Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Yeni Kararlar Alıyorsunuz Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Kasım 2023, Çarşamba

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızdaki gelişmeleri daha yakından takip etmeye çalışın. Etkili adımlar atma şansınız yüksek. Birlikteliğiniz olsun ya da olmasın, kendinizi daha heyecanlı hissedeceksiniz.

Ufak tefek sorunlar yaşanacak olsa da üstesinden gelme şansınız var. Sizin açınızdan herhangi bir sorun olmasa dahi bazı engellemeler de gündeme gelebilir. Gözünüzü başarıdan ayırmayın.

Maddi harcamalarınızın konusunda daha sabırlı olmaya çalışın. Her ne olursa olsun, abartıdan olabildiğince uzak durmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatı kaçarak yaşayamazsınız. Elinizi taşın altına sokmanız gerektiğinde, gözünüz taşın varlığına değil elinize gitmelidir. Karşınıza çıkan sorunlar ya da hayatın getirdiği sorumluluklar karşısında, imkanlarınızı nasıl kullanacağınız işlerin gidişatını değiştirebilir.

15 Kasım 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kendinizi oldukça enerjik ve hırslı hissedeceksiniz. Hedeflerinizi gerçekleştirmek için son derece motivasyonlu olacaksınız. Ancak, sabırsızlık hissiyle aceleci davranmaktan kaçınmanız önemlidir. Planlarınızı adım adım ilerletmek ve detaylara dikkat etmek, başarıya ulaşmanızı sağlayacaktır. Aynı zamanda, çevrenizdeki insanlara karşı sabırlı ve anlayışlı olmanız da ilişkilerinizi güçlendirecektir. Kendinizi sağlığınıza özen göstererek ve stresle başa çıkma yöntemlerini uygulayarak iyi hissedebilirsiniz. Bugün kendinizle ilgili kararlar almak için zaman ayırmanız da faydalı olacaktır. İyi bir gün geçirmenizi dilerim!

15 Kasım 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aile içindeki hukuksal konular sonuca bağlanıyor. İstediğiniz kararın alınması derin bir nefes almanızı sağlayacak. Yeni işinizde beraber çalışacağınız ortağınızı analiz etme fırsatı yakalıyorsunuz. Ortağınızın sizden farklı bir duruş sergilediğini düşünüp yola tek başınıza devam etme kararı alabilirsiniz.

15 Kasım 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatı kaçarak yaşayamazsınız. Elinizi taşın altına sokmanız gerektiğinde, gözünüz taşın varlığına değil elinize gitmelidir. Karşınıza çıkan sorunlar ya da hayatın getirdiği sorumluluklar karşısında, imkanlarınızı nasıl kullanacağınız işlerin gidişatını değiştirebilir.

15 Kasım 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Finansal konularda sizi strese sokan olaylar gelişebilir. Ortaklı konular gündeminizi meşgul edebilir. Sizi yoran konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Banka işlerinizle ilgilenmek için uygun bir gün. Sorumlu olduğunuz işlerinizi düzenlemek ve daha iyi hale getirmek isteyebilirsiniz. Gereksiz harcamalardan kaçınmalısınız.

15 Kasım 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mevsimsel geçişlerin sizi direkt etkileyebileceği bir evrede olduğunuz için soğuk algınlığına karşı dikkatli olmanızda ve vitamin almanızda fayda var.

15 Kasım 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İyi bir dinleyici oluşun etrafındaki insanların seni direkt olarak arkadaşları gibi görmesine vesile olabilir bugün. Eğer farklı niyetlerin varsa en baştan belli etmen, hatta açık açık söylemen gerekecek. Yoksa seni arkadaşı gibi gören insanlar kalbini kırabilirler.

15 Kasım 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gözlem gücünüz bugün her zamankinden daha güçlü. Gördüğünüz ve deneyimlediğiniz şeylerin gizli unsurları sizi içine çekiyor ve pek çok şeyi anlıyorsunuz. Fikirlerle oynamak keyifli ve kaygısız bir deneyimdir. Biraz içe dönük olma eğiliminde olsanız da gün yine de iletişim için güzel. Mutlu sohbetler için bazı hoş noktalar bulabilirsiniz ve bir ilişki, bir tartışmayla güzel bir ivme kazanabilir. Bugünden önce tanımlaması zor olan duyguları işlemek artık daha kolay. Etkileşimlerinizde ve konuşmalarınızda açıklama arıyor olabilirsiniz. Sağlık veya çalışma yöntemleriyle ilgili sezgileriniz güçlü.

15 Kasım 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal anlamda anlaşılmaya ihtiyacınız var. Güven duygunuzun körüklenmesi gerekiyor. Ortaklıklar ve sosyal statünüz için, partnerinizin fikirlerine ihtiyacınız olabilir. Onun enerji yüklü olması, sizi de olumlu etkiliyor.

15 Kasım 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Öfkenizi kontrol altına almazsanız sizi ele geçirebilir ve size düşünebileceğinizden fazla zarar verebilir. Kendinizi etrafınızdakilerle kıyaslamak istiyorsunuz ve bu nedenle çatışma arıyorsunuz. Saldırgan halinizi dizginleyin, çünkü enerjinizi kullanmak hoşunuza gitse bile, bu enerji istikrarlı değil ve sizi kritik bir anda yüzüstü bırakabilir. Sağlığınıza daha dikkat etmelisiniz.

15 Kasım 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Daha sabırlı ve kontrollü olmaya çalışmalısınız. İçinde bulunduğunuz durumlar karmaşıklık gösterecek olsa da üstesinden gelme şansa sahipsiniz. Her türlü sorunun ve sıkıntının son bulabileceği bir süreçten geçiyorsunuz. Dengeli ve sabırlı olmayı başardığınız sürece herhangi bir sorun yaşanmayacaktır.

15 Kasım 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk ilişkileriniz genellikle kısa ömürlü oluyor. Kalıcı ilişkilerden korkuyorsunuz. İşleri sona güne bırakma huyunuz sizi sık, sık sıkıntıya sokuyor. Bu huyunuz yüzünden herkes gibi belirli bir mesai saatiniz olamıyor. İki yakın dostunuzun uzun zamandır çözemedikleri bir para tartışmasına müdahale edip bu olaya bir son vereceksiniz. Ayrıca beklediğiniz bir paranın gecikmesi sinirlerinizi gerebilir. Çikolata hayatınızın vazgeçilmezleri arasında. Ancak bundan uzak durmalısınız çünkü kilo yapıyor.

15 Kasım 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 24' 08" R
Ay
Boğa
07° 42' 48" R
Merkür
Başak
19° 55' 53" R
Venüs
Terazi
27° 18' 13" R
Mars
Yengeç
09° 22' 02" R
Jüpiter
İkizler
20° 46' 49"
Satürn
Balık
15° 04' 04"
Uranüs
Boğa
27° 06' 10"
Neptün
Balık
28° 31' 06"
Plüton
Oğlak
29° 44' 48"
Chiron
Koç
22° 15' 52"
Lilith
Terazi
09° 14' 57"
True Node
Koç
06° 37' 41"
Son Güncelleme : 21/09/2024 00:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>