Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Sosyal Medya Detoksu Yapıyorsunuz Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Eylül 2023, Salı

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 80%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda kendinizi ifade ederken zorluk yaşanabilir. Duygularınızı ifade etmek için biraz daha zamana ihtiyacınız var. İçinde bulunduğunuz durum ne kadar zorlayıcı olsa da üstesinden gelebilirsiniz.

Mesleki gelişmeler üzerinde yoğunlaşmakta zorlanmayacaksınız. Genel olarak çabalarınızın karşılığını alabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Olgunluk gösterebildiğiniz sürece herhangi bir sorun yaşanmayacak.

Maddiyatla ilgili daha tutarlı olmaya çalışın. Elinize geçen fırsatları net olarak değerlendirme altına alabildiğiniz sürece herhangi bir sorun yaşanmayacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Evinizde keyifli vakit geçirmek, istediğiniz düzen ve rahatlıkta olmak adına bazı harcamalar yapabilirsiniz. Bütçe konusunda sorun yaşamamak adına gerekli ve gereksiz listesini objektif bir şekilde hazırlamalısınız. Sizi bir koltuğun değil, o koltuğun üzerinde iç huzuruyla oturmanın mutlu edeceğini unutmayın.

12 Eylül 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, bugün ruhani bir gün olabilir. İçsel yolculuğunuzda derinleşebilir ve kendinizi daha iyi anlamaya yönelik araştırmalar yapabilirsiniz. Yaratıcı projelerde de ilerleme kaydedebilirsiniz.

12 Eylül 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyal medyanızda gereğinden fazla vakit geçirip kendinizi ihmal ettiğinizi düşünebilirsiniz. Sosyal medya detoksu yapmak size iyi gelebilir. Paylaşımları ile size hitap etmeyen kişileri takipten çıkacaksınız. Çocuğu olan Boğa burcuysanız, çocuğunuzla daha fazla vakit geçirmeniz gerektiğinizi fark ediyorsunuz. İşinizden arta kalan zaman dilimini çocuğunuzla geçireceksiniz.

12 Eylül 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendiniz için bir şeyler yapmak isterken hangi yönde ilerleyeceğinizi bilemeyebilirsiniz. Bunun sizi düşürmesine ya da durağanlaştırmasına müsaade etmemelisiniz. Zorlandığınız anlarda yaşadıklarınıza, yeteneklerinize ve bugüne kadar küçük ya da büyük neler yapabildiklerinize bakarak gerekliliklerinizi fark edebilirsiniz.

12 Eylül 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde ailenizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Ticari konularda yeni kararlar gündeme gelebilir. Güçlü kişilerle anlaşma yapmanız gerekebilir. Zihinsel olarak kendinizi göstereceğiniz bir gündesiniz. Ev hayatınızda bu durumdan etkilenebilir. İletişimde olduğunuz kişilere karşı daha nazik olmalısınız. İşlerinize yön kazanmak için fırsatlar var.

12 Eylül 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Araştırma yapmak, bilgi ve veri toplamak ayrıca duygularınızı da takip etmek için oldukça uygun bir gün. Bugün kendinizi daha bütünsel hissedebilir.

12 Eylül 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ne kadar yalnız kalmak için uğraşsan da ailen seni arayıp yanlarında olmanı isteyebilir. Halledilmesi gereken işler konusunda yardımına ihtiyaç duyan insanları cevapsız bırakmamalısın. Başkalarına karşı kibar olmak sana yarar sağlayacak.

12 Eylül 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dengesizliklere karşı özellikle hassas olduğunuz için bugün bir şeyi fazla kişisel alıp almadığınıza bir düşünmeniz gerekebilir. Yaratıcı dürtüler güçlüdür ve eğer kendinizden şüphe duymayı bırakabilirseniz onlarla çok şey başarabilirsiniz. Bugün keyfiniz yarım bıraktığınız şeylerle ilgili endişelerden dolayı tehlikeye girebilir. Şüphelerle yüzleşmeyi ve onlarla mücadele etmeyi hedefleyin. Sezgilerinizi dinlemeniz gerekirken, bazen kendinden şüphe duymak aslında bir korku olmasına rağmen içgüdüsel bir his gibi görünebilir. Eğer bunun ötesine geçebilirseniz, birçok şeyi halledebilir ve aynı anda biri veya belirli bir proje hakkındaki duygularınızla daha iyi temas kurabilirsiniz. Eskiyi korumakla yeniyi benimsemek arasında sağlıklı bir denge arayın.

12 Eylül 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, fikir çatışmaları yaşayabilir ve gereksiz olayları problem haline getirebilirsiniz. Çevre bağlantılarınızı sistemli bir şekilde yürütmekten yanasınız. Partneriniz, değişen fikirlerinize karşıt düşünceler geliştirebilir.

12 Eylül 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sakinliğiniz ve güveniniz, size doğal bir güç kaynağı sağlıyor. Enerji dolusunuz, hatta olumsuz olaylar bile sizin için pek sorun teşkil etmiyor. Kendinizi şüphelerin olmadığı bir hayata çekmişsiniz. Kendinizi özel bir şey için hazırlayın, çünkü etrafınızdakiler doğallığınızdan büyülenecek. Yeni projeleri hayata geçirmek istiyorsanız, fazlasıyla destek göreceksiniz.

12 Eylül 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün ev, aile konularına odaklanabilirsiniz. Duygularınızı yansıtırken ani fevri bir tutum sergileyebilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

12 Eylül 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Gün boyunca birçok sorunla aynı anda ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz ve bu durum sizi psikolojik olarak etkileyebilir. Sevgilinizi dinlemek sizi olgunlaştıracak, ilişkinizi de vazgeçilmez kılacaktır. İş yaşamınızdaki sıkıntılarınızın rutin bir hale geldiğini düşünerek harekete geçmekten kaçıyorsunuz. Akıllı ve sağduyulu davranışlarınız sayesinde günü kazançlı bitirmeniz mümkün. Para durumunuz her zamanki gibi, ama siz yine de boş yere endişeleniyorsunuz.

12 Eylül 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 26' 27" R
Ay
Boğa
23° 12' 43" R
Merkür
Başak
21° 54' 21" R
Venüs
Terazi
28° 35' 55" R
Mars
Yengeç
09° 57' 36" R
Jüpiter
İkizler
20° 50' 31"
Satürn
Balık
14° 59' 24"
Uranüs
Boğa
27° 05' 08"
Neptün
Balık
28° 29' 20"
Plüton
Oğlak
29° 44' 12"
Chiron
Koç
22° 13' 15"
Lilith
Terazi
09° 22' 00"
True Node
Koç
06° 38' 24"
Son Güncelleme : 22/09/2024 02:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>