Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Haksızlıklara Kayıtsız Kalamıyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Kasım 2019, Cuma

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 60%

Konuşmadan önce düşünmeye çalışın. Günün enerjisi sevdikleriniz veya meslektaşlarınızda aşırı hassasiyet yaratabilir. İnsanlar, onlara nazikçe davranmanızı isteyecek ve yaptığınız iyilğin karşılığını verecekler. Onlara karşı eleştirel veya alaycı olmayın. Anlayşlı ve empatik olmanın işe yaradığını göreceksiniz. Çok temkinli davranıyor gibi hissedebilirsiniz, ancak gösterdiğiniz bu ekstra dikkat buna değecek.

Uzun süredir başarmaya çalıştığınız bir hedefe ulaşmayı mı umuyorsunuz? Asla olmayacak ertelemelerin sizi korkutmasına izin vermeyin. Bu, yaratıcı enerjinizi engelleyebilir ve kendinize olan inancınızı kaybetmenize neden olabilir. Kader ağlarını örüyor, yine de olmak istediğiniz yere ulaşmanız için biraz daha fazla çaba gerekecek. Paçalarınızı sıvayın ve devam edin. Oraya ulaşacaksınız!

Telefon, belgesel veya internet aracılığıyla tuhaf ve ilginç bilgilere ulaşabilirsiniz. Bu bilgiler size etkileyici gelebilir fakat bunlar daha önce duyduğunuz türden şeyler değil. Bir yerden sonra, çıkıp yakınlarda bir yürüyüş yapmaya ve komşularınıza merhaba demeye karar verebilirsiniz, fakat bu kişiler çok da görmek isteyeceğiniz kişiler olmayabilir. Günün tadını çıkarın!

Bugün aklına annen gelebilir. Enerji, ailenle ilgili şeyler destekleyici nitelikte. Eğer annene yakın değilsen, belki senden gelecek bir hareketle aranızdaki ilişki güzelleşebilir. Annenin şu anda neye ihtiyacı olduğunu düşün, ve bunun üzerinden bir arkadaşlık köprüsü kurmaya çalış. Sıfırdan başlayıp hızla ileri gitmenin zamanı gelmiş olabilir.Bugün sizi yeni bir romantizm bekliyor olabilir, muhtelemen de uzun bir süredir tanıdığınız ancak birdenbire bambaşka bir gözle görmeye başladığınız bir adamla. Bu kişinin, daha önce orada olduğunu hiç fark etmediğiniz, bir tarafını görebilirsiniz ve bu durum sizin onunla ilgili algınızı tamamen değiştirebilir. Bugün şekillenecek her türlü yeni ilişki, ömürlük bir ilişkiye dönüşmek yönünde çok fazla umut vadediyor; zira kurulan bağlar oldukça derin olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün, maddi engellerle başa çıkmak için yeterli çabayı gösterirseniz rahatlatıcı bir gün olabilir. Gelecek için eğlenceli etkinlikler planlamak kadar çok sevdiğiniz başka bir aktivite yok. Fakat ne yazık ki, partnerinizin çocuklarınızın ya da patronunuzun istekleri şimdi ve şu ana odaklanmanızı gerektiriyor. Yine de, müthiş derecede tatmin edici hedeflerinizden ve tutkularınızdan vazgeçmeyin.

15 Kasım 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, sabah saatlerinde İkizler burcunda ilerliyor. Ay'ın Mars ile kurduğu pozitif kontak sayesinde bugün maddi konularınıza enerjinizi harcayabilirsiniz. İşin ucunu bırakmadıkça gelirinizde artışlar ileriki günlerde olacaktır. Ay, 14:39-19:14 arası boşlukta ilerliyor. Saat 19:14'te Yengeç burcuna geçiyor. Sosyal bir akşam içerisinde olabilirsiniz. Yakınlarınızla beraber vakit geçirebilirsiniz. Güzel haberler alabilirsiniz.

15 Kasım 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne ait sorumluluklarına bir yenilerinin eklenmesi seni bugün günün öğlen saatlerinde bir hayli kaygılandıracak. Bulunduğun ortamda meydana gelen adaletsiz olaylar ?göz göre göre, bu kadarı da fazla? dedirtebilir. Adaleti beklemektense, adaleti tek başına da olsa sağlama yoluna gidebilirsin. Kendi işini yapan bir Boğa burcuysan, işinle ilgili köklü değişiklikler yapabilirsin. İnternet üzerinden yapacağın işlemlerde aksamalar yaşayabilirsin. Değer verdiğin kişiye karşı fazla sahiplenici davranman aranızda problem yaratabilir. Akşam saatlerinde ise aile bireyleri ile vakit geçirmek isteyeceksin. Kendine vakit ayırmak, biraz sessizlik, sakinlik iyi hissettirecek.

