Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Hayatının kumandasını elinde tutmak isteyeceksin! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ekim 2019, Perşembe

Aşk 20%
Para 60%
Sağlık 100%

Başınızın etini yiyen bazı endişeleriniz olabilir. Bunlar maddi kaygılardan veya bazı küçük sağlık şikayetlerden kaynaklanabilir. Ancak, sizi düşürmelerine izin vermeyin çünkü bunları aşmak için gücünüz yerinde. Her ne kadar şimdiki durumunuz size iç karartıcı gelse de, bundan yakında kurtulacaksınız. O zamana kadar, sevgi, dostluk ve inanç gibi değerlere güvenmeye devam edin.

Önünüzde nezaket ve anlayış dolu bir gün var. Evinizin çetrefilli işlerini bir kenara bırakıp, kariyer planlarınızı biraz daha kolaylaştıracaksınız ve bu sayede kendinizi evdeki zorunluluklara adayabileceksiniz. Eviniz, aileniz veortağınız şu anda hayatınızda en önemli konulardır. Onlara daha fazla dikkat etmek (kendinize dikkat ettiğiniz gibi) sizin için son derece faydalı olacaktır; muhtemelen biraz dinlenmeye ihtiyacınız var.

İş ve maddi konuların sizin için yolunda gittiği bir dönemdesiniz. Şu an, bu eğilim doruk noktasına ulaşacak gibi görünüyor. Bugün, finans departmanında sizin için büyük bir farklılık yaratacak bir anlaşmayı başlatabilir veya sonlandırabilirsiniz. Parasal durumunuz hem artıyor hem de olduğundan daha yüksek bir seviyede istikrarda kalacak gibi görünüyor. Gayretli olduğunuz sürece, bu büyüme devam edecek.

Kaygı hissinin hakim olabileceği bir gün. Eğer bir konuda kararsız ve endişeli hissediyorsan, bu muhtemelen bilinçdışından gelen bir sinyaldir ve konuyla alakalı herhangi bir sonuca varmadan önce her şeyi iyice tartmanı önerir. Herkesin çıkarına hizmet etmeyecek şeylere girişmek istemeyebilirsin. Yavaş hareket et ve gereken zamanı kullan.Gün ilerledikçe her şey senin için daha iyi olacak ve akşam olunca, tam tempo hareket edeceksin. Bu gece kabuğundan çıkıp birkaç gündür sana olumsuz olarak hükmeden yoğun duygusal durumdan kurtulmak için uygun bir gece. Birkaç arkadaşını yanına al, dışarı çık ve spontane bir şekilde takılın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Diğer insanlarla birlikte yaşamanın kolay olduğunu kim söyledi? Her zaman her istediğinizi yapamazsınız. Elbette, deneyebilirsiniz fakat kendinizi aniden bir başınıza bulma ihtimaliniz yüksek. Çok uzun zamandır kendi geminizin dümeni sizde. Neden diğerlerini de aynı gemiye davet edip bir süre dümeni idare etmelerine izin vermeyesiniz ki? Artık başkalarıyla yakın ilişkiler kurmanın zamanı geldi.

17 Ekim 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, sabah 05:29'da İkizler burcuna giriş yapıyor. Bu zaman dilimi sonrasında odak noktanız maddiyatınız olabilir. Gelirinizi arttırmak için yatırım fikirleri düşünebilirsiniz. Akşam saatleriyle beraber Ay'ın Mars ile yaptığı pozitif kontak sayesinde emek verdiğiniz işinizde yaptıklarınız sayesinde maddi fırsatlar yakalayabilirsiniz. İşinizde liderliği ele alabilirsiniz.

17 Ekim 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatının kumandasını elinde tutmak isteyeceksin! İlişkisi olmayan bir Boğa burcuysan, gün içerisinde tanışacağın kişiyle ani fakat romantik bir yakınlaşma söz konusu olabilir. Alışkanlıklarını tekrar masaya yatıracak, değiştirmek istediğin huyların üzerinde bugünden itibaren daha çok duracaksın. Hayatın kumandasını elinde tutma isteğin daha da güçlenecek.

