Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Yıpranmak İstemiyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Mayıs 2023, Çarşamba

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 90%

Hoşlandığın kişi ile aranda daha güzel bir iletişim yaşanabilir bugün. Kendini ifade etmek için çok zorlanmayacaksın. Karşındaki insan ile anlaşabilmek aranızda güzel bir uyumun ve aşkın doğmasına vesile olabilir.

Zaman zaman tek başınıza karar vermek sizi ürkütüyor. Bu duruma alışmanız gerekecek. Çünkü bugünlerde inisiyatif almanız ve hızla karar vermeniz bekleniyor sizden.

Maddi konularda orta yolu bulmak sana daha iyi enerjiler getirebilir. Eğer bir harcama yapılacaksa en mantıklı ve bütçene uygun tercihi seçmen gerekecek. Parasal konularda biraz geri adım atman gerekebilir bugün.

Kendine odaklanman ve sana neler iyi geliyorsa onları öncelik olarak alman sana daha iyi gelebilir. Bugün kendi isteklerine ve kendi sağlığına önem vermelisin. Sana iyi gelen egzersizlere odaklanmak daha iyi olabilir senin için.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün dürüst olmak önem taşıyacak senin için. Zor olsa da bazı gerçekleri konuşmak ve yalan söylememek birçok konuda daha güzel sonuçlar elde etmeni sağlayabilir. Bugün doğruları tercih etmelisin.

24 Mayıs 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, gezegensel konfigürasyon, kendinizi, duygularınızı, arzularınızı ve bakış açınızı ifade etme, daha sağlam bir tavır alma ve başkaları ile kendiniz için kim olduğunuzu daha net bir şekilde tanımlama zamanının geldiğini doğrular. Artık büyük bir hevesle kendiniz gibi hareket edecek ve bu durumdan gurur duyacaksınız.

24 Mayıs 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sohbetin hiç tanımadığın insanların bile ilgisini çekebilir. Yeni insanlarda etrafında yer alırsa hiç şaşırmamalı. Özellikle bugün arkadaş çevrendeki bazı insanların konuşmaları, onlarla ilgili düşüncelerini olumsuz yönde etkileyebilir. Son aylarda hissettiğin psikolojik baskıyı üzerinden atıyorsun. Ancak sorgulamaya bugün devam edebilirsin. Özellikle güven ilişkisine dayalı her türlü konuda yaşadığın sorunları açık açık paylaşıyorsun. Bazen insanlar bu durumu bireysel kıskançlık olarak algılayabilirler.

24 Mayıs 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bir adım atmadan önce ne yaptığınızdan ne yaşadığınızdan emin olmaya çalışmanız sizin avantajınıza oluyor. Bunu bilmek ve hayatınıza yerleştirebilmek yaşayacağınız krizlerin önüne geçebilir. Kişisel bakımınıza ve fiziksel görüntünüze özen göstermek için bazı tedbirler alabilirsiniz.

24 Mayıs 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailevi konularda söylediklerinize dikkat etmenizde fayda var. Eski de kalan konular tekrar gündeme gelebilir. Kendi içinize yönelebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda daha istekli olacağınız bir gündesiniz. Gün içinde farklı konulara ilgi duyabilirsiniz. Aşk hayatınız hızlanabilir. Mücadele gerektiren konularda sorumluluk alabilirsiniz.

24 Mayıs 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi konularda darda hissettiğiniz anda yardım gelmesi size cesaret verecek. Aşk konularında da umut vaat edici fırsatlar yakalayabilirsiniz.

24 Mayıs 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yalnız kalıp kafanı dinlemek istemen olası. Kendini geri planda tutup olanı biteni seyretmek sana daha iyi gelebilir. Kendini hayatın akışına bırakıp yenilenmek için bir fırsat yaratman bugün için en iyi hareket olabilir.

24 Mayıs 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kaynaklarınızı mevcut hedeflerinize doğru yatırmak karşılığında güzel ödüller almanızı garantileyebilir. Bugün zihninizi daha sakin bir konuma ulaştırarak, size mevcut olan her şeyin aydınlatılmış bir görüntüsünü verir. Fırsattan en iyi şekilde yararlanmak için, dikkatinizin dağılmasına engel olmak zorundasınız. Sempatik hissettiğiniz insanlara yardım etmek isteseniz de, size getirdikleri her talep, kulağa geldiği kadar acil değildir. Önceliklerinizin de önemli olduğunu unutmayın! Kimilerinden her zamanki haliniz gibi davranmadığınıza dair bazı eleştiriler alabilirsiniz ancak bu haliniz size daha iyi geliyorsa, bunun bir önemi yok.

24 Mayıs 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İnandığınız her şeyi sonuna kadar hırsla götürüyorsunuz. Her zamankinden çok daha fazla çalışmak zorunda kalacaksınız. İyi niyetli davranışlarınız çevreniz tarafından ilgiyle izleniyor. Eğlenceli olaylar gündeme gelecektir.

24 Mayıs 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İnsanlarla iyi ilişkiler kurmada şu sıralar özellikle başarılısınız. Çekim gücünüz yüksek ve dört bir taraftan geleceğinize olumlu etkileri olacak bağlantılar yağıyor. Bu kişilere sadece işinize yarayabilecekleri için değil, insan olarak da değer verdiğinizden emin olun.

24 Mayıs 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün seyahat, eğitim, kardeşlerle ilgili konular gündeminize gelebilir. Ev ve ailenizle ilgili kararlar alabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

24 Mayıs 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün düşüncelerinizi gizlemek yerine imalı konuşmayı tercih edebilirsiniz. Çevrenize karşı esprili davranmak istiyor ve önleyemediğiniz duygularınız yüzünden, dilinizi sivri kullanıyorsunuz. Hafızanız her konuda size yardım ederken, analizci ve kavrayıcı yönleriniz ortaya çıkıyor. Sır saklama eğilimindesiniz.

24 Mayıs 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 54' 54" R
Ay
İkizler
14° 25' 13" R
Merkür
Başak
24° 42' 12" R
Venüs
Akrep
00° 26' 06" R
Mars
Yengeç
10° 47' 40" R
Jüpiter
İkizler
20° 55' 24"
Satürn
Balık
14° 52' 52"
Uranüs
Boğa
27° 03' 35"
Neptün
Balık
28° 26' 50"
Plüton
Oğlak
29° 43' 24"
Chiron
Koç
22° 09' 30"
Lilith
Terazi
09° 32' 01"
True Node
Koç
06° 39' 10"
Son Güncelleme : 23/09/2024 14:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>