Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Beklenmedik Haberler Gündeminde Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Mayıs 2024, Çarşamba

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 80%

Ufak tefek problemlerle karşılaşacak olsanız da üstesinden gelme şansınız var. Duygu ve düşüncelerinizi en doğru şekilde aktarmaya çalışın. Hata yapmayacağınız bir süreçten geçiyorsunuz.

Mesleki olarak daha temkinli olmaya çalışın. İstediklerinize ulaşma noktasında biraz daha kontrollü olmaya çalışın. Bakış açınızı da değiştirmeniz gerekebilir.

Maddi anlamda kendinizi toparlamaya çalışın. Gelir ve gider arasındaki problemleri kısa zaman içerisinde çözüme kavuşturmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatınızda yepyeni bir sayfa açıyorsunuz. Geçmişte sizi engelleyen her şeyden kurtulup, yeni hedefler ve yeni bir tarz benimseyerek kendinizi yeniden keşfedebilirsiniz. Bu dönemde alacağınız radikal kararlar ve seyahat planları hayatınızda büyük bir değişime yol açabilir.

8 Mayıs 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, işlerinizde başarılı ve verimli olabileceğiniz bir gün olabilir. Ayrıca, duygusal ilişkilerinizde daha anlayışlı ve dengeli davranarak iletişimi kuvvetlendirebilirsiniz. Sağlığınıza özen göstermeli ve beslenmenize dikkat etmelisiniz. İyi bir gün geçirmenizi dilerim!

8 Mayıs 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Burcunda Yeniay gerçekleşiyor. İş arayan bir Boğa burcuysan, uzaktan bir tanıdığının aracılığıyla birgörüşmesine çağırılabilirsin. Görüşmeye gitmeden önce bilgilerini tazelemek isteyebilirsin. İlişkisi olan bir Boğa burcuysan, partnerinin her konuda senin fikrini alması seni mutlu ediyor. Onunda birlikte olduğun için kendi çok şanslı hissediyorsun.

8 Mayıs 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı pürüzler düzeltilebilirken bazıları ise olduğu yerde bırakılmalıdır. Bugünhayatınız, arayışlarınız ve yaptıklarınızla ilgili sorunların çözümünde bu ayrımı yapmanız gerekebilir. Olmayacak şeylerin üzerinde fazlaca durmak kararlı ve inatçı duruşunuzu, bir takıntı ya da çıkmaza dönüştürebilir.

8 Mayıs 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi dingin ve huzurlu hissedebilirsiniz. Olaylar sizin istediğiniz şekilde ilerleyebilir. Aldığınız kararları hayata geçirebilmek kuşkusuz hoşunuza gidecek. Ancak öğleden sonra gelişecek olaylar bu akışı zorlayabilir. Özellikle yakınlık kurduğunuz kişilerle olan konuşmalarınızda dikkatli olmalısınız. İlişkiler hassaslaşabilir ve sözlerinizin karşılığını oldukça sert şekilde alabilirsiniz.

8 Mayıs 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeniye kolay ayak uydursanız da geçmişe de bağlı bir tarafınız var. Geçmiş travmalarınızı da bugününüze taşıdığınız anlamına gelmekte.

8 Mayıs 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendini iyi hissedeceksin. Hem etrafındaki insanlara destek olabilecek hem de kendi hayatın ile alakalı daha yapıcı kararlar alabileceksin. Yeni insanlarla arkadaşlık kurabilirsin bugün.

8 Mayıs 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Boğa, bugün kişisel değişiklikler ve iyileştirmeler yapma isteği güçlü olabilir. Gün, kendinizi yeniden keşfetme zamanınızın geldiğini gösteriyor. Bu, yeni bir başlangıç ​​zamanıdır. Sayılma, görülme ve duyulma ihtiyacınız tüm gücüyle ortaya çıkıyor! Yeni bir başlangıca yol açabilecek maceraların yollarını düşünebilirsiniz. Cesaretlendiriliyorsunuz, ilham alıyorsunuz, kararlısınız, umutlusunuz ve bu tutumları etrafınıza da yayıyorsunuz. Her zamankinden daha dikkat çekici ve dinamiksiniz. İnsanlar da bu yönünüzü takdir ediyor.

8 Mayıs 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kariyerinizin ön plana çıkmasıyla gizli bir güç savaşı içinde olacaksınız. İş çevresinde farklı bir konumunuz olmasından dolayı, sorumluluk duygunuz sizi rahatsız edecektir. Finans konularında belirleyici davranmalısınız.

8 Mayıs 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Alışık olduğunuz sorun çözme yönteminizi bir tarafa bırakıp, yeni yaklaşım yolları aramayı deneyin. Hiç denenmemiş bir yol bazen herkesin gittiği yoldan daha etkili olabilir. Hem bu yeni yolda sizinle birlikte yürüyecek ve karşılaşacağınız engellerde size yardım edecek yeni yol arkadaşları da bulacaksınız.

8 Mayıs 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa ve Yükselen Boğalar; hayatınızla ve kendinizle ilgili önemli değişim kararları, sosyal kimliğinizi yenileme fırsatı ve değerli-güçlü hissedebileceğiniz gelişmeler gerçekleşebilir.

8 Mayıs 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Birlikte çalıştığınız insanlara vereceğiniz şansla gücünüzü arttıracaksınız. İlgi alanınızın artmasıyla değişikprofilleri karşınıza çıkacaktır. Seçim şansınızı kullanırken; mantıklı adımlar atmalısınız. Çevrenizde yapıcı bir tablo sergilerken, düşünce birliğinde olan kişileri de kaynaştıracaksınız.

8 Mayıs 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
15° 51' 44" R
Ay
Akrep
09° 28' 38" R
Merkür
Aslan
28° 17' 34" R
Venüs
Terazi
11° 34' 58" R
Mars
Yengeç
01° 55' 13" R
Jüpiter
İkizler
19° 46' 08"
Satürn
Balık
16° 02' 26"
Uranüs
Boğa
27° 14' 22"
Neptün
Balık
28° 52' 14"
Plüton
Oğlak
29° 54' 17"
Chiron
Koç
22° 44' 58"
Lilith
Terazi
07° 49' 24"
True Node
Koç
06° 41' 51"
Son Güncelleme : 08/09/2024 03:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>