17 Ekim 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün ihtiyacınız olan bilgi akışını sağlayabileceksiniz. Merak ettiğiniz tüm cevapları yakın çevreniz vasıtasıyla öğrenebileceksiniz. Geçmiş borçlarınızla ilgili olumlu sonuçlanmalar oluşabilir.

17 Ekim 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarla ilgili hareketlenme söz konusu olabilir. Kişisel yeteneklerinizi kullanmak isteyeceğiniz zamanlar olabilir. Öğle saatlerine doğru duygusal dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. İşle ilgili konularda kararsızlık yaşanabilir. Akşam saatlerinde daha rahat zamanlar var. Fikirlerinizi daha net ifade edebilirsiniz.

17 Ekim 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi tanıma yolculuğunuz beraberinde yüzleşmek istediğiniz konuları da gündeme getirebilir. Partnerinize karşı çok fazla anlayışlı olmak istemeyebilirsiniz.

17 Ekim 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal işlerinizi rahatça çözümlemenizi sağlayan, para akışınızı destekleyen bir enerjinin yanı sıra, çocuklarınız ve aşk hayatınızda değer verdiğiniz kişi için fazladan harcamalar yapabilirsiniz. Kendinizi iyimser ve pozitif hissedeceğiniz bir günde bulunuyorsunuz.

17 Ekim 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hedeflerin her zaman karşılanması amaçlanmaz; bazen sadece tırmanmak için bir dağ seçmek ve tırmanırken en iyisini yapmak önemli olan şeydir. O yüzden yola devam...

17 Ekim 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mevcutprojelerine yenilerini dahil etmek için fırsat zamanı. Bu işi size arka planda kalmak isteyen bir kadın getirebilir. Ya da bu kişiyle gizli ortaklık yapabilirsiniz. Hukuki işlemler, devletle ilgili konular hakkında bilgi toplamak, planlarınızı netleştirmek için parlak fikirlerden yararlanmak için iyi bir gün.

17 Ekim 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görüşlerinizi kabul ettirmek konusunda çok inatçısınız ve amaçlarınız doğrultusunda ilerlemek için kararlısınız. Yine de zorlu günler var kapınızda, çünkü mutlu olmak için çok uğraşmanız gerekiyor. Yılgınlığa kapılmayın. Fakat bu zor günler kısa sürecek.

17 Ekim 2019, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İşleriniz ve sağlığınız konusunda olumlu bir gün. Hem aklınızı hem kalbinizi aynı noktaya yöneltebileceksiniz. Gün boyu hem dengeli hem de huzurlu olacaksınız. Hiçbir şeyin tadınızı kaçırmasına izin vermeyeceksiniz. Aşk hayatınızda yeni gelişmeler söz konusu olabilir. Bekar Boğa burçları için şanslı bir gün olacaktır.

17 Ekim 2019, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Boğa; kendinle ilgilendiğin birkaç günün ardından bugün ekonomik konularda fırsatlar yakalayıp harekete geçmek isteyebilirsin. Gelirlerini artırmak için farklı kazanç yolları arayışını hızlandırabilirsin. Gizli kalmış yeteneklerini açığa çıkarmak için beraber çalıştığın kişilerden destek alabilirsin.

17 Ekim 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 05' 16" R
Ay
Boğa
17° 59' 29" R
Merkür
Başak
21° 14' 05" R
Venüs
Terazi
28° 09' 31" R
Mars
Yengeç
09° 45' 32" R
Jüpiter
İkizler
20° 49' 17"
Satürn
Balık
15° 00' 59"
Uranüs
Boğa
27° 05' 30"
Neptün
Balık
28° 29' 56"
Plüton
Oğlak
29° 44' 24"
Chiron
Koç
22° 14' 08"
Lilith
Terazi
09° 19' 36"
True Node
Koç
06° 38' 09"
Son Güncelleme : 21/09/2024 17:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>