Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Sorunlarınızı Çözmek İstiyorsunuz Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Kasım 2023, Cuma

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, etkin adımlar atma şansınız var ancak bunun için biraz daha zamana ihtiyaç duyabilirsiniz. Hata yapmadığınız sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamanız gerekmekte. Her şeyin istediğiniz gibi olma ihtimali var.

İçsel sorunlarınızı ve sıkıntılarınızı tamamen çözüme kavuşturmaya çalışmalısınız. Dengeleri zorlayabilecek her ne varsa ondan da uzak durmanız gerekiyor. İstediklerinize ulaşabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz.

Maddiyatla ilgili ufak tefek sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. Fırsatları değerlendirme konusunda daha esnek olmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çalışma ortamınızdaki gergin havayı dağıtmak isteyebilirsiniz. Kazanç elde ederken bunu zorlanarak, psikolojik sorunlarla uğraşarak yapmanın gerekli olmadığını gösterdiğinizdeortaklarınızın da bakış açısı değişecektir. Cesur ve bu yüzden iyimser hissettiğiniz bir gündesiniz, bunu hayatınıza yeni pencereler açmak için kullanın.

10 Kasım 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, finansal konularda dikkatli olmanız gereken bir gün olabilir. Harcamalarınızı kontrol etmek ve geleceğe yönelik tasarruflar yapmak için fırsatlar arayın. Ayrıca,yerindekiyükünüz artabilir ve birazcık stresli hissedebilirsiniz. Ancak sabırlı olun ve adımlarınızı sağlam bir şekilde atın. Özel hayatınızda ise romantik ilişkilerde büyük olumlu gelişmeler söz konusu olabilir. Sevdiğiniz kişiyle daha derin bir bağ kurabilir veya unutulmaz bir anı paylaşabilirsiniz. Kendinizi daha iyi hissetmek için hobilerinize vakit ayırmanız da olumlu bir etki yaratabilir. Kendinizi rahatlatıcı aktivitelere yönlendirmek sizi enerjik ve mutlu hissetmenizi sağlayabilir.

10 Kasım 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşadığınız olumsuz olaylardan dert yanmak yerine sorunların derinine inmek istiyorsunuz. Yaşadıklarınızı anlamlandırıp daha güçlü ayağa kalkmak isteyeceksiniz. Çocuğu olan Boğa burcuysanız, çocuğunuzu tanımakta güçlük çektiniz bir dönemden geçiyorsunuz. Eşinizle kafa kafaya verip bir uzmandan yardım almak isteyebilirsiniz.

10 Kasım 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İyi okumadığınız, anlamlandırmakta zorlandığınız ya da bilgi sahibi olmadığınız konularda kararlar almamalısınız. Güvenlik ihtiyacınız yüksek olabilir, dolayısıyla da bugün zamanınızı bu ihtiyacı karşılayacak bilgi ve konuları araştırmakla geçirmenizde fayda var. Toplum içinde olmakla ilgili endişelerinizi azaltmak için bir eğitim alabilirsiniz.

10 Kasım 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki gündeminiz yoğun olabilir. İletişimin kendiliğinden aktığı bir gündesiniz. Gün içinde yapacağınız programlar sizi rahatlatacaktır. Sizi yoran ve yıpratan koşullara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Beraber çalıştığınız kişilerden yardım alabilirsiniz. Akşam saatlerinde keyif aldığınız uğraşlarla ilgilenebilirsiniz.

10 Kasım 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Beğenildiğinizi hissedeceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Etrafınızdaki özellikle karşı cinsin size gösterdiği ilgi neticesinde kendinizi iyi hissedebilirsiniz.

10 Kasım 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün çevrende bencilce davranan insanlar olabilir. Bu kişilerle yüzleşmek, sert çıkmak veya bir şeyleri yıkmak senin için mantıklı olmayabilir ama. Çevrendeki insanların kendi hatalarını fark etmeleri için fırsat tanıman ve kendini biraz geri çekmen gerekebilir.

10 Kasım 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Boğa, bugün dinlenmeye ve belki de biraz şımartılmaya ihtiyacınız var ancak aynı zamanda kendinizi tamamlanmış hissetmek için işleri halletmeniz de gerekir. Birine yardım ederek ve destek vererek onu önemsediğinizi gösterebilirsiniz. Bu etki, işiniz veya rutinleriniz de dahil olmak üzere günlük yaşamınızda daha fazla eğlence ve uyumu teşvik eder. Bu şeyler daha keyifli ve tatmin edici olabilir. Üretmekten, hizmet etmekten, günlük yaşamınızla ilgilenmekten keyif alabilirsiniz. İşbirliği ve paylaşım yoluyla kendinizi daha başarılı hissederken, sorunlu alanları gözden kaçırmamaya dikkat edin. İşyerinde veya günlük yaşamınızda barışı ve iyi duyguları teşvik etmek güçlü bir odak noktasıdır.

10 Kasım 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinizi bitkin hissetmeniz için hiçbir sebep yok. Sadece sorumluluk duygunuzun artması sizi zorluyor. Yükünüzü hafifletmeye çalışmalısınız. Den

10 Kasım 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kendinize güveniniz epey yüksek, bunu sınırsızca kullanırsanız size pek fayda getirmeyecek. Sinirinizi en yakınınızdaki insanlardan çıkardığınızdan, çok değerli bağlantılarınız size verdikleri desteği geri çekebilir. Balıklama dalmayın, bir adım geri çekilin, sükunetinizi korumaya çalışın ve sağlığınızla ilgilenin, çünkü şu günlerde ortalamanın biraz altında.

10 Kasım 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Çevresel koşullara uygunluk göstermekte zorlanmayacaksınız. Çevresel koşullara uygunluk göstermeyi başardığınız sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamanız gerekmekte. Dengeleri zorlayabilecek her ne varsa ondan da uzak durmaya çalışın. Hata yapmamanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

10 Kasım 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Birlikte olduğunuz kişiye karşı duygularınız oldukça yıpranmış durumda. Nefretle sevgiyi bir arada yaşıyorsunuz. Vazgeçmek istemeseniz de ayrılık kaçınılmaz gibi gözüküyor. Kariyerinizle ilgili hedeflerinizi harekete geçirecek bir kişi ile tanışmanız mümkün. Onun vasıtası ile planlarınızda yapacağınız değişiklik her şeyi olumlu anlamda etkileyecek. İyimser düşüncelerinizle sorunlarınıza daha kolay çözümler bulabilirsiniz. Bazı ödemelerinizin ertelenmiş olması önümüzdeki günleri kolay geçirmenize yardımcı olacak.

10 Kasım 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 31' 27" R
Ay
Boğa
09° 33' 27" R
Merkür
Başak
20° 09' 49" R
Venüs
Terazi
27° 27' 21" R
Mars
Yengeç
09° 26' 14" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 16"
Satürn
Balık
15° 03' 31"
Uranüs
Boğa
27° 06' 03"
Neptün
Balık
28° 30' 53"
Plüton
Oğlak
29° 44' 44"
Chiron
Koç
22° 15' 33"
Lilith
Terazi
09° 15' 47"
True Node
Koç
06° 37' 46"
Son Güncelleme : 21/09/2024 03:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>