15 Kasım 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yetenekleriniz sizi oldukça güzel bir noktaya taşıyabilir. İş hayatınızla ilgili konular ön plana çıkabilir. Aşk ve ilişkiler adına uzlaşmacı olacaksınız. İlişkilerinizde bir hatanız olduğunu düşünüyorsanız bunu konuşmak için uygun bir gündesiniz.

15 Kasım 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kişisel yeteneklerinizi ön plana koymak için çaba gösterebilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız desteklerle kendinizi ön plana çıkarabilirsiniz. Harcamalarınızla ilgili bütçeleme yapmak sizin için iyi olabilir. Gün içinde ikili ilişkilerinizde kopmalar meydana gelebilir. Fedakar davranmalısınız

15 Kasım 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Önümüzdeki günlerde hayatınızda değişiklikler ön plana çıkabilir. Bu sürece gelene kadar strateji ve yapılanma üzerinde uzun uzun düşünebilirsiniz.

15 Kasım 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, çocuklarınızla iletişim konusunda olumlu adımlar atabilir, aşk hayatınızda yeni tekliflerle karşılaşabilir ve kendinizi en iyi şekilde göstereceğiniz sunum ve gösterilerde yer alabilirsiniz. Dolunay size ikili ilişkilerinizde kalıcı adımlar atma imkanı sunarken, ilişkisi devam edenler için bu zaman dilimi, ilişkiyi bir adım öteye taşıyabilecek etkidedir.

15 Kasım 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayal kırıklığı hissetmenizin sebebi normalde duyarlı ve dürüst olduğunu bildiğiniz birinin son zamanlarda çok öfkeli olmasından kaynaklanıyor olabilir. Bu kişi muhtemelen aynı evi paylaştığınız biri. Ya eşiniz, ya ev arkadaşınız ya da anne-babanız. Sorunun ne olduğunu açıkça sormak en doğru yöntem olacaktır.

15 Kasım 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İkizler burcunda seyahat eden Ay’ın ardından iletişim konusu sizin açınızdan önemli bir gündem oluşturacak. Para paylaşımları ve öz değer duygunuzu mercek altına alacağınız bir güne açıksınız. Konuşarak, kendinizi ifade ederek işinizde ön plana çıkarsınız.

15 Kasım 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşte yeni bir atılım yapmanızın en uygun zamanı. Bunu güvendiğiniz bir dostunuzun sayesinde gerçekleştirebilirsiniz. Bu da size bol paranın kapılarını açabilir. Yalnız anlaşmalarınızı kağıt üzerinde gerçekleştirin. Yoksa zararını siz görürsünüz.

15 Kasım 2019, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İlişkinizin akıbeti için önemli bir gün olabilir. Ya tamam ya devam diyeceğiniz veya bazı kararlar almanız gereken bir gün olabilir. Dolunay'ın etkilerini taşımaya devam ediyor olabilirsiniz. Belki bugün sorunlarınızı çözüp ilişkinizi bir sonraki aşamaya taşıdığınız bir gün olur. İş ilişkilerinizde bazı problemler söz konusu olabilir ama siz sakin bir şekilde çözümlemeyi başaracaksınız.

15 Kasım 2019, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Boğa; para işlerin günün ilk bölümünde seni meşgul edebilir, koşulların değişkenliği planlarını etkileyebilir. Fakat aynı anda karşına birçok fırsat da çıkabilir. Ancak karar almakta zorlanabilirsin. Öğleden sonra iletişiminde daha hassas ve duyarlı olabilir, görüşmelerde objektif davranamayabilirsin.

15 Kasım 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 41' 14" R
Ay
Boğa
12° 00' 31" R
Merkür
Başak
20° 28' 24" R
Venüs
Terazi
27° 39' 33" R
Mars
Yengeç
09° 31' 49" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 51"
Satürn
Balık
15° 02' 47"
Uranüs
Boğa
27° 05' 53"
Neptün
Balık
28° 30' 37"
Plüton
Oğlak
29° 44' 38"
Chiron
Koç
22° 15' 09"
Lilith
Terazi
09° 16' 53"
True Node
Koç
06° 37' 53"
Son Güncelleme : 21/09/2024 07:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>