Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Takip Ediliyorsunuz Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ekim 2023, Cuma

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, sınırların bilincinde olmalı ve atacak olduğunuz adımları ona göre atmalısınız. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızın açılmasına neden olabilecek her ne varsa ondan da uzak durmanız gerekiyor. Hata yapmamanız gereken bir süreçtesiniz.

Karmaşadan uzak durmalı ve başarı olarak adlandırdığınız noktaya ulaşmaya çalışmalısınız. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız takdirde istediklerinize daha kolay ulaşabileceğinizi de aklınızda bulundurun.

Maddi kaynakların yönetimi konusunda herhangi bir sorun yaşamayacaksınız. Harcamalarınızı dengelemeyi başardığınız takdirde herhangi bir sorunla karşılaşmayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sinirlerinizi bozabilecek bazı gelişmeler gündeme gelebilir. Dengeleri zorlayabilecek her ne varsa ondan uzak durmalı ve kendinizi kişisel olarak koruma altına almalısınız. Etkin adımlar atmak için biraz daha zamana ihtiyacınız olduğunu da unutmamalısınız. Sorunların tamamen geide kalması için biraz daha beklemede kalmanız gerekiyor.

20 Ekim 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, bugün duygusal bir dalgalanma yaşayabilir ve kendinizi biraz yorgun hissedebilirsiniz. İletişim konularında da bazı zorluklar yaşayabilirsiniz. Özellikle aile içindeki ilişkilerde dikkatli olmanız gerekiyor. İş yerinde ise sakin ve sabırlı olmaya çalışmalısınız.

20 Ekim 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi işini yapan bir Boğa burcuysanız, işinizle ilgili girişimlerinizi netleşmeden kimseyle paylaşmayın. Etrafınızdaki herkes sizin kadar iyi niyetli olmayabilir. İlişkisi olmayan bir Boğa burcuysanız, geçmişten gelen bir telefon ya da mesaj kafanızı karıştırabilir. “Unuttum” sandığınız kişiyi aslında unutmadığınızı fark edeceksiniz. Gizliliğe önem vermeniz gereken bir dönemdesiniz. Özellikle sizi merak edenlere karşı sosyal medya hesaplarınızı gizlemenizde fayda var.

20 Ekim 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizden çaldığınız zamanı yerine koymalısınız. Her şeyin bir sırası, zamanı ve yeri olması gerektiğine ikna olun ve hayatınızı buna göre organize edin. Sağlık sorunları, doktorunuzdan alacağınız öneriler ve fiziksel değişimler konusuna ağırlık vermek motivasyonunuzu kendinize kullanmanıza yardımcı olabilir.

20 Ekim 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni şeyler öğrenmek için değişik fırsatlarınız olabilir. Sorumlu olduğunuz konularda sıkıştığınızı hissedebilirsiniz. Sosyal konular daha fazla ilginizi çekebilir. Farklı işlere yönelebilirsiniz. Düşüncelerinizi etrafınızdaki kişilerle paylaşmak isteyebilirsiniz. Aşkta bazı zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Duygusal konularda çatışma içinde olabilirsiniz.

20 Ekim 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mevcut şartlarda işinize yarayan şeylerin bir listesini yaparak onları verimli şekilde kullanabilirsiniz. Gününüzü ikili ilişkinizdeki olaylara odaklayarak geçirebilirsiniz.

20 Ekim 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün şanslı olduğunu görebilirsin. İstediklerini kolayca elde etmek seni şaşırtacak. Yine de sıkı çalışmaktan vazgeçmemelisin. Programına uymaya çalışmak seni başarıya daha kolay götürebilir.

20 Ekim 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün yöntem, yaklaşım ve görüş farklılıklarından dolayı gerginlikler ortaya çıkabilir ve muhtemelen işinizi ya da günlük rutinlerinizi aksatabilir. Gergin bir durumun içine düşebilirsiniz ancak muhtemelen en iyisi tepki vermemektir çünkü bu kazananın olmayacağı, boşa bir savaştır. Bugünlerde kelimeler canınızı sıkabilir ancak yine de herkes kendini ifade etmek istiyor gibi görünüyor! İlişkilerinizde veyayüklerinizle ilgili sorunlar yüzeyin altında gizlenmişse muhtemelen şimdi patlak verecekler. Güç oyunlarına kapılmaktan kaçının. Hangi konularda hassas olduğunuz, ruhunuzun ekstra dikkat gerektiren alanlarını gösterdiğinden şimdi oldukça açıklayıcı olabilir.

20 Ekim 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün çevresel koşullarınızı yeniden irdeleme ihtiyacı içindesiniz. Güven duygunuzun pekişmesi, biraz da sizin tutumunuzla ilgili gelişiyor. Olaylara isteksiz bir şekilde yaklaşıyorsunuz. İçsel sesinize güvenebilirsiniz.

20 Ekim 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayat yolculuğunuzda üstesinden gelmek zorunda olduğunuz engeller bu dönemde artacak. Fiziksel ve ruhsal açıdan kendinize fazla yüklenmemeye dikkat edin. İyice düşünüp, hangi zorlukların sizi cidden engellediğini ve gerçekten enerjinizi harcamaya değeceğini tespit edin. Yanlış tahminlerde bulunursanız, sağlık sorunları yaşamanız işten bile değil.

20 Ekim 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Seyahat, eğitim, hukukla ilgili yeni anlaşmalar veya gelişmeler gündeme gelebilir. İyi bir gün geçirmenizi dilerim.

20 Ekim 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal bağlamda biraz daha dikkatli olmanız gereken bir gün. İkili ilişkilerde hislerinizi ikinci plana atıp, mantığınızın sesini dinlemeniz gerekiyor. İşyerinizdeki bir çalışma arkadaşınıza duyduğunuz güvensizlik, önümüzdeki günlerde iyice pekişebilir. Çok kararlı durduğunuz bir konuda birtakım çekinceleriniz var. Bunları açığa vurmanızda yarar olacak. Kuruntu yaptığınız bir harcamayla ilgili kısa vadede hiçbir sorun görünmüyor. Gün içinde tansiyonunuz düşebilir, dikkatli olun.

20 Ekim 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 49' 22" R
Ay
Boğa
14° 02' 36" R
Merkür
Başak
20° 43' 53" R
Venüs
Terazi
27° 49' 42" R
Mars
Yengeç
09° 36' 28" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 20"
Satürn
Balık
15° 02' 10"
Uranüs
Boğa
27° 05' 45"
Neptün
Balık
28° 30' 23"
Plüton
Oğlak
29° 44' 33"
Chiron
Koç
22° 14' 48"
Lilith
Terazi
09° 17' 48"
True Node
Koç
06° 37' 58"
Son Güncelleme : 21/09/2024 10:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>