Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Fikirlerinize Önem Veriliyor Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Kasım 2023, Salı

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda halledemeyeceğiniz çok az sorunla karşılaşacaksınız. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki olumsuzlukları tamamen çözüme kavuşturmanız gereken bir süreçtesiniz.

Mesleki konularda daha hassas düşünmeye çalışın. Gelir ve gider arasındaki olumsuzlukları tamamen çözüme kavuşturmanız gerekmekte. Karmaşaya müsaade etmediğiniz sürece her şey daha da iyiye gidebilir.

Finansal durumunuzu yakından ilgilendiren yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Hata yapmadığınız sürece her şeyin istediğiniz gibi olabileceğini de unutmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ev ve aile hayatınızı ilgilendiren konular üzerinde daha etkin olmaya çalışacaksınız. Kafanızın içinde yer eden olumsuzlukların son bulması için ne gerekiyorsa onu yapmanız gerekmekte. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız takdirde pek fazla sorun ya da sıkıntı ile karşılaşmayacak olmanız da önemli.

14 Kasım 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün enerjiniz yüksek olacak ve olumlu bir şekilde kullanma fırsatı bulacaksınız. İş veya projelerinizde büyük ilerlemeler kaydedebilirsiniz. Ayrıca, ilişkilerinizde de olumlu değişiklikler yaşayabilirsiniz. Sevdiklerinizle daha fazla vakit geçirerek ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz. Bugün finansal konulara dikkat etmeniz önemlidir, harcamalarınızı kontrol altında tutmaya özen gösterin. Sağlığınızla ilgili bazı küçük sorunlar yaşayabilirsiniz, bu nedenle düzenli bir uyku düzenine ve sağlıklı beslenmeye dikkat etmelisiniz. Bugün kendi ihtiyaçlarınızı göz ardı etmemeye çalışın ve kendinize zaman ayırın. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

14 Kasım 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenizdeki herkese karşı cömert ve iyimser tavırlarınız arkadaşlarınızın içinde ön plana çıkmanızı sağlıyor. Arkadaşlarınızın sizden övgüyle bahsetmesi egonuzu okşuyor. Üniversite hayatı deven eden bir akrabanız sizden fikir almak isteyebilir. Yapacağınız yönlendirmeler onun için büyük önem taşıyor.

14 Kasım 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Lehinize gelişen, iyi hissettiren, kazanç getiren durumlar karşısında "yetmez ama evet" tarzı bir tutum sergiliyor olabilirsiniz. Bunu fark etmek, yaşadığınız huzursuzluk ve yetersizlik hissini sonlandırabilir. Mutlu eden, bir amacı olan konularda üzerinizi yapmaktan arta kalan zamanı hobilerinize, çocuklarınıza, sevdiklerinize ayırabilirsiniz.

14 Kasım 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Finansal konularda stresler yaşayabilirsiniz. Ortaklı konularda karar almanız gerekebilir. İş hayatında sizi zorlayacak koşullar gündeme gelebilir. Yaşadığınız krizlere çözüm getirmekte zorlanabilirsiniz. Aldığınız kararlarda dikkatli olmanız gereken günlerdesiniz. Ön göremediğiniz konularda yardım almanızda fayda var. Ani değişiklikler olabilir.

14 Kasım 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar duygusal konularda kendinize biraz zaman tanımalı ve kendi kendinizi baskı altına sokmamalısınız. Ancak bu hal sizi dengede tutabilir.

14 Kasım 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün bazıtoplantıları ön plana çıkabilir. Fikir alış verişi yapabileceğin insanlar, yeni şeyler öğrenebileceğin veya yeni başlangıçlar yapabileceğin konular daha fazla gündeme gelebilir. Kendini zihnen bu tür gelişmelere açmalısın.

14 Kasım 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, ilişkilerinizi ön plana çıkarıyor. İlişkilerin hayatınızda oynadığı kritik rolün farkına varmanın zamanıdır veya ilişki ihtiyaçlarınızı ve hedeflerinizi anlamanıza yardımcı olur. Önünüzdeki zaman, bu ilişkiler ister platonik, isteristerse romantik olsun, bağlantılarınız için güçlü. Yeni başlangıçların ve iyileştirmelerin zamanıdır. Bir ilişkiyi yeni bir seviyeye taşıyabilir veya önemli bir bağlantı kurabilirsiniz. Bugün, değişim uğruna değişiklik yapmak ile sizi gerçekten iyileştirilmiş bir yolda ilerletecek değişiklikler yapmak arasında ayrım yapmayı akıllıca hale getiren bir miktar dürtüsellik olabilir. Fikirlerinize veya planlarınıza karşı direniş veya muhalefetle karşı karşıya olabilirsiniz veya hayatınızdaki insanlar, keşfetmeniz gereken özgürlük sorunlarını tetikleyebilir.

14 Kasım 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Doğal yapınızı zorladığınız zaman kendinizi huzursuz ve mutsuz hissediyorsunuz; bunun tek sorumlu ise, sizsiniz. Girişimci ruhunuzu ortaya çıkaracak işler yapmak istiyorsunuz ve bu konuda engel tanımadığınızın farkındasınız.

14 Kasım 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Henüz gerçekleşmemiş bir dileğinize duyduğunuz istek artıyor. Bazen sırf bu dileğinizi yerine getirebilmek için tüm ilke ve ideallerinize boşvermeyi düşündüğünüz bile oluyor. Bu düşünce oyunlarına hiç kapılmayıp, arzularınıza biraz gem vurmaya çalışın. Elinizdekilerin kıymetini bilin ve hayatta insanı mutlu edenin çoğu zaman en basit ve küçük şeyler olduğunu unutmayın.

14 Kasım 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün ameliyat, sağlık, finans veya özel hayatınızda ani gelişen güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

14 Kasım 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yaşadığınız ilişki sizi strese sokmuş. Bundan kurtulmak için, olumsuz düşüncelerinizden ve eski alışkanlıklarınızdan vazgeçmeniz gerekiyor. İşinizde yaşadığınız sorunların üzerine gidip onları çözmeye çalışmaktansa, kendinizi dinleyip depresyona girmeyi tercih ediyorsunuz. Bu da sizi kontrol altına alıp, etkisiz hale getirmeye çalışan rakiplerinizin ekmeğine yağ sürüyor. Para sorunlarınız kendiliğinden son bulacak, her şey normal haline dönecek. Bir süre daha sabredin. Bademciklerinize dikkat!

14 Kasım 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 24' 08" R
Ay
Boğa
07° 42' 48" R
Merkür
Başak
19° 55' 53" R
Venüs
Terazi
27° 18' 13" R
Mars
Yengeç
09° 22' 02" R
Jüpiter
İkizler
20° 46' 49"
Satürn
Balık
15° 04' 04"
Uranüs
Boğa
27° 06' 10"
Neptün
Balık
28° 31' 06"
Plüton
Oğlak
29° 44' 48"
Chiron
Koç
22° 15' 52"
Lilith
Terazi
09° 14' 57"
True Node
Koç
06° 37' 41"
Son Güncelleme : 21/09/2024 00:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>