Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Aklından Geçenleri Gerçeğe Dönüştürmek Senin İçin Zor Olmayacak Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Kasım 2019, Pazar

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 20%

Bugün, sizi memnun edecek nispeten sakin ve hoş bir gün. Ailenizden ve arkadaşlarınızdan size olan sevgi ve saygılarının kanıtı olan hediyeler alabilirsiniz. Bu, ihtiyacınız olan bir şey. İlişkilerinizde karşı taraf üzerinde zekice bir etkiye sahip olsanız da, iyi bir arkadaş olmanız çok önemli.

Bugün geçmişinden birisiyle karşılaşabilirsiniz. Yıllar öncesinden eski birarkadaşınızla karşılaşabilirsiniz. Bu kişiyle öğle yemeği yemek eğlenceli olabilir. Ya da şaşırtıcı olabilecek eski romantik bir partnerinizden haber alabilirsiniz! Onlara karşı kendi duygularınızı incelemek zorunda kalabilirsiniz. Geçmişten gelen bu ses ilginç olabilir, ama bu eski ilişki gerçekten şu anda bulunduğunuz yere uygun mu?

Eğer bir avukatsanız, bugün sizin için harika bir gün. Özellikle de para konularında başkalarının çıkarlarını savunmak için daha iyi bir gün olamazdı. İnsanlar sizi görüşmelere davet edecek çünkü en zorlu anlaşmazlıklarda bile bir ara yol bulabiliyorsunuz. Kendi kendini savunan insan aptal görünür, bu doğru fakat bugün kendi hayatınızda ara buluculuk becerilerinizi kullanmak için harika bir gün!

Gandhi gibi düşünmek ve mesafeli ve spiritüel bir tavır takınmak için gerçekten de güzel bir gün. Etrafta akan birçok kaotik enerji var; ailen ve dostların ise küçük ego sorunları yaşıyor olabilir. Tema daha çok güç ve kontrol üzerine. Uçları yaşamaktan kaçın ve olayların nasıl sonuçlanacağına bak; bekle çünkü doğrudan bir yaklaşım sadece strese sebep olur.Yapılacak listen bir türlü kısalmadığında sinirlenebilirsin. Büyük ihtimalle bunlar, tamamen senin kontrolün dışında gerçekleşen, öngörülemeyen durumlar ve beklenmedik kesintilerden kaynaklanıyor. Değiştiremeyeceğin şeyler konusunda endişelenmeyi bırak. İstediğin şeyleri yapabilmek için fazladan zamanının olduğuna emin ol çünkü kesintiler gün boyu devam edecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arzunun seni biraz sabırsız yaptığı bir gündesin. Ne istediğini ve isteğine nasıl ulaşabileceğini görebiliyorsun gibi geliyor ama henüz bir şeyler tam değil. Eğer yeni birarayışındaysan, özgeçmişlerini yollamaya devam et. Eğer romantizm peşindeysen, buluşmalar ayarlamaya çalış. Doğru kombinasyon yakında karşına çıkacaktır. Bugün ümidini yitirmeye meyillisin gibi. Kaydetmiş olduğun ilerlemeyi görmeyi dene.

10 Kasım 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün genelinde Ay, Koç burcunda ilerliyor. Ay'ın yaptığı sert kontaklar nedeniyle sabah saatlerinde agresif enerjiler hakim olacak. Sizler özellikle yolculuklarınızda dikkatli olmalısınız. Eğitim hayatınızda hızlı karar vermek yerine dikkatlice okumalısınız. Öğleden sonra Ay-Jüpiter arasında oluşan pozitif açıyla neşeli bir dönemde olacaksınız. Maddi olarak da güzel haberler alabilirsiniz. Devamında Ay, saat 17:00'de boşluğa giriyor.

10 Kasım 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Fikirlerini açıkça söylemekten çekinmeyeceğin bir gün seni bekliyor. Yakın çevrende arkadaşlarının yaşadığı sorunlara dâhil olmak isteyemeyebilir ve bu konuda sert bir konuşma yapmayı tercih edebilirsin. Senin için aşk, evlilik, yeni başlangıçlar için pırıl pırıl bir dönem başlıyor. Bu sıralar karşındaki kişiden her ne beklersen olacak gibi. Bu yapıcı etkiler motivasyonunu da artıracak. Hayallerini hayata geçirmek için daha kararlı ve istekli olacaksın. Ani gezilere, hediyelere ve tekliflere hazırlıklı olmalısın. Ailenden uzakta yaşıyorsan, sürpriz yaparak soluğu onların yanında alabilirsin. Kilo problemin varsa, daha düzenli beslenmeye ve kalorisi yüksek gıdalardan uzak durmaya özen göstermelisin.

