir. Başkalarına sağlıksız bir şekilde bağımlı hissettiğiniz yaşam alanlarının sorumluluğunu üstlenmek mümkündür. İçinizdeki şeytanlarla mücadele konusunda kararlılıkla çalışmanın zamanıdır. Eğer bir ilişkiye veya finansal anlaşmaya çok sıkı tutunuyorsanız, bu bağımlılıkla yüzleşmenin zamanıdır. Nitekim netlik için çok erken olduğundan büyük kararları sonraya saklayın.

13 Aralık 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün yatırım konusunda kafanız oldukça işler çalışıyor. Yollardan beklediğiniz maddi kazançların siz sağlayacağı olumlu sonuçlardan hareketle, imkanlarınızı genişletme çabası içindesiniz. Gizlilik size yakışmıyor.

13 Aralık 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karşılaştığınız günlük sorunlar pek azalacak gibi görünmüyor. Dayanıklı olun ve önemli noktayı gösteren doğru bakış açısını yeniden kazanmaya bakın, aksi takdirde sürekli bir başarısızlık hissi duyabilirsiniz. Dikkatle ölçüp biçin, gerçekten hangi hedeflere ulaşmak istediğinizi ve hangilerini göz ardı etmeniz gerektiğini düşünün. Bunu başarabilirseniz, çözümlerin çok daha kolay geleceğini göreceksiniz.

13 Aralık 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğalar; Finansal ve sağlık kararları alabilir, sosyal çevrenizin etkisiyle yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Topluluk harcamalarına karşı dikkatli olunması önemli.

13 Aralık 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İnatçı yapınızı destekleyen davranış biçimleri ile sevdiğiniz kişiyi hayretler içinde bırakıyorsunuz. Olaylara farklı bir mantıkla yaklaştığınız için, karşı tarafın sizi anlaması zaman alıyor. İşinizde günlük sorunları çözmeye çalışırken, asıl yapmanız gereken işleri ihmal ediyorsunuz. Bunlarla uğraşmak yerine, ileriye dönük proje oluşturmaya yoğunlaşın. Bazı harcamalarınız nedeniyle acil ödemeler yapmanız gerekebilir. İştahınızda ki artış yüzünden kilo alabilirsiniz

13 Aralık 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 59' 17" R
Ay
Boğa
01° 25' 36" R
Merkür
Başak
19° 08' 41" R
Venüs
Terazi
26° 47' 14" R
Mars
Yengeç
09° 07' 48" R
Jüpiter
İkizler
20° 45' 17"
Satürn
Balık
15° 05' 56"
Uranüs
Boğa
27° 06' 34"
Neptün
Balık
28° 31' 48"
Plüton
Oğlak
29° 45' 03"
Chiron
Koç
22° 16' 54"
Lilith
Terazi
09° 12' 08"
True Node
Koç
06° 37' 25"
Son Güncelleme : 20/09/2024 14:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>