Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Korkmuyorsun! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Eylül 2024, Cuma

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygusal sağlamlık içerisinde bulunuyorsunuz. Temkinli davrandığınız sürece her şeyin istediğiniz gibi şekillenebileceğini unutmayın. Kontrolü genel olarak elinizde bulundurmanız gereken bir dönemdesiniz.

Boğa burcu bugünve kariyer hayatınızda, tam olarak ne istediğinizi bilerek adımlar atmak isteyeceksiniz. Kendinizi doğru ifade ettiğiniz takdirde herhangi bir sorun ya da sıkıntıyla karşılaşmayacaksınız. Olumsuzlukların tamamen geride kalabileceği bir süreçten geçiyorsunuz.

Bugün, parasal durumunuzu zorlayabilecek harcamalardan kaçınmalısınız. İçten içe arzu ettiğiniz şeylere ulaşmak için biraz daha beklemede kalmanız gerektiğini unutmayın. Hata yapmamanız gereken bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinize koyduğunuz kuralları uygularken çevrenizdeki kişileri de buna alıştırmak isteyebilirsiniz. Herkesin isteğinin ve kapasitesi farklıdır. Olumsuz yanıt aldığınızda, uğraştığınıza değmediğini düşünmek yerine gereksiz uğraşlar içine girip girmediğinize bakmalısınız.

13 Eylül 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün, Boğa burcu insanları için ilişkiler ön planda olabilir. Sevdikleri insanlarla daha fazla vakit geçirebilir ve duygusal anlamda daha derin bağlar kurabilirler. Kendinizi ifade etmek ve duygularınızı paylaşmak için uygun bir gün olabilir. Ayrıca, çevrenizde olup bitenlerle ilgili daha dikkatli olmanızda fayda var, detayları gözden kaçırmamak önemli olabilir. İş hayatında ise yaratıcı ve pratik çözümler bulabilir, projelerinizi ilerletebilirsiniz. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

13 Eylül 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sevdiğin kişilere karşı gösterdiğin anlayışlı yüzün, suistimale uğradığını fark etmenle farklı bir tutuma dönüşebilir. Geleceğinle ilgili yeni kararlar almaya başladığın anda, ani biryeri değişikliği söz konusu olabilir. Uzun süredir çalışmayan bir Boğa burcuysan, CV’ni güncelleyip,ilanlarını kontrol edeceksin.

13 Eylül 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatında önemli değişimlere sebep olacak bir olay var. Bu durum seni tetikliyor ve yeniliğe davetiye uzatıyor. Konfor alanını bırakmadığın sürece, yeniliğe evet demediğin sürece bu durum seni mutsuzluğa sürükleyebilir. Kendi kendine bir itirafta bulunup kararını ona göre vermelisin. Kanatlarını açıp uçmanın vakti gelmedi mi?

13 Eylül 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni konular ilginizi çekebilir. Özgürleşme isteği içinde olabilirsiniz. İlgili olduğunuz alanlarda harcama yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizi yeniden toparlamak isteyebilirsiniz. Yeni fikirlerinizi etrafınızdaki insanlarla paylaşabilirsiniz. Yabancılarla ilgili konular zamanınızı alabilir. Sorumlu olduğunuz konular için mücadele vermeniz gerekebilir.

13 Eylül 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda duygusal konularda umduğunuzu bulamayabilirsiniz. Özellikle partnerinizle aranızda iletişimsel problemler olabilir.

13 Eylül 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Duygularınız hakkında gerçekçi bir konuşma yapmak isteyebilirsiniz. Ayağı yere basan bir hikayenin içinde yer almak istiyorsanız bunu dile getirmelisiniz. Partnerinizin sizinle ilgili fikirlerinin güncellenmesi gidişatınıza etki edebilir.

13 Eylül 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Boğa, bugün erken saatlerde aşırıya kaçma eğilimi var. Ayrıca çok fazla harcama yapmak veya nihayetinde yerine getirilmesi zor olacak vaatlerde bulunmak gibi riskler de olabilir. Yine de bugün iyi vakit geçirebilir ve zihninizi olasılıklara açabilirsiniz ancak sınırlarınızı bilmeniz en iyisidir. Çok fazla risk almanın şu anda işe yaraması pek olası değildir. Kendinizi yanlış şeylere adıyorsanız, ruh halinizde dalgalanmalar olabilir. Sakin kalmak muhtemelen en iyisidir, büyük oynamak daha çekici görünse bile! Gün ilerledikçe, kendinizi daha doğal bir şekilde akışa bırakabilirsiniz. Oldukça motive hissedebilirsiniz ve organize olmak tatmin edici olabilir.

13 Eylül 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Şimdi size daha çok disiplin ve yapılanma gerekiyor. Gerçekten neyin önemli olduğuna karar verin ve onu sağlamak için çalışın. Sorumluluklarınız artıyor. Bilinçli olarak gerekli değişiklikler yapıyorsunuz, kontrölünüz altına alsanız daha az değişiklik yapmak zorunda kalacaksınız. Bu dönem bir dönüm noktasıdır. Hayatınızı düzene sokun.

13 Eylül 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Zihniniz ve bedeniniz son derece formda ve neye elinizi atsanız başaracağınızı hissediyorsunuz. Bu enerjiyi, uzun süredir aklınızda olan bir projeyi başlatmak için kullanın. Şimdi en uygun zaman. Projenizin başarılı olması için ne gerekiyorsa, hepsini temin edin ve hedefinize odaklanın.

13 Eylül 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün çalışma hayatı, yanınızda çalışanlar, sağlık konularından dolayı ani sorunlar ve gerginlikler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

13 Eylül 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hiçbir sorundan etkilenmeyecek bir aşk istiyorsunuz. Biraz fazla kolayca kabullendiğiniz uyumsuzluklar sizi şimdilik fazla rahatsız etmiyor, ama bir süre sonra sıkılmanız mümkün. Kariyerinizle alakalı bazı adımlar atabilirsiniz. Ancak risk almaya yatkınlığınızdan dolayı ince düşünmeniz gerekiyor. İş hayatına ayak uydurmak kaygısıyla, hayatınızın diğer alanlarını ne kadar ihmal ettiğinizi bugün daha net bir şekilde görmeniz mümkün olabilecek. Çok gerekli olan harcamalar için kendinizi sınırlandırmayın

13 Eylül 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 23' 03" R
Ay
Yengeç
18° 14' 04" R
Merkür
Akrep
14° 46' 06" R
Venüs
Yay
06° 38' 40" R
Mars
Yengeç
25° 27' 49" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 34" R
Satürn
Balık
13° 09' 30"
Uranüs
Boğa
26° 13' 47"
Neptün
Balık
27° 40' 51"
Plüton
Oğlak
29° 40' 21"
Chiron
Koç
20° 49' 17"
Lilith
Terazi
12° 50' 21"
True Node
Koç
06° 23' 40"
Son Güncelleme : 23/10/2024 10:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>