Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Gelişiminize Önem Veriyorsunuz Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Eylül 2023, Cumartesi

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygusal olarak beklenmedik sorunlar gündeme gelebilir. İçsel sorunlarınızı birlikteliğinize yansıtmaktan kaçınmalı ve ne gerekiyorsa onu yapmalısınız. Sorunların ortadan kaldırılması gereken bir süreçtesiniz.

Mesleki olarak kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. İçinde bulunduğunuz durumlar ne kadar karmaşık olsa da üstesinden gelme şansınız var. Olumsuzlukları çözüme kavuşturmak istiyorsanız, atacak olduğunuz adımları da ona göre belirlemelisiniz.

Maddiyatla ilgili yeni ve beklenmedik sorunlar gündeme gelebilir. Tersliklerin çözüme kavuşması için ne gerekiyorsa onu yapmanız gerekmekte. Biraz daha kontrollü olmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Öğrendiklerinize göre hareket edebildiğinizde çevrenize bırakacağınız intiba yüksek olacaktır. Empati ve anlayış gücünüzle ilgiyi toplayabilir, istekleriniz için imkanlar oluşturabilirsiniz. Duygusal konulardaki kararlarınızı açıklamak için sert cümleler kurmanıza gerek kalmadan da bunu yapabileceğinizi unutmayın.

23 Eylül 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, bugünyaşamınızda daha fazla sorumluluk alabilirsiniz. Kendinizi daha disiplinli ve organize hissedebilirsiniz. İlerlemek istediğiniz hedeflerinizi gerçekleştirmek için harekete geçebilirsiniz.

23 Eylül 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yazı işleriyle uğraşan Boğa burcuysanız, kendinizi geliştirmek için araştırma yapabilirsiniz. Gelişen teknolojiye ayak uydurmak istiyorsunuz. Evli Boğa burcuysanız, eski arkadaşlarınızla buluşarak geçmişi yâd edebilirsiniz. Arkadaşlarınıza mutlu bir evliliğinin sırlarından bahsetmekten geri durmayacaksınız.

23 Eylül 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İşlerinizi yaparken sizi neyin harekete geçirdiğine dikkat etmelisiniz. Dürtülerinizin altında yatan sebepler olumsuz bir harekete de mahal verebilir. Hayat planınızı, günlük alışkanlıklarınızı olduğu gibi devam ettirmeye zorlamayın, üzerinde bir kez daha düşünmeniz gerekebilir.

23 Eylül 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bu kendinizi geliştirebilecek olanaklar bulabilirsiniz. Hareketsiz kalmamalı ve yeniliklere açık durmalısınız.

23 Eylül 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zaman içerisinde işlerinizi daha verimli götürmek isteyebilirsiniz. Kendinizi fiziksel olarak yorgun hissedeceğiniz şartlar oluşabilir, çok çalışmanız gerekebilir.

23 Eylül 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Zihninin sınırlarını yıkmak senin için önemli bir eylem olacak. Yenifikirleri ve projeler hakkında daha yaratıcı düşüncelere sahip olmak sana fayda sağlayacak. Hedeflediğin gelişmeyi sağlamak için daha özgür düşünmek iyi olabilir.

23 Eylül 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şimdi oldukça iyi bir konumdasınız. Hissettiğiniz özlem duygusunu aidiyetle değiştirme şansına sahipsiniz. Bu kadar büyülü bir bağlantıyı deneyimlemek için duygularınızı kelimelere dökemeyebilirsiniz ya da ifade edemeyebilirsiniz. Bu noktada iki seçeneğiniz var: oynamaya devam etmek ya da risk alıp dürüst olmak. Eğer anlaşılacağınıza dair bir potansiyel olduğunu hissediyorsanız, kontrollü bir şekilde kendinizi açabilirsiniz. Görünmenize ve duyulmanıza izin verirken karşınızdakiyle aranızdaki engelleri kaldırın. Son zamanlarda kendinizi savunmasız hissettiğiniz zamanlar oldu ama bu, geçmişte kalması gereken bir yanılsama.

23 Eylül 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konularla ilgili planladığınız işlerin gündeme gelmesi, sizi rahatlatacaktır. Sınırlarınızın genişlemesini istiyorsunuz. Olaylara yaklaşım tarzınız kendinize özgü olmalı. Yaşamınıza yeni bir bakış açısı gelecektir.

23 Eylül 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Fikirleriniz veyahayatınız bir şekilde sınavdan geçirilecek. Sınav iyi gitmezse suçu başka birisinin üzerine atmaya çalışabilirsiniz. Oysa bunun yerine uyanık ve sabırlı davranırsanız, bu zor zamanı sadece kalıcı bir hasara uğramadan atlatmakla kalmayıp, olaylardan kendinize ders bile çıkarabilirsiniz.

23 Eylül 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat, çocuk, aşk konularında ani güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Şahane bir gün geçirmenizi dilerim.

23 Eylül 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bitirdiğiniz bir ilişkiniz yeniden gündeme gelebilir. Bu durum sizi derinden etkilese bile oldukça güçlü bir yapıya sahip olduğunuz için bu durumun üstesinden kolayca gelebileceksiniz. Eski hatıraların etkisinden kurtulmanıza az kaldı. İşbirliği içinde olduğunuz bazı kişilerde, önemli ayrıntılara gereken önemi vermediğiniz izlenimi gelişebilir. Buna dikkat edin. Dikkatli harcama yapabildiğiniz sürece para sıkıntınız olmayacak. Sağlığınızın yerinde oluşu sizin için şans.

23 Eylül 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 13' 24" R
Ay
Boğa
20° 00' 19" R
Merkür
Başak
21° 29' 34" R
Venüs
Terazi
28° 19' 40" R
Mars
Yengeç
09° 50' 11" R
Jüpiter
İkizler
20° 49' 45"
Satürn
Balık
15° 00' 23"
Uranüs
Boğa
27° 05' 21"
Neptün
Balık
28° 29' 42"
Plüton
Oğlak
29° 44' 19"
Chiron
Koç
22° 13' 48"
Lilith
Terazi
09° 20' 32"
True Node
Koç
06° 38' 15"
Son Güncelleme : 21/09/2024 20:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>