Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Alıngansınız! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Ekim 2023, Salı

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda duygusal karmaşıklık yaşanabilir. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızda ne kadar sorun varsa üzerine gitmeli ve çözümlemeye çalışmalısınız. Pürüzlerin giderilmesi için ne gerekiyorsa onu yapmanız gerekmekte.

Güzel gelişmelerle karşılaşacaksınız. Alacak olduğunuz haberler sayesinde kendinizi daha da iyi hissedebileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Genel olarak başarı sizden çok da uzakta olmayacaktır.

Parasal durumunuzu yakından ilgilendiren bir haber alabilirsiniz. Gelişmeleri yakından takip edebildiğiniz sürece herhangi bir sorunla karşılaşmayacağınızı da bilmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizin açınızdan önemli olan konular üzerinde yoğunlaşırken ufak tefek sorunlar yaşanabilir. Kişisel sorunlarınızı ve sıkıntılarınızı ortadan kaldırmanın yollarını aramanız gerekiyor. Çabalarınızın karşılığını alacaksınız ancak bunun için biraz daha zamana ihtiyacınız olduğunu da unutmayın.

24 Ekim 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, bugün içinizdeki yaratıcılığın ve enerjinin bugün yükseldiğini hissedebilirsiniz. Fikirlerinizi paylaşmak ve projeler üzerinde çalışmak için uygun bir gün olabilir. İletişim becerilerinizle ön plana çıkabilirsiniz.

24 Ekim 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eğitim hayatı devam eden bir Boğa burcuysanız, geleceğinizle ilgili önemli bir sınava girmeniz gerekebilir. Kendi işini yapanlardansanız, planlamalarınızın dışında çıkan ödemeler sizi zor duruma sokabilir. Bugün, bir araya geleceğiniz kişilerle sohbet ederek yeni fikirler üretebilirsiniz. İlişkisi olan bir Boğa burcuysanız, partnerinize karşı fazla alıngan davranabilirsiniz. Bu durum aranızda gerginlik yaşanmasına neden olabilir.

24 Ekim 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızın başrolünde nelerin ya da kimlerin yer aldığına dikkat etmelisiniz. Bunlardan olumsuz etkilenmek birtakım endişelerinizi tetikleyebilir. Özellikle maddi anlamda yapmak istediklerinizi yapamama, gelirinizi koruyamama gibi durumlar hissettiğinizde burada şansınızı fazla zorlamamalısınız.

24 Ekim 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Başarılı olacağınız şartlar içindesiniz. Sizi iyimser kılan pek çok konuyu ele alabilir, etkinliğinizi ortaya koyabilirsiniz. Özellikle grup çalışmalarında somut görevler almak, ortak hedefler belirlemek sizin elinizde. İlham alacağınız, daha çok manevi paylaşım içine gireceğiniz sosyal konular ağırlık kazanabilir. Arkadaşlıkların getirdiği sorumluluklar göz ardı edilmemeli.

24 Ekim 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Eğlenceye vakit ayırmak isteyeceğiniz bugünlerde işinizde düşük motivasyon sergileyebilirsiniz. Sosyal açıdan verimli hissedecek ve etkileşim kurabileceksiniz.

24 Ekim 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayatında istediğin değişiklikleri yapmak için harekete geçmelisin. Alıştığın ortamlarda daha az zaman geçirmek, senin için artık sığ olan insanlarla daha az görüşmek bu değişiklikler için uygun ortamı sağlayacak. Yeniliklere açık olmaya devam etmelisin.

24 Ekim 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Boğa, bugün içsel çalışmalarınızla veya motivasyonlarınızla ilgili benzersiz bir şeyler öğrenebilirsiniz. Yavaş ama istikrarlı bir yaklaşım sonuç verir. Üretken konuşmalar, özellikle bir partnerle veya bire bir durumda, güçlü bir şekilde ortaya çıkabilir. Gerçek, dürüst terimlerle iletişim kurmak artık en etkili yöntem olabilir. Birine olan bağlılığınızı eylemlerinizle ifade etmek çok takdir edilebilir. Geleceğe dair hem sağlam hem de olumlu hissediyorsunuz. Aklınızda bir nihai hedefin olması, şu anda ruh haliniz ve üretkenliğiniz için en iyi sonucu verecek gibi görünüyor.

24 Ekim 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevresel faktörleri lehinize çeviren sistemli bir karakteriniz var. Birlikte çalıştığınız kişilerin katkılarını inkar edemezsiniz. Sizin için zaman önemli. İsteklerinizi gerçekleştirmek için kısıtlı zamana tahammülünüz yok.

24 Ekim 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün aşırı bir cesaret ile cesaretsizlik arasında gidip geliyorsunuz. Geçmişinizi gözünüzün önüne getirirseniz, şu anda size çok zor gelen ve gözünüzü korkutan şeylerin yakında hiçbir öneminin kalmayacağını göreceksiniz. Böylece hem kendinizle hem çevrenizle daha barışık bir şekilde hareket edebilecek ve çevrenizden çok daha az tepki ve direnişle karşılaşabileceksiniz.

24 Ekim 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. Partner veya ortağınızla uzlaşabilirsiniz. İyi bir gün geçirmenizi dilerim.

24 Ekim 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Beraber olduğunuz insanın tamamıyla kendisine, kendi ilgi ve çıkarlarına yönelmiş olması, ilişkinizdeki eşit şartların kaybolmasına ve mutsuzluğa yol açabilir. İş yaşamınızdaki olumlu gelişmeler sizi mutlu edecek. Ama bütün planlarınızın gerçekleşmesini beklemeyin. Kariyerinizde yükseleceğiniz bir dönemdesiniz. Hislerinize ve sağduyunuza kulak verin. Beklenmedik bazı harcamalar çıksa da, bütçeniz bundan etkilenmeyecek. Sağlığınız konusunda geçmiş rahatsızlıklarınız nedeniyle titiz davranmalısınız.

24 Ekim 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 46' 56" R
Ay
Boğa
13° 26' 01" R
Merkür
Başak
20° 39' 14" R
Venüs
Terazi
27° 46' 39" R
Mars
Yengeç
09° 35' 05" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 12"
Satürn
Balık
15° 02' 21"
Uranüs
Boğa
27° 05' 48"
Neptün
Balık
28° 30' 27"
Plüton
Oğlak
29° 44' 35"
Chiron
Koç
22° 14' 54"
Lilith
Terazi
09° 17' 32"
True Node
Koç
06° 37' 57"
Son Güncelleme : 21/09/2024 09:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>