9 Kasım 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İletişimdeki yeteneğinizi ön plana çıkararak kariyerinizde parlayacağınız bir gün. Sosyal çevrenizden alacağınız destekler sizi kendinize oldukça iyi hissettirecektir. Bugün arkadaşlarınızla yapacağınız görüşmelerodaklı olabilir.

10 Kasım 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Daha sakin kalmalısınız. Aksilikler olabilir. Bugün sosyal konularla daha çok ilgilenebilir, başkalarına daha çok yardımcı olmak, fedakarlık yapmak isteyebilirsiniz.

10 Kasım 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kimse ile çıkar ilişkisine girmediğinize emin olun. Sosyal ilişkileriniz genişlerken gerek siz, gerekse etrafınızdaki insanlar bu ilişkileri çıkara dökmek isteyebilir.

10 Kasım 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Başkalarına yardım, destek ve hizmet duygunuzun yüksek olduğu bir gün olabilir, hayır, bağış işlerinde yer alabilirsiniz. Mistik ve spiritüel yönünüz güçlü olabilir, manevi konuların içinde bulunabilirsiniz.

10 Kasım 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kendi içinize döndüğünüz bir gün. Dışarıdan sessiz ve sakin görünüyor olsanız da içinizdeki dengeleri tartıyor olmalısınız. Kendinizle ilgili bir türlü aşamadığınız sorunları gözden geçireceğiniz ve çözüm üreteceğiniz bir gün.

10 Kasım 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Koç burcunda seyahat etmeye devam ederken sizin rüyalarınızı harekete geçirecek. Duygusal yaralarınızı sarabilir, annenizle olan anlaşmazlığınızın altında yatan nedenleri ortaya çıkarabilirsiniz.Sağlık konusunda hassas bir gündesiniz. Migren, üst solunum yolu hastalıklarına karşı duyarlı olabilirsiniz. Doğada vakit geçirin.

10 Kasım 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaratıcı bir gün. Yeni bir konuya el atarak başarılı ve zevkli bir çalışma yapabileceksiniz. Patronunuz da sizden uzun zamandır böyle bir atak bekliyordu. Candan dostlarınızdan yardım istemeyi unutmayın. Onlar buna hazır. İyi günler başlıyor. Toplum yaşamınız canlanıyor.

10 Kasım 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Boğa burcu ilişkinizle ilgili kafanıza takılan ya da ihtiyaç duyduğunuz ama bir süredir dile getiremediğiniz konuları konuşma imkânı bulacağınız bir gün olacaktır. Ev işleri ile uğraşmaktan, size ait alanları düzenlemekten hoşlanabilirsiniz. Bazı arkadaşlarınıza karşı kırgınlıklarınız olabilir. Sizi neyin rahatsız ettiğini söylerseniz, kısa sürede sorunları çözebilirsiniz.

10 Kasım 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Boğa; bugün atacağın adımlardan bir sonuç almakta zorlanabilir, kendini ifade edemeyebilirsin. Akşama doğru olaylar birden hızlanabilir, beraber çalıştığın kişilerle ya da akrabalarınla tartışmalar yaşasan bile öfkeni yansıtmamaya çalışabilirsin. Beklenmedik sağlık sorunlarına karşı dikkatli olmalısın.

10 Kasım 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 41' 38" R
Ay
Boğa
12° 06' 37" R
Merkür
Başak
20° 29' 10" R
Venüs
Terazi
27° 40' 03" R
Mars
Yengeç
09° 32' 03" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 52"
Satürn
Balık
15° 02' 45"
Uranüs
Boğa
27° 05' 53"
Neptün
Balık
28° 30' 36"
Plüton
Oğlak
29° 44' 38"
Chiron
Koç
22° 15' 08"
Lilith
Terazi
09° 16' 56"
True Node
Koç
06° 37' 53"
Son Güncelleme : 21/09/2024 07:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>