Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Bugün hayata daha olumlu bir pencereden bakacaksın! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Eylül 2019, Salı

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün, ağırbaşlı, güçlü, masum ve bilge bir yapıdasınız. Eğer samimi değilseniz, bir hiçsiniz fakat önümüzdeki gün size bu yönünüzü ortaya çıkarmaya fırsatı verecek. İnsanlar bu yönünüzü ya seviyor ya da nefret ediyor ama kimse kayıtsız değil. Genel olarak, kariyer ve aşk hayatınız parlak görünüyor.

Bugün kendinizi yeni bir grup insanla birlikte bulabilirsiniz. Bir proje için birlikte çalışacağınız farklı bir takıma atanabilir veya takımınıza yeni biri katılabilir. Hatta birlikte seyahat etmek ve tekrar görmek istediğiniz bazı ilginç insanlarla tanışabilirsiniz! Diğer bilgili insanlarla bağlantı kurmak için de iyi bir gün. Birbirinize yardımcı olabilir ve işleri daha çabuk bitirebilirsiniz!

Her şey hakkında bir fikir sahibi olmaya çalışırken bir konuda açık bir fikirinizin olması zor bir durum. Fakat herkes yapabiliyorsa, siz de yapabilirsiniz! Kabul edilemez olarak gördüğünüz bir şeyi şu an tolere ettiğiniz noktada görüşlerinizi yumuşatma sürecindesiniz. Bu yolda devam edin ve bugün bir şeyler belirsiz gibi görünse de hevesinizi kırmasına izin vermeyin.

Kendini ifade etmek sana kolay gelecek. Bazen toplum içinde yapacağın konuşmalar sende güvensizlik uyandırabiliyor; veya bir buluşmada yanlış şeyler söyleyecekmişsin gibi hissedebiliyorsun. Bugün ise harika kelimeler dilinden sen hiç çaba sarf etmeden çıkacak. Fikirlerinden emin olacaksın. Eğer akşama bir partiye katılıyorsan, yeni insanlarla tanışmaktan da keyif alacaksın!Birkaç hafta önce başlayan büyük meditasyon periyodu artık sona erdi. Bu da demek oluyor ki, dünyaya geri dönmek zorundasınız! Bir müddet " yeni ve gelişmiş" siz, günlük hayatta nasıl ilerleyecek, bunu test etmeniz gerekiyor. Gerçek değişimler deneyimleyebilirsiniz!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Normalde olduğunuzdan biraz daha bencil olmaktan çekinmeyin. Derdinizi anlatabilmek için kendinizi paralıyormuşsunuz gibi gelebilir. Hayallerinizin ve hırslarınızın peşinden gidin; kalabalığın içinde sesinizi duyurun. Muhalefetle karşılaşırsanız bunu geri çekilmeniz için bir işaret olarak algılamayın. Gereksinimlerinizi savunun!

17 Eylül 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, saatler 13:30 olduğunda Boğa burcuna geçiyor. Günün devamında artık enerjiniz artıyor. Mutlu olabileceğiniz zamanlar yaşayabilirsiniz. Kendinizle ilgili değişimler için harekete geçebilirsiniz. Çekici olacağınız bir gündesiniz. Geceye yaklaşırken meydana gelen Venüs'ün Kiron ile yaptığı karşıtlık nedeniyle duygusal hayatınızda geçmişte yaşadığınız kırgınlıklar tekrardan gündeme gelebilir.

17 Eylül 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün hayata daha olumlu bir pencereden bakacaksın! Geçmişle ilgili bazı takıntılarının azaldığını fark ederek, hayata daha olumlu bir pencereden bakacaksın. İlişkisi olan bir Boğa burcuysan, karşı tarafın daha fazla güven vermesini bekleyebilirsin. Ancak bu güven arayışının sadece kendinden kaynaklı olabileceğini de unutma. Aile içerinde yaşanan maddi zorlukların aşıldığını görmek, seni oldukça sevindirecek. Gün sonunda davetsiz bir misafirin kapını çalması seni hem şaşırtacak hem de düşündürecek. Akıl karışıklığı yaşayacağın bir gün olacak!

17 Eylül 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün eğitim ve seyahat planlarınızı hayata geçirmek için oldukça uygun bir zaman dilimi. Belirleşen hedeflerinize dair ilk adımları atmaktan çekinmeyin. Gün sizinle.

17 Eylül 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gündeminizi hayatınızda gizli kalmış konular etkileyebilir. Ruhsal gelişiminiz için yenilik getirecek başlangıçlar yapabilirsiniz. Gün içinde arkadaşlarınıza ayıracağınız zamanlar var. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı oluşan konulara fazla mücadeleci yaklaşmamakta fayda var. Akşam saatlerine doğru yavaşlama söz konusu.

17 Eylül 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı konularda kararlı ve iradeli olmanız taktir toplayacak. Zahmetli işleri başkaları ile yapma fikrine sıcak bakarsanız işlerinizi kolaylatır ve yardım tekliflerini kabul ederek akışta kalabilirsiniz.

17 Eylül 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Manevi, mistik, spiritüel konulara olan ilginizin yüksek olduğu bir gün geçirebilirsiniz. Bu konularla ilgili birçok farklı kişiyle bir araya gelebilirsiniz. Güçlü sezgileriniz size yol gösterebilir.

17 Eylül 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaşlarınızla içinizdekileri paylaşacaksınız ve sizi anlayacaklar. Sonuçta, bu yüzden onlar arkadaşınız değil mi? Öyleyse neden şu anda kendinizi tamamen yalnız hissediyorsunuz?

17 Eylül 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İsteklerinizi başarıyla ifade edebilirsiniz. Parasal konulara yönelik çalışmalarınızı hızlandıracak, fırsatları zamanında değerlendireceksiniz. Bu arada sizi öfkelendiren konuların üzerinde durmayın.

17 Eylül 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar çok çekicisiniz. Etrafınızdakilerin gözünü kamaştırıyorsunuz. Sizdeki bu değişiklik birlikte olduğunuz kişiyi çok etkiliyor. İşlerinizi fazla sorun etmeyin çünkü arkadaşlarınız size anlayışlı davranacak ve yardımcı olacak. Onların kıymetini bilin. Siz de onlara jest yapın.

17 Eylül 2019, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Boğa burcu aşk hayatınızda hareketlenmeler söz konusu olacaktır. İster bekar olun isterseniz bir ilişkiniz olsun, gündeminiz sevgi olacaktır. Partnerliklerde bazı konulara çözüm bulunurken, yeni ilişkilerde ne istediğinize dair kesin fikirleriniz olacaktır.

17 Eylül 2019, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Boğa; öğle saatlerinden itibaren burcuna geçen Ay ile birlikte güç kazanacak; kendini daha rahat ortaya koyacaksın. İstek ve arzularına ulaşman için gereken fırsatları yaratabilir; istikrarlı adımlar atmayı başarabilirsin. İlişkilerde kalıcı ve güvende olmayı isteyerek, kontrollü ilerleyebilirsin.

17 Eylül 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 44' 05" R
Ay
Boğa
12° 43' 17" R
Merkür
Başak
20° 33' 49" R
Venüs
Terazi
27° 43' 06" R
Mars
Yengeç
09° 33' 27" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 01"
Satürn
Balık
15° 02' 34"
Uranüs
Boğa
27° 05' 51"
Neptün
Balık
28° 30' 32"
Plüton
Oğlak
29° 44' 36"
Chiron
Koç
22° 15' 02"
Lilith
Terazi
09° 17' 12"
True Node
Koç
06° 37' 55"
Son Güncelleme : 21/09/2024 08:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>