Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Şansın Bugün Seninle Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Kasım 2019, Salı

Aşk 40%
Para 20%
Sağlık 80%

Bugün uzak bir ülkeye kaçma gibi bir eğiliminiz olabilir. Bunu yapmak için harika bir gün. Kalbinizin, başka bir gezegende uçmasına izin verin. Ancak, kendinizi çok kaptırmayın. Bu kaçma hissi, sizi sağlıksız ve yıkıcı davranışlara yöneltebilir. Bu sıralar, çok miktarda alkol ve yatıştırıcı almaktan kaçının.

Yeni bir ev alıyor ya da arsa yatırımı mı yapıyorsunuz? Eğer öyleyse, bunu yapmak için yanlış bir zaman seçmişsiniz. Emlakla ilgilianlaşmaları çok karlı olma vaadiyle göz doldursa da, heybenizde şüpheyle yola çıkmayın. Her türlü ihtimali araştırın, artıları ve eksileri bir kenara yazın. İşe yarar görünürse, peşini bırakmayın.

Bugün, kendinizin bir grup ortamında ışık saçtığını görebilirsiniz. Bir konuşma veya sunumu bitirdiniz ve düşüncelerinizi harika bir şekilde açıklayabilirsiniz. Zihninizdeki netlik ve ince zekanız sizi başarıya götürebilir. Sizi dinleyenleri inovatif fikirleriniz denemek için kullanabilirsiniz. Şimdi konuşursanız, yaratıcılığınız tanınabilir ve takdir görebilir. Profesyonel ve yaratıcı fikirlerin çok daha fazla değer gördüğü bir çevreye yönelebilirsiniz.

Yeni bir arkadaşlık başlatabilirsin. Rahat ve içinden geldiği gibi sohbet edebilirsin. Tren veya uçak seyahati gerçekleştiriyorsan, yanında oturan kişiyle bir konuşma başlatabilirsin. Çok fazla ortak şeyiniz olduğunu fark edebilirsin. Bu kişiye telefon numaranı ya da kartvizitini vermekten çekinme. Çevre edinmek güzeldir!İnanç, sahip olduğunuza inandığınız güçten çok daha güzel bir şeydir. Bu sebeple yıldızlar size inançlarınız hakkında bazı sorular sormanız gerektiğini söylüyor: nereden geliyorlar, sizi nereye doğru götürüyorlar. Biraz dur ve mensup olduğun dinin ve sana gerçekten ne ifade ettiği hakkında düşün, eğer bir dine mensupsan tabii. Unutma, diğer dinlere karşı da hoşgörülü olmak oldukça önemlidir!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Oldukça uzun bir süredir içinde yaşadığınız kavanoz bugün tuzla buz olacak. Çok büyük hayal kırıklıklarıyla karşılaşabilirsiniz fakat bunların sizi ringin dışında itmesine izin vermeyin. Elinizden geldiğince büyük resme odaklanın. Toplantıya gitmek için yapılan seyahatlerin ve eğlenceli aktivitelerin yeniden planlanabileceğini, ve sizin de bunları yeni günlerinde dört gözle bekleyebileceğinizi unutmayın.

12 Kasım 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, tüm gün sizlerin burcunda ilerliyor. 18:47 itibariyle yarına kadar boşlukta kalıyor. Boğa burcunda saat 16:34'te 19 derecede dolunay meydana geliyor. Merkür retrosunun hakim olduğu bu dolunay, sizlerin burcunda gerçekleştiği için bugün içerisinde gergin olabilirsiniz. Gerekgerek gönül ilişkilerinizde takındığınız sert tavır ileride size sorun olabilir. Aklınıza ilk geleni söylemek iyi olmayabilir. Dolunayın güzel tarafı da mevcut. Sizler akademik konularınızda, yurt dışı işlerinizde ne kadar emek verdiyseniz bu dolunayla kat kat karşılığını alabilirsiniz. Spor hayatınızda da zaferlere ulaşabilirsiniz. Detaylı dolunay yazısı için tıklayınız.

