Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Ortak Karar Alıyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Mayıs 2024, Perşembe

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 100%

Bugün, kendinizi duygusal olarak güvende hissetmek isteyebilirsiniz. İlişkinize karşı olan aidiyet duygunuz üst seviyelere çıkmakta. Daha güçlü bağların kurulabileceği bir gündesiniz. İlişkisi olmayanlar için de yeni gelişmeler yaşanabilir.

Koşullara uygun hareket etmeye çalışın. Üstünüz olan kişilerin sizden istediklerinize olumlu anlamda cevap vermeniz gerekiyor. Beklentilerin yoğunlaşabileceği bir gün.

Parasal durumunuzu kontrol ederek harcamalar yapın. Temel ihtiyaçlar dışında harcamalara yönelmenizin sizi zorlayabileceği bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Farklı konularda çalışmak ya da bunlarla ilgili danışmanlık almak isteyebilirsiniz. Bunun bir gereklilik olduğunu gördüğünüz noktada vazgeçmeyi bir seçenek olarak düşünmediğinizde, hayatınızda yeni bir sayfa açmanız kolaylaşabilir. Neyin üzerine gideceğinizle neyi serbest bırakacağınız konusundaki görüşlerinizi değiştirebilirsiniz.

9 Mayıs 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Boğa burcuna sahip olanlar için bugün, duygusal dengeyi korumanın önemli olduğu bir gün olabilir. İlişkilerinizde sabırlı olmanız ve anlayışlı davranmanız gerekebilir. İş hayatında kararlı ve pratik adımlar atarak önemli başarılar elde edebilirsiniz. Kendinize olan güveninizi arttırarak, hedeflerinize daha kolay ulaşabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmek ve dinlenmeyi ihmal etmemek de bugün önemli olabilir. Umuyorum ki güzel bir gün geçirirsiniz.

9 Mayıs 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerindeki fikir ayrılığı yaşadığın birarkadaşında ortak noktada buluşabilirsiniz. Olaylara ılımlı bir şekilde yaklaşmanın işlerini daha da kolaylaştırdığını fark ediyorsun. Sanatla uğraşan bir Boğa burcuysan, eserini somut olarak sergilemek isteyebilirsin. Arkadaşların ve ailenin sana destek olması cesaretini arttırıyor.

9 Mayıs 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş değişikliğinizi yeniden gözden geçirebilirsiniz. Motivasyon eksikliği yaşayabilirsiniz, pes etmeyin ve çözüm odaklı olun. Terfi ve sorumluluklarla ilgili haberler alabilirsiniz, kendinizi geliştirmeye odaklanın.

9 Mayıs 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Para evinizde hızlı hareketlerin bulunduğu bir gün. Aldığınız yatırım tüyolarını hızlı şekilde değerlendirmek isteyebilir ve yeni harcamalarda bulunabilirsiniz. Adeta bir elinizle toplarken öbür eliniz ile verebilirsiniz. Muhtemelen bu tavrınız destekçilerinize duyduğunuz güvenden de kaynaklanıyordur. Ancak akşamüzeri bazı yanlış anlaşılmalar yaşanabileceğini unutmayın.

9 Mayıs 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün sırlarınızın açık olması ihtimali çok yüksek unutmayın Merkür retrosu devam etmekte. Bazı konularda konuşurken çok dikkatli olun.

9 Mayıs 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaşlarınla vakit geçirmek veya farklı yerlere gitmek isteyebilirsin. Bugün yakın geleceğinde yapmak isteyeceğin aktiviteleri planlamak için iyi bir gün olacak. Bol bol sevdiğin ve fikrine değer verdiğin insanlarla görüşmelisin.

9 Mayıs 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, yaratıcı bir şekilde kendini ifade etme ve kendinizi bulma zamanı sevgili Boğa. Son dönemdeki yeni girişimlere yönelik coşku artıyor ve belki de yapmaktan heyecan duyduğunuz bazı değişiklikler var. Hayatınızı yaşamaya yönelik tutumunuz çok daha coşkulu ve sonuç olarak daha fazla fırsat yakalama eğilimindesiniz. Daha önceki sınırlayıcı, katı veya boğucu koşullardan kurtuluş ve güçlü bir özgürlük duygusu olabilir. Şimdi ve gelecekte neyin başarılabileceğine oldukça kararlı bir şekilde odaklandığınız için, geçmiş üzerinde durmanın zamanı değil.

9 Mayıs 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Zihinsel faaliyetlerinizin dağınık olmaması için, güvendiğiniz dostlarınızla çalışmanızda yarar var. Onlarla aranızda çıkan pürüzler ise, gününüzün motivasyonsuz geçmesine neden oluyor. Bilinçaltınız oldukça karışık.

9 Mayıs 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Her ne kadar eski yaklaşımınızla her zaman doğru yoldan gitseniz ve iyi bir ilerleme kaydetseniz de, şu an için başarıya giden yolunuz kapalı. Önünüzde çok fazla engel bulunduğundan, durumu tekrar değerlendirmeniz ve yeni olasılıklara bakmanız gerekiyor. Yaklaşımınızı değiştirmeye ve esas göreve odaklanmaya çalışırsanız, hedefinize çok daha yaklaşmış olacaksınız.

9 Mayıs 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; maddi kaynaklar, kazançlarınızla ilgili şanslı bir günde olacaksınız. Gününüz şahane geçsin.

9 Mayıs 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Maddi konularda düşünmeden hareket ediyorsunuz. Bu aralar harcamalarınıza çok dikkat edin. Gereksiz harcamalar yapmayın. Sağlık sorunlarının tetiklenebileceği bir gün. Yakın çevrenizle yaşayacağınız bazı yanlış anlaşılmalar can sıkıcı olabilir. Her şeyden önce kendinizle aranız iyi olsun.

9 Mayıs 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
15° 50' 56" R
Ay
Akrep
09° 18' 44" R
Merkür
Aslan
28° 16' 29" R
Venüs
Terazi
11° 33' 57" R
Mars
Yengeç
01° 54' 43" R
Jüpiter
İkizler
19° 46' 03"
Satürn
Balık
16° 02' 30"
Uranüs
Boğa
27° 14' 22"
Neptün
Balık
28° 52' 15"
Plüton
Oğlak
29° 54' 18"
Chiron
Koç
22° 44' 60"
Lilith
Terazi
07° 49' 19"
True Node
Koç
06° 41' 50"
Son Güncelleme : 08/09/2024 03:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>