Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
İlişkiniz Güçleniyor Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Kasım 2023, Perşembe

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda duygusal olarak karmaşıklık yaşanabilir. Çevresel koşullara uygunluk göstermek isterken hata yapabilirsiniz. Sınırlar üzerinde etkinlik göstermeniz gereken bir süreçtesiniz.

Mesleki olarak kendinizi net olarak ön planda tutmak isteyeceksiniz. Mevcut koşulların tamamen değişim gösterme ihtimali var ancak bunun için biraz daha beklemede kalmanız gerektiğini de unutmamalısınız.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda ufak tefek sorunlar yaşanabilir. Dengeleri zorlayabilecek her ne varsa ondan da uzak durmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ne için ve kim için kendi hayatınızdan feragat ettiğinizi düşünebilirsiniz. Değip değmeme konusu hikayenize göre değişse de, değişmeyen tek şey hayatta hiçbir zaman kendinizi geri plana düşürmemek gerektiğidir. Fiziksel ve ruhsal iyilik halinizi korumak için, ilk adımı siz atmalı, alışkanlıklarınızı değiştirme yönünde çaba göstermelisiniz.

9 Kasım 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün işlerin yoğun olduğu bir gün olabilir. İş yerinde veya okulda çeşitli sorumluluklarla karşılaşabilir ve zaman yönetimi yapmanız gerekebilir. Fakat sizin disiplinli ve sabırlı yapınız sayesinde bu sorunları başarılı bir şekilde çözebilirsiniz. Ayrıca ilişkilerinizde de istikrarlı bir dönemdesiniz. Partnerinizle uyum içinde olabilir ve duygusal bağlarınızı güçlendirebilirsiniz. Kendi ihtiyaçlarınızı da göz ardı etmemeye çalışın ve kendinize zaman ayırın. Enerjinizi yeniden topladığınızda daha da verimli olabilirsiniz. Sağlığınızı da önemseyin ve düzenli egzersiz yapmaya özen gösterin. Bugünün keyfini çıkarın!

9 Kasım 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olan Boğa burcuysanız, partnerinizin sizinle her düşüncesini paylaşması hoşunuza gidiyor. Bu durumun ilişkinizi güçlendirdiğini düşünüyorsunuz. Evinizi renklendirmek için küçük dokunuşlar yapmak isteyebilirsiniz. Evinize alacağınız dekoratif ürünleri özenle yerleştireceksiniz.

9 Kasım 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Beklediğiniz ilgiyi görememek motivasyonunuzu kırabilir. Kendi kendinize bu durumu zorlaştırmak yerine arkadaşlarınızla bu kırgınlığınızı konuşmalısınız. Kurtarmak ve koparmak istediğiniz bağlardan emin olursanız yanlış anlaşılmaların ya da geçici olumsuz etkilerin dağılmasını sağlamanız kolaylaşacaktır.

9 Kasım 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınızla ilgileneceğiniz bir gündesiniz. Sağlam olacak temeller atmak için çaba sarf edebilirsiniz. Bu nedenlearkadaşlarınızla mücadele içinde olacağınız zamanlar var. Gün içinde alternatif planlar yapmanız gerekebilir. Aile ve güven konuları ön plana çıkabilir.

9 Kasım 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Arkadaşlar ve partnerinizle alakalı endişelerinizi bir kenara bırakmalı ve hayatın güzelliklerine adapte olmalısınız. Endişeyi heyecanı dönüştürecek yeteneğiniz var.

9 Kasım 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ortalama bir gün nedir denilse aklına ne gelir? İşte bugün tam olarak bunu yaşayabilirsin. Büyük beklentiler olmadan ama büyük kayıplara da girmeden, sakince ve bir şeyleri kendi haline bırakarak ortalama bir gün geçirmen olası. Bu durum sana biraz kafanı toparlamak için iyi gelebilir.

9 Kasım 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, artık işinize yaramayan ilişki dinamiklerini tespit etmek için iyi bir zaman olabilir. Bir partnerle veya biri hakkında aydınlatıcı konuşmalar yapılabilir ve geçmişte saklı olan bilgiler ortaya çıktıkça sorunlara dair yeni iç görüler kadana bilirsiniz. Bir problemi daha iyi anlamak için ondan geri adım atılması gereken günler olsa da bugün analiz ve incelemeyi desteklemektedir. Engellerin üstesinden gelme ve duygusal açıdan ilgili meselelerle yüzleşme konusunda dürüstlüğü ve açıklığı hedefleyin. Bazen zorlu konuşmalardan kaçınmak cazip gelebilir ancak bugün endişelerinizi dile getirmenin faydasını göreceksiniz ve bunları üstlendiğinizde kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.

9 Kasım 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Siz kendi doğrularına inanan bir kişi olduğunuz için, çevrenizin telkinlerini dinlemek istemeyebilirsiniz. Başarıyı hedeflediğiniz bir gündesiniz. Olaylara pratik bir şekilde yaklaşmanız sizi çevrenizde ilgi odağı yapacak.

9 Kasım 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Her şey sizin istediğiniz gibi gitmiyor ve bunun getirdiği stresin bedelini sağlığınızla ödeyebilirsiniz. Talihsizliğinizi telafi etmek için kendinizi çok zorluyor ve yıpratıyorsunuz. Bunun her zaman mümkün olmayabileceğini kabul edin, rahatlayın ve her şey yolunda gitmese bile kendinize iyi davranın.

9 Kasım 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün çalışma hayatı, sağlık, evcil hayvanınızla ilgili güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

9 Kasım 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kalbiniz kırgın ve aşka küskünsünüz; bitmiş ilişkinizi tekrar başlatmak mantıklı gözükmüyor. Bugünlerde ilginç biri dikkatinizi çekebilir, bu kişiye ilgisiz kalamayabilirsiniz. Önemli mevkilerde olan kişilerle yaptığınız görüşmeler sonuçlarını vermeye başladı. Uzun süredir işinizde beklediğiniz terfi haberi bugünlerde size ulaşacak. Alım satımla ilgili işleriniz gündeme gelebilir. Beslenmenin önemine fazla dikkat ettiğiniz söylenemez. Dikkatli olmazsanız bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

9 Kasım 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 31' 52" R
Ay
Boğa
09° 39' 36" R
Merkür
Başak
20° 10' 35" R
Venüs
Terazi
27° 27' 52" R
Mars
Yengeç
09° 26' 28" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 17"
Satürn
Balık
15° 03' 29"
Uranüs
Boğa
27° 06' 03"
Neptün
Balık
28° 30' 53"
Plüton
Oğlak
29° 44' 43"
Chiron
Koç
22° 15' 32"
Lilith
Terazi
09° 15' 49"
True Node
Koç
06° 37' 46"
Son Güncelleme : 21/09/2024 03:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>