12 Kasım 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Açık fikirli oluşun bugün çıkmazda olan konularda sana kolaylık sağlıyor ve ilişkinde tutarsızlıkları görmeni kolaylaştırıyor. Bugün şanslı günün olabilir, eğer bir piyango almak ya da şans oyunu denemek istersen kaçırma derim. İş arayışında olan bir Boğa burcuysan, daha önce başvuru yaptığın kurumdan olumlu dönüş alabilirsin. İlişkisi olan bir Boğa burcuysan, bir dargın bir barışık olmak net kararlar almana sebep olabilir. Her ne kadar sosyal hayatında stresten uzak durmaya çalışsan da kontrolün dışında gelişen olaylara müdahale edemeyecek olman biraz canının sıkılmasına neden olabilir.

12 Kasım 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evliliğinizde ya da ilişkilerinizde şüpheci tutumunuz yanılgılara sebebiyet verebilir. Biraz daha iyimser yönünden olaylara bakmalısınız. Özlemleriniz artıyor olabilirsiniz. Gurur yapmamalı ve gerçekten inandığınız bir ilişki ise arkasında durmalısınız.

12 Kasım 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bilemediğiniz konularda kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. Kendi iç dünyanızla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı kontrol kaybı yaşamayın. İkili ilişkilerinizde tartışmalar yaşanabilir. Bazı olayların daha rahat farkına varabilirsiniz. Harekete geçmeden önce düşünmek için kendinize fırsat tanımalısınız.

12 Kasım 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevdiklerinizin sırlarına vakıf olabileceğiniz bir gün. Güven kazanmak bu hayatta sizin en büyük artınız iken kullandığınız yumuşak cümleler de buna renk katıyor

12 Kasım 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün burcunuzda meydana gelecek dolunay ile önümüzdeki 10 gün boyunca hayatınıza çeki düzen verme şansınız olacak. Geçtiğimiz 6 ayı gözden geçirip, yeni ve sağlam temelli planlar yapabilirsiniz.

12 Kasım 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Etrafınızdaki kişilere karşı olan pozitif tutumunuz bugün sizi her konuda güçlü kılacak. İş yerinizde pek haz etmediğiniz kişilerle baş ederken bile hiç zorlanmayacaksınız. Bugün gerçekten sizin gününüz!

12 Kasım 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Burcunuzda meydana gelen Dolunay ikili ilişkileri irdelemeniz için oldukça yüksek bir farkındalık yaratır. Maddi konuları mercek altına almanız gerekebilir. Paylaşımlarınızı gözden geçirmelisiniz. Karşınızdaki insana ne kadar güven duymalısınız? Bu deli soruların cevabı Dolunay’da size teker teker ulaşacaktır, hiç merak etmeyin.

12 Kasım 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sezgileriniz çok güçlü. Olacakları önceden tahmin edeceksiniz. Bu da size artı puan kazandıracak. Patronunuzun gözünde yükseleceksiniz. Parayla ilgili yenilikler var. Toplu para alacaksınız. Yalnız evde ani ve hiç beklenmedik bir harcama olacak.

12 Kasım 2019, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Önceden planladığınız alışverişi iptal etmeye yönelebilirsiniz. Bunu çok iyi düşünmeniz, birçok şeyi bu alışverişe bağlı olarak planladığınızı unutmamanız gerekiyor. Size önceden verilmiş olan bir söz bugünlerde yerine getirilecek. Gecikmiş bu söze karşı yaptığınız küçük anlaşmada, beklentilerinizi ötesinde kazanımlarınız olabilir.

12 Kasım 2019, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Boğa; burcunda gerçekleşen dolunayla birlikte kendi değerini karşındakilerin bakış açısından sorgulayabilirsin. Yaşamında sürekliliği ve güveni sağlayacak adımlar atabilir, içindeki şüpheleri açığa çıkarabilirsin. Dış görünüşünde ufak tefek değişiklikler yapabilir, daha fazla konfor isteyebilirsin.

12 Kasım 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 41' 38" R
Ay
Boğa
12° 06' 37" R
Merkür
Başak
20° 29' 10" R
Venüs
Terazi
27° 40' 03" R
Mars
Yengeç
09° 32' 03" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 52"
Satürn
Balık
15° 02' 45"
Uranüs
Boğa
27° 05' 53"
Neptün
Balık
28° 30' 36"
Plüton
Oğlak
29° 44' 38"
Chiron
Koç
22° 15' 08"
Lilith
Terazi
09° 16' 56"
True Node
Koç
06° 37' 53"
Son Güncelleme : 21/09/2024 07:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>