Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Keyifli Bir Gün Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Ekim 2023, Cumartesi

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, ilişkiniz açısından güzel etkiler alıyorsunuz. Huzura ve mutluluğa ulaşma konusunda aslında çok da zorluk yaşanmayacak.

Mesleki olarak kendinizi toparlamaya çalışın. Başarı olarak adlandırdığınız noktaya ulaşmanızın aslında çok da zor olmayacağı bir süreçtesiniz.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda biraz daha bilinçli olmalısınız. Her şeyin istediğiniz gibi olması için zamana ihtiyacınız var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İkili ilişkilerde ufak tefek sorunlar gündeme gelebilir. Bilinçli olduğunuz sürece herhangi bir sorun yaşamayacaksınız. İçinde bulunduğunuz durumlara uygun adımlar atabildiğiniz takdirde her şeyin istediğiniz gibi olabileceğini de unutmamalısınız. Sabırlı olmanız gereken bir gündesiniz.

21 Ekim 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, bugün iletişim becerilerinizle parlayabilirsiniz. İnsanlarla olan etkileşimlerinizde daha yaratıcı ve cazip olabilirsiniz. İş hayatınızda da başarılı olabilirsiniz.

21 Ekim 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, kendinizi oldukça keyifli hissedeceksiniz. Çevrenize karşı olan samimi tavırlarınız, göz dolduracak. İlişkisi yeni başlayan bir Boğa burcuysanız, tüm gününüzü partnerinize ayırmak isteyebilirsiniz. Günden güne aranızdaki bağın güçlendiğini görmek sizi mutlu ediyor. Evli bir Boğa burcuysanız, eşinizin ailesi akşam size gelmek isteyebilir. Mutfakta uzun saatler geçirebilirsiniz.

21 Ekim 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bütün sorumlulukları, hayat telaşını bir kenara bırakmak isteyebilirsiniz. Pes etmediğinizi daha iyi bir şekilde hayatınızı yaşamak, güzel ve kalıcı gündemlere vakit ayırmak için bunu yaptığınızı bilmelisiniz. Çalışma koşulları, varsa yurtdışı bağlantılı işlerle ilgilenmek ve sağlığınızı iyi yönde etkileyecek yeni rutinler belirlemek adına iyi bir gündesiniz.

21 Ekim 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün düşünce ve görüşlerinizi öne sürme konusunda oldukça iddialı olabilirsiniz. Yeni insanlarla karşılaşma imkanı da var.

21 Ekim 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal açıdan kendinizi tamamlanmış hissedebileceğiniz bir haldesiniz. Ancak bu özgürlüğünüzün de ne kadar önemli olduğunu keşfetmenize vesile olacak.

21 Ekim 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İnsanların bazı konularda senin kadar heyecanlı olmaması seni şaşırtabilir. Onların da aynı heyecanı hissetmesi için istekli olabilirsin. Bir arada hareket etmek isteklerine daha çabuk ulaşmanı sağlayabilir. Heyecanınla örnek olmaya devam etmelisin.

21 Ekim 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Boğa, sabah gergin olabilse de bugün benzersiz vizyonunuzla dikkat çekecek kadar iyi durumdasın. Ayrıca kininizi veya şüphenizi arkanızda bırakmanın zamanı da olabilir. Işığınızı parlatmanın ve fikirlerinizi, sevginizi ve yaratımlarınızı paylaşmanın yollarını arıyorsunuz. Hayatın işe yaramayan alanlarına odaklanırken, bugün olayların olumlu yönlerini daha kolay görüyorsunuz. Romantik, yaratıcı veya eğlenceli uğraşlar artık tatmin edici olabilir. İş ve rutin için ideal ruh halinde olma ihtimaliniz çok düşük, bu nedenle eğlenceye veya hobilere yer açabilirseniz ruh haliniz için daha iyi olur.

21 Ekim 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Birlikte çalıştığınız kişilerin size destek vermesini bekliyor ve onları idare ederken, ustaca taktikler kullanıyorsunuz. Partnerinizin fikirleri karşısında güç kaybedebilirsiniz. Sabırlı davranışlarınızla engeller kalkacak.

21 Ekim 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün pek fazlabaşaramayabilirsiniz. Ama bunun sizi fazla engellemesine izin vermeyin. Çaba harcamaya devam ederseniz başarıyı yine yakalayacaksınız. Özel hayatınızda da, gerek partneriniz gerek arkadaşlarınızla benzer bir durum yaşıyorsunuz. Daha amaca yönelik bir diyalog içine girerek, çelişkileri ve yanlış anlamaları çözmeye çalışın. Stres, sağlığınız açısından tehlike oluşturuyor. Etkinliklerle dinlenme arasında bir orta yol bulmaya çalışın.

21 Ekim 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sezgilerini dinle ve sabırlı ol. Harekete geçmeden önce ne istediğini dikkatlice değerlendir. Dileklerin gerçekleşiyor ve endişeler yok oluyor bir bir. Hayat çizgin biraz daha yükseliyor. Sen yeter ki hayatını sev ve karamsar olma. Kanatlarını açmalı ve uçmalısın artık.

21 Ekim 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizle ilgili unuttuğunuzu sandığınız olayları hatırlayıp onu üzebilirsiniz. Endişeli tavır takınmadan, sakin ve tutarlı davranmaya çalışın. Net kararlar vererek sevgilinizle sorunlarınızı çözebilirsiniz. İşinizle ilgili fırsatları iyi kullanmaya çalışmalısınız. Bazı kişiler yanlış anlaşılmalara fırsat verebilirler. İyimser duygular içinde olursanız, çevrenizdekiler de bunu size geri yansıtacak. Maddi durumunuz düzeldi, istediğiniz gibi harcama yapabilirsiniz. Öksüren ve hapşıran kişilerden uzak durun!

21 Ekim 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 48' 58" R
Ay
Boğa
13° 56' 31" R
Merkür
Başak
20° 43' 06" R
Venüs
Terazi
27° 49' 12" R
Mars
Yengeç
09° 36' 14" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 19"
Satürn
Balık
15° 02' 12"
Uranüs
Boğa
27° 05' 46"
Neptün
Balık
28° 30' 24"
Plüton
Oğlak
29° 44' 33"
Chiron
Koç
22° 14' 49"
Lilith
Terazi
09° 17' 46"
True Node
Koç
06° 37' 58"
Son Güncelleme : 21/09/2024 10:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>