Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
İşlerinizi Yarına Bırakmıyorsunuz Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Eylül 2023, Çarşamba

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 70%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda beklenmedik sorunlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Etkin adımlar atmak için zamana ihtiyacınız var. Her şeyin daha da iyiye gitmesini istiyorsanız, ona göre adımlar atmalısınız.

Mesleki olarak toparlanmaya çalışmanız gerekiyor. Şartlar ne kadar karmaşık ve zorlayıcı olsa da üstesinden gelebilirsiniz. Başarıya ve sorumluluklarınıza odaklanmanız gereken bir gün.

Maddiyatla ilgili beklenmedik sorunlar yaşanabilir. Elinizden gelenin en iyisini yapmalı ve kontrolsüz hareket etmekten kaçınmalısınız. Daha dengeli olmanız gerekmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygularınız hakkında gerçekçi bir konuşma yapmak isteyebilirsiniz. Ayağı yere basan bir hikayenin içinde yer almak istiyorsanız bunu dile getirmelisiniz. Partnerinizin sizinle ilgili fikirlerinin güncellenmesi gidişatınıza etki edebilir.

13 Eylül 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, bugün kendinizi daha içe dönük hissedebilirsiniz. Ruhsal ve spiritüel konulara yönelmek için uygun bir gün olabilir. Ayrıca, ev ve aile ile ilgili konulara odaklanmanız gerekebilir.

13 Eylül 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş hayatınızda yoğun bir gün sizi bekliyor. Bugün işlerinizi yetiştirmekte zorlanabilirsiniz. İşlerinizi ertesi güne bırakmaktan hoşlanmıyorsunuz. Bu akşam mesaiye kalabilirsiniz. Arkadaş çevrenizden birinin doğum günü için akşam dışarı çıkmaya hazırlanıyorsunuz. Bu akşam küçük kazalar yaşanabilir. Dikkatli olmanızda fayda var.

13 Eylül 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ekonomik koşullarınızla ilgilenmeniz gerekebilir. Her şeyin istediğiniz gibi ilerlemesini, kuru bir istek olarak bırakmamalısınız. Bugün ayağınızı sağlam basmanız, ailevi sorumluluklarınızı ve isteklerinizi planlamanız fark atmanıza yardımcı olacak.

13 Eylül 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız konulara yönelebilirsiniz. Çocuklarınıza zaman ayırmak size iyi gelebilir. Güzel olan şeyler için harcama yapabilirsiniz. İş hayatınızda gelişen gergin olaylar sizi de etkileyebilir. Gün içinde sevdiğiniz konularda daha fazla bilgi edinmek isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konulara yön kazandırmak isteyebilirsiniz.

13 Eylül 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi daha rahat ifade ettiğiniz bugünlerde sosyal medya veya diğer mecralardan farklı arkadaşlar edinebilir, hatta bu arkadaşlarla bir araya gelebilirsiniz.

13 Eylül 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Emeklerinin karşılığını yavaş da olsa almaya başlayacaksın. Bu gelişme seni daha fazlası için çalışmaya itecek. Her zaman daha iyi hissetmek için olumlu kalmaya, gelişmeye özen göstermen gerekecek.

13 Eylül 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün yeniden başlamak veya yeniden inşa etmek yerine sonları, gevşemeyi, bırakmayı ve salıvermeyi tercih ediyor sevgili Boğa. Bu durum romantik veya sosyal yaşamınıza ve yaratıcı dünyanıza taze bir enerji getirebilir. Bugün, aceleci kararlardan, yeni projeler başlatmaktan veya uzun süreli olmasını istediğiniz bir ilişkiye başlamaktan kaçının. İşaretler yavaşlama, durumu değerlendirme ve düşünme ihtiyacına işaret ediyor. Yine de bugün, özellikle çalışma yaşamınızda organize olma ve planlama konusunda güçlü, yeni bir döneme başlıyorsunuz. Gün, odak noktanızı işinizde ve çalışma ilişkilerinizde adil olanlara çevirecektir. Dengesiz olan bu şeyler şimdi öne çıkabilir ve siz de işleri düzeltmek için harika bir konumdasınız.

13 Eylül 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ailenizin istekleri, her zamankinden çok daha fazla ön planda olacak. Aile büyüklerinizi ziyaret edecek ve yaşlı akrabalarınıza yardım edeceksiniz. Sorumluluk bilinci içinde babanızla ilgili aktiviteleriniz önem kazanacak.

13 Eylül 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Zihniniz ve bedeniniz son derece formda ve neye elinizi atsanız başaracağınızı hissediyorsunuz. Bu enerjiyi, uzun süredir aklınızda olan bir projeyi başlatmak için kullanın. Şimdi en uygun zaman. Projenizin başarılı olması için ne gerekiyorsa, hepsini temin edin ve hedefinize odaklanın.

13 Eylül 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün aşk, tatil, çocuk konularında şans sizinle olacak. Kariyer hayatınızda kalıcı kararlar alabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

13 Eylül 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızdaki ufak tefek problemleri kısa sürede aşabilirsiniz. Kendinizi ifade güçlüğü çektiğiniz konuda, sizi bağlayan duygusallıklardan arınmanız gerekiyor. Umudunuzu beslemeyi sürdürün. Sizi mesleki konuda rekabete kışkırtan bir iki kişiden hoşlanmıyorsunuz. İnsan hatalarının arkasında hep bir plan arıyorsunuz. Bilmeden, farkında olmadan yapılmış hatalar da olabileceğini kabul edin. Ödemeler konusunda sıkıntıya girmemek için şimdiden tedbirli olmalısınız

13 Eylül 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 22' 22" R
Ay
Boğa
22° 12' 43" R
Merkür
Başak
21° 46' 36" R
Venüs
Terazi
28° 30' 50" R
Mars
Yengeç
09° 55' 17" R
Jüpiter
İkizler
20° 50' 17"
Satürn
Balık
14° 59' 42"
Uranüs
Boğa
27° 05' 12"
Neptün
Balık
28° 29' 27"
Plüton
Oğlak
29° 44' 14"
Chiron
Koç
22° 13' 25"
Lilith
Terazi
09° 21' 33"
True Node
Koç
06° 38' 21"
Son Güncelleme : 22/09/2024 00:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>