Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Planınıza Sadık Kalıyorsunuz Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Kasım 2023, Cumartesi

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, hata yapmamaya çalışın. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları tamamen çözüme kavuşturmanız gerekmekte. Dengeleri zorlayabilecek her ne varsa ondan uzak durun.

Beklenmedik sorunlarla karşılaşacak olsanız da ona göre adımlar atmaya çalışın. Gözden kaçırabileceğiniz bazı konular var. Çalışmalarınıza vermiş olduğunuz değeri net olarak ortaya koymaya çalışmalısınız.

Fırsatlar üzerinde etkinlik gösterme şansınız bir hayli fazla. İstenmeyen sorunların önüne geçmeyi başarabilecek olmanız da önemli. Her şey daha iyiye gidebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Mantığınızın ve stratejilerinizin güçlü olacağı bir gündesiniz. Buna göre hareket ettiğinizde finansal gelişiminizi destekleyecek yeni kararları uygulamaya alabilirsiniz. İşinizi büyütmek adına yeni araştırmalar yapabilir, güveneceğiniz ortaklıklar kurabilirsiniz.

18 Kasım 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, kendinize odaklanmanız gereken bir gün olabilir. İçsel dünyanızda belirsizlikler ve soru işaretleri oluşabilir, ancak endişelenmeyin, çünkü bu, olgunlaşmanız için bir fırsattır. İçsel gücünüzü keşfetmek ve kaynaklarınızı daha verimli kullanmak için zaman ayırabilirsiniz. Aynı zamanda, finansal konuları gözden geçirmek ve ekonomik planlarınızı revize etmek için iyi bir gün olabilir. Maddi konularda dikkatli olun ve gereksiz harcamalardan kaçının. Kendiniz için doğru seçimleri yapmak için içgüdülerinizi kullanın. Acele kararlar almadan önce durumları iyice değerlendirin. Kendinizi rahatlatıcı etkinliklere yönlendirmek ve stres atmak da size iyi gelebilir. Unutmayın, kendi değerinizi tanımak ve kendinize değer vermek, bugün önemli bir adımdır.Umarım yardımcı olabilmişimdir!

18 Kasım 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hafta sonunun ilk gününe güzel bir kahvaltıyla başlıyorsunuz. Bugün evdeki tadilat işlerini bitirmek istiyorsunuz. Güne erken başlamanız planlı ilerlemenizi sağlıyor. Havaların soğuması sizi kapalı alanlarda vakit geçirmeye itebilir. Havasız yerlerde vakit geçirmektense açık havada üşümeyi tercih ediyorsunuz. Evli Boğa burcuysanız, eşinize daha çok vakit ayırmak isteyeceksiniz.

18 Kasım 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün hissettiklerinizin size neler yaptıracağını düşünebilirsiniz. Emin olmadığınız bir şeyler olduğunda sakin ve kendi halinizde kalmanız, ilişkilerde pürüzler çıkmasını engelleyebilir. Fikir ayrılığına düşmek yolları ayırmak için değil ortak çıkışlar bulabilmek içindir.

18 Kasım 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında düşüncelerinizde katılaşmamalısınız. Akşam saatlerinde kişiliğinizi güçlü bir şekilde ortaya koyabilirsiniz.

18 Kasım 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde çevrenizle iletişimsel kopukluklar yaşayabilirsiniz. Özellikle ailevi ilişkilerinizde ailenizle olan ilişkinizde kendinizi ifade edemeyebilirsiniz.

18 Kasım 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yerinde durmakta zorlanabilirsin. Sürekli daha farklı şeylere odaklanmak için bir istek bulacaksın içinde. Bir yerlere gitmek, yeni bir şeyler yapmak, hareket etmek... Bu isteğini göz ardı etmemeli ve evde pineklememelisin.

18 Kasım 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün dünyaya daha rahat, yaratıcı bir şekilde yaklaşırsınız ve bu da size oldukça çok şey kazandırır. İlişkilerinizde nazik bir kabul veya destek ruhu artık iç açıcı. En iyi sonuçları elde etmek için zorlamak veya araştırmaktansa dinlemek, paylaşmak ve iyileştirmek daha iyidir. Sezgi artık baskındır ve önsezilerinizi veya içgüdülerinizi daha yakından dinlemeye karar verebilirsiniz. Günün ilk yarısı büyük hamleler yapmaktan ziyade insanları kabul etmek ve keyif almakla ilgiliyken, gün daha fazla moral ve aksiyonla ilerliyor. Yalnız kalma arzusu ile başkalarına olan bağlılığınız arasında kalmış hissedebilirsiniz. Eğer orta yolu bulursanız muhtemelen daha fazla üretkenliğin keyfini çıkaracaksınız.

18 Kasım 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hızlı düşünüyor ve kavrama yeteneğinizi farklı verilerle kullanıyorsunuz. Bugün klasik davranışlarınızı bir kenara bırakmalı ve olaylara daha esnek bir şekilde bakmalısınız. Arkadaşlarınızı yargılamaktan kaçınmalısınız.

18 Kasım 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Günlükrutininizi yerine getirmekte zorlanıyorsunuz. Bugünkü koşullarınız pek ümit verici değil ve yapacağınız işlerde başarılı olma ihtimali düşük. Siniriniziarkadaşlarınızdan çıkarmaya kalkışmayın. Ayrıca kendinizi çevrenizdekilere kapatmayın, içinize kapanmanızın size hiçbir yardımı olmayacaktır. Ailenizin yakınlığına sığının ve bu yardımcı kaynaktan uzanan eli kabul edin. Gelen destek sayesinde bu zor zamanı atlatabileceksiniz.

18 Kasım 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün kariyer,hayatınıza odaklanabilirsiniz ancak bazı durumlarda çok aceleci davranabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

18 Kasım 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sizi terk eden sevgilinizi döndürmek için hiçbir şey yapmayı düşünmüyorsunuz. Oysa sizden bir hareket bekliyor. En büyük korkusu da ansızın başka birisini bulup çekip gitmeniz. İş ortamınızdan memnun değilsiniz. Enerjinizi ve yeteneklerinizi çok daha iyi değerlendirebileceğiniz başka yerlerin olduğunu çok iyi biliyorsunuz. Bugünlerde alışveriş yapma istediğiniz oldukça fazla, alışveriş yerlerinden uzak durun. Yemek düzeninizi gözden geçirmenizde fayda var.

18 Kasım 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 18' 50" R
Ay
Boğa
06° 22' 41" R
Merkür
Başak
19° 45' 49" R
Venüs
Terazi
27° 11' 37" R
Mars
Yengeç
09° 19' 00" R
Jüpiter
İkizler
20° 46' 29"
Satürn
Balık
15° 04' 28"
Uranüs
Boğa
27° 06' 15"
Neptün
Balık
28° 31' 15"
Plüton
Oğlak
29° 44' 51"
Chiron
Koç
22° 16' 05"
Lilith
Terazi
09° 14' 21"
True Node
Koç
06° 37' 37"
Son Güncelleme : 20/09/2024 22:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>