Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Heyecanlanıyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Mayıs 2024, Çarşamba

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 80%

Kendinizi köşeye sıkışmış hissedebilirsiniz. Daha dengeli olmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece sorun yaşanmayacaktır.

Daha tutarlı olmanız gerekmekte. Yaklaşımlarınız konusunda biraz daha sabırlı olmaya çalışın. Olumsuzlukları geride bırakmanız gerekmekte.

Gelir ve gider arasındaki problemleri kısa zaman içerisinde ortadan kaldırmaya çalışın. Hata yapmamanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bireysel çalışmalarınıza, fikirlerinize ağırlık verebilirsiniz. Sorumluluğu paylaştığınız durumlarda bunun bir zorluk çıkarmaması adına neyi neden yaptığınıza dair net bir konuşma yapmanız gerekebilir. Güvenin zedelenmemesi için emek verdiğinizde bunun karşılığını da göreceksiniz.

22 Mayıs 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, Boğa burcundakiler için ilişkilerinizde daha esnek olmanız gerekebilir. Olaylara farklı bir açıdan bakarak anlayışınızı artırabilir ve daha uyumlu bir iletişim kurabilirsiniz. Duygusal dengeyi korumak için kendinize zaman ayırmanız iyi olabilir. Kendinize iyi bakın!

22 Mayıs 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olmayan bir Boğa burcuysan, eskilerden tanıdığın bir kişiden mesaj alabilirsin. Bu durum heyecanlanmana neden olacak. Kendi işini yapan bir Boğa burcuysan, oldukça yoğun bir gün seni bekliyor olabilir. Mistik konulara ilgin artabilir. Bu konuda birtakım araştırmalar yapabilirsin.

22 Mayıs 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi daha iyi ifade edebilir, kariyerinizde önemli gelişmeler yaşayabilir ve yeni fırsatlar yakalayabilirsiniz. Bu süreçte kibir ve takıntıdan uzak durmalı, şüphe uyandıran kişilerden ve durumlardan uzaklaşmalısınız. Önemli ve radikal kararlar almanız gerekebilir.

22 Mayıs 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sizi hem destekleyen hem de sınırlayan durumlar içinde gözüküyorsunuz. İşe dair uğraşlarınızda daha olgun yaklaşımlar sergilemeniz gerekebilir. İnat veya ısrar sorunları büyütebilir. Özellikle mahkemelerdeki işlerinizde dengeleri gözetmeniz büyük önem taşıyor. Otorite figürleriyle iletişiminizde tartışmalardan kaçınmalısınız.

22 Mayıs 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yanlış anlaşılmaları düzene sokacağınız bir gün olabilir. Aşk meselelerinde daha anlayışlı bir forma sokmak için elinizden geleni yapmanız önemli olacak.

22 Mayıs 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir işe başlamadan kendine engeller koymamalısın. Negatif konulara odaklanmak bazı adımları atmanı geciktirebilir bugün. Daha çok neler yapabileceğine odaklanman gerekecek.

22 Mayıs 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün biraz huzursuzlukla başlıyor sevgili Boğa ancak sabırsızca büyük değişiklikler yapmaktan kaçındığınız sürece bu yönetilebilir bir enerjidir. Ayrıca, gün ilerledikçe enerjinizi üzerinde daha fazla kontrole sahip olduğunuz projelere aktarmanızı teşvik eder. İşiniz konusunda kendinizi iyi hissedersiniz ve öz disiplinden tatmin olursunuz. Sevdiğiniz bir şeye ya da birine olan bağlılık sizi motive eder ve yönlendirir. Özellikle gün ilerledikçe kişisel bir hedef, hayal veya plan doğrultusunda ilerlemek için ilham alabilirsiniz. Sorumluluklarınız, öncelikleriniz veya duygularınızla bağlantı kuruyorsunuz ve bu iyi hissettiriyor.

22 Mayıs 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Entelektüel ve sosyal yapıda olan kişilerden etkileneceksiniz. Akıl ve felsefi konuşmalar sizin için önemli. Aşka bağlı yolculuklar yapabilirsiniz. Eğlenceli ortamlarda beğeneceğiniz kişilerle birliktelik şansınız mevcut.

22 Mayıs 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Beklenmedik olaylara hazırlanın. Hoş sürprizlerle karşılaşma ihtimaliniz çok yüksek. En önemlisi, partneriniz sizin için özel bir şey hazırlıyor. Ama beklentilerinizi fazla yüksek tutmayın ve gelen ne olursa olsun müteşekkir olun. Arkadaşlarınız size son derece olumlu davranacak. Özellikle olası partnerler sizi beğenecek ve ışıltılar saçan hareketlerinizin cazibesine kapılacaklar.

22 Mayıs 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; partner, ortaklık, ilişkilerle ilgilenebilirsiniz, sakin kalmanız tavsiyedir.Gününüz şahane geçsin.

22 Mayıs 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hislerinizin güçlü olduğu bir gün. Sadece kendi düşüncelerinizle hareket etmek isteseniz de, arkadaşlarınız sizi yalnız bırakmak istemeyeceklerdir. Onların desteği ve sizi yönlendirmek istemeleri, hoşunuza gidecektir. Kaçamak yapma arzusu duyacaksınız.

22 Mayıs 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 12' 29" R
Ay
Koç
19° 26' 40" R
Merkür
Başak
17° 39' 50" R
Venüs
Terazi
25° 48' 48" R
Mars
Yengeç
08° 40' 52" R
Jüpiter
İkizler
20° 42' 18"
Satürn
Balık
15° 09' 28"
Uranüs
Boğa
27° 07' 17"
Neptün
Balık
28° 33' 07"
Plüton
Oğlak
29° 45' 32"
Chiron
Koç
22° 18' 50"
Lilith
Terazi
09° 06' 50"
True Node
Koç
06° 37' 00"
Son Güncelleme : 19/09/2024 19:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>