Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Arada Kalıyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Eylül 2024, Cumartesi

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, üzerinizdeki anlamsız baskılardan kurtulma isteği duyabilirsiniz. Sonuçların belirleyici olacağı bir döneme giriyorsunuz. Amaçlarınıza uygun adımlar attığınız sürece mutluluğa ulaşmanız zor olmayacak.

Boğa burcu bugünve kariyer alanında, çabalarınızın karşılığını almaya başlayacağınız bir gün. Hata yapmadığınız sürece sorun yaşamayacaksınız. Dengeli olabildiğiniz müddetçe her şeyin daha iyiye gidebileceğini unutmamalısınız. Odaklanmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

Bugün, maddi sorunlarınızı ve sıkıntılarınızı masaya yatıracak ve kısa sürede çözümlemeye çalışacaksınız. Sınırlar üzerinde etkili olmanız gereken bir süreçtesiniz; kontrollü ve bilinçli olmanız gereken bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kariyer planlarınız konusunda desteğe ihtiyacınız olabilir. Profesyonel ve sosyal arkadaşlarınızdan bu konuda fikirler alabilir, sizin için bazı bilgileri bulmalarını isteyebilirsiniz. Arkadaş ya da aileden birinin tavsiyeleri gündeme gelebilir; reddetmeden ya da eleştirmeden önce denerseniz neler olabileceğini düşünün.

14 Eylül 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün kendinizi daha huzurlu ve dengede hissedebilirsiniz. Etrafınızdaki insanlarla iletişiminiz güçlü olacak ve anlayışlı bir tutum sergileyeceksiniz. İş hayatınızda karşınıza çıkan fırsatları iyi değerlendirmek için içgüdülerinize güvenmelisiniz. Özel hayatınızda ise romantik ve duygusal bir gün geçirebilirsiniz. Sevdiklerinizle zaman geçirmek size iyi gelecek. Kendinize zaman ayırarak ruhunuzu dinlendirebilir ve enerjinizi yükseltebilirsiniz. Yaratıcı projeler üzerinde çalışmak size ilham verebilir. Sevgi dolu bir gün geçirmeniz dileğiyle!

14 Eylül 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gün içerisinde arafta kalmak istemiyorsan verdiğin sözlere dikkat etmelisin. İlişkisi olan bir Boğa burcuysan, partnerin için çok önemli olan bir tarihi unutmuş olman sorun yaratabilir. Hiç hesapta yokken aniden gerçekleşen bir kararla, ev değişikliği gündemine oturabilir.

14 Eylül 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkileriniz konusunda zorlandığınızı düşünebilirsiniz. Bazı şeyleri anlatamıyor ya da anlamıyorsanız bu konunun üzerinde daha fazla durmamalısınız. Kendi kendinize olumsuz senaryolar kurgulamak yerine, işinize, hayatınıza ve bunlara katmanız gereken yenilikleri kurgulayın.

14 Eylül 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günlük ilk yarısında uzaklarla ilgili bir konu gündeme gelebilir. Öğleden sonra ise kendinizeve sorumluluklar alanında daha fazla meşgul bulabilirsiniz.

14 Eylül 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Söyledikleriniz yanlış anlaşılabilir ve insanlar sizinle münakaşa etmek isteyebilirler. İtibarınızı sarsmamak için bu ortamlardan hemen uzaklaşmaya çalışın.

14 Eylül 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Doğada vakit geçirmek, kendi yiyeceğinizi yetiştirmek fiziksel olarak iyi hissettireceği gibi daha sağlıklı düşünmenize de yardımcı olabilir. Hiçbir şeyin yerini başka bir şeyle doldurmaya çalışmayın. Sırası gelen bir duygu veya konu gündeme geldiğinde bunu yaşayın, bitirin ve sonraki adıma geçin.

14 Eylül 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Boğa, bugün insanlar fikirlerinize iyi yanıt veriyor ancak daha iyi bir anlayışa ulaşmadan önce bir kopukluk veya yanlış anlama olabilir. Gün, inanç yoluyla özel biriyle bağ kurmayı destekliyor. Bazen, birine karşı şüphe duymamak faydalı olabilir. Yaratıcı veya romantik çabalar için de cesaretlendirici bir zaman olabilir. Etkileşimlerinizde heves ve sıcaklık güçlü bir şekilde yer alabilir ve gün, kendinizi yaratıcı bir şekilde ifade etmek için güzel fırsatlar getirebilir. Bilginizi genişletmek, yeni fikirleri ve bakış açılarını keşfetmek faydalı olabilir.

14 Eylül 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Olumlu bir değişiklik zamanı senin için. Yaşamında sürüncemede kalmış bir durum aniden ilerlemeye başlayacak. Şans senden yana olacak hiç merak etme. Kendine yeni yeni geliyorsun ve işlerin açılıyor. Yeni ortaklıklar ve yeni anlaşmalar var seni bekleyen. İlerlemeye devam etmelisin çünkü bolluk ve bereket içerisinde lüks bir hayat seni bekliyor. Bu hayatı yaşayabilmek için hiç durmadan çalışmalısın.

14 Eylül 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızda her şey tıkır tıkır işliyor. Sorunlar, üzerine gittiğiniz anda neredeyse kendiliğinden çözülüveriyor. Maalesef gelecekte her anınız böyle olmayacağından, bugünlerin kıymetini bilin. Hiçbir ayak bağınızın olmamasını fırsat bilip, bu dönemde tüm zamanınızı ailenizle ve arkadaş çevrenizle geçirin. Onlarla olan bağlarınızın ne kadar güçlendiğini siz de hissedeceksiniz.

14 Eylül 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün kariyer,hayatınızda bazı sorunlar olsa da maddi kaynaklarınızda hızla iyileşme gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

14 Eylül 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Başkalarına karşı daha hoşgörülü ve uyumlu olacağınız bir gün. Bu rahat tavrınız ve iyimserliğiniz insanları size çekiyor ve her alanda zorlanmadan işlerinizi yaptırabilmenizi sağlayacak. Sağlam temellere dayananilişkilerine ihtiyacınız var. Geleceğinize yönelik beklentileriniz, bu ilişkiler içinde hayat bulabilir. Önümüzdeki günler içinde, ciddiye alınacak görüşme önerileri var. Bugünlerde paranızı iyi idare edin. Yakında hiç beklemediğiniz bir masrafa gireceksiniz.

14 Eylül 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 20' 33" R
Ay
Yengeç
17° 41' 20" R
Merkür
Akrep
14° 42' 20" R
Venüs
Yay
06° 35' 39" R
Mars
Yengeç
25° 26' 46" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 41" R
Satürn
Balık
13° 09' 35"
Uranüs
Boğa
26° 13' 53"
Neptün
Balık
27° 40' 54"
Plüton
Oğlak
29° 40' 20"
Chiron
Koç
20° 49' 23"
Lilith
Terazi
12° 50' 05"
True Node
Koç
06° 23' 43"
Son Güncelleme : 23/10/2024 09:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>