Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Çıkış Yolu Arıyorsunuz Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Eylül 2023, Pazartesi

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 90%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda duygusal olarak dalgalanmalar gündeme gelebilir. Arzu ettiğiniz huzur ve mutluluk aslında çok da uzağınızda değil. Toparlanabileceğiniz bir süreçtesiniz. İlişkiniz daha da iyiye gidebilir.

Etkin adımlar atmak için biraz daha zamana ihtiyacınız var. Detaylar üzerinde etkinlik gösterebildiğiniz sürece herhangi bir sorunla karşılaşmayacaksınız. Gözünüzü başarıya dikmeniz gereken bir gün.

Maddi karmaşıklıktan uzak durmalı ve kontrolü tamamen elinizde bulundurmalısınız. Detaylar üzerinde etkinlik gösterebildiğiniz sürece rahat hareket edebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kariyerinizle ilgili konular sadece sizin çabanıza bağlı değildir. Sizi aşan durumlara tepki göstermek yerine sorumluluklarınız kadar hareket etmeye çalışmalısınız. Bazen yapmanız gerekenin sadece bu olduğunu bildiğinizde sorun olarak gördüğünüz konuların sorun olmadığını göreceksiniz.

25 Eylül 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, bugün, yakın ilişkilerinizi gözden geçirme ve daha derin bağlar kurma zamanı olabilir. Sevdiklerinizle iletişimi güçlendirebilir ve duygusal anlamda daha zengin bir deneyim yaşayabilirsiniz.

25 Eylül 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendinizi bir çıkmazın içinde hissediyor olabilirsiniz. Düşüncelerine önem verdiğiniz kişilerden yardım almak isteyeceksiniz. Yeni işe başlamış Boğa burcuysanız, büyük bir ofis ortamına alışmakta zorluk çekebilirsiniz. İş arkadaşlarınızın sıcakkanlılığı işinizi kolaylaştırıyor. Yakın bir arkadaşınızla uzun telefon görüşmeleri yapıyorsunuz

25 Eylül 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerde yaşadığınız sorunlar bugünkü adımlarınızı zorlaştırabilir. Kendinizi bu zorluğun içinde bilerek tutmadığınızdan emin olmalısınız. Bugün bir zinciri kırın ve hayatınızda olmasını istediğiniz duygulara yer açın.

25 Eylül 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz konuları tamamlamak için uğraşabilirsiniz. Koyduğunuz hedeflerle ilgili üstlerinizle görüşme sağlayabilirsiniz. Sıkışan işlerde program değişikliği yapabilirsiniz. Yeni sorumluluklar yüklenebilirsiniz. İşlerinizde bürokratik engellere takılabilir. Sakin kalıp, yeni yön belirlemek için kendinize fırsat tanıyın.

25 Eylül 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar duygusal konularda kendinizi güçlü bir şekilde ifade edebilme fırsatı yakalayacaksınız. Kendinizi duygulara açmak için de uygun bir gündesiniz.

25 Eylül 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İnsanlarla iletişiminin öncekine göre daha iyi olduğunu göreceksin. İnsanlarla daha iyi anlaşabilmek istediklerine ulaşmanı kolaylaştırabilir. Etrafındaki insanlar için ilham kaynağı olmak seni şaşırtmamalı.

25 Eylül 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, kendinden emin kararlar vermek için ideal bir gün değil. Güne müdahale eden geçmişle ilgili pişmanlık veya suçluluk şeklinde bariz bir tökezleme bloğuna ulaşabilirsiniz. Verimsiz görünse bile, gerçekten incelediğinizde geçicidir ve muhtemelen oldukça faydalıdır. Sizi hedeflerinize ulaşmaktan alıkoyan şeyin ne olabileceği hakkında çok şey öğrenebilirsiniz. Rastgele tepki vermek yerine belirsizliğinizin farkına varın. Ayrıca, geçici bir yön eksikliğinin bugünkü üretkenliği etkilemesine izin vermek yerine elinizden gelenin en iyisini yapmaya odaklanın. Bir planın işe yaraması için onu kolaylaştırmanız veya yeniden yapılandırmanız gerekebilir.

25 Eylül 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yardımınız gereken bazı olaylar söz konusu olabilir. İyi bir planlamaya ihtiyacınız var. Sezgilerinizi doğru kullanacağınız bir hafta; bütçenizi yeniden gözden geçirmenin tam zamanı. Unutulmuş gelirlerinizi hesaplayın.

25 Eylül 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedeflerinize doğru ilerlemeniz engelleniyor. Cesaretinizi fazla yitirmeyin ve başkalarından da pek teselli beklemeyin. İradenizi güçlendirin ve hayallerinizi biraz değiştirmek zorunda kalsanız bile onların peşinden koşmaya devam edin. Aceleci davranmayın ve enerjinizi muhafaza edin. Bu sorunu halledilmesi gereken herhangi birolarak ele alın ve hiçbir şeyin yolunuza taş koyamayacağına inanın.

25 Eylül 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugünhayatınıza odaklanabilirsiniz. Çok çalışabilirsiniz. Şahane bir gün geçirmenizi dilerim.

25 Eylül 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal hayatınızda fırtınalar esiyor. Tepkilerinizi kontrol edin, çünkü sevdiklerinizin kalbini kıracak davranışlar içine girebilirsiniz. Bu durum sonradan pişmanlık duymanıza neden olabilir. Ortak olmayı düşündüğünüz birkonusunda son derece yaratıcı fikirleriniz var. Çevrenizde sizi destekleyen insanlar olacak. Ayrıca risk almak düşüncesi siz de heyecan uyandırıyor. Bu konuda şanslı olabilirsiniz ama yine de dikkatli olun. Ödemelerinizi karıştırmanız bazılarını unutmanıza neden olabilir.

25 Eylül 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 11' 47" R
Ay
Boğa
19° 36' 11" R
Merkür
Başak
21° 26' 28" R
Venüs
Terazi
28° 17' 38" R
Mars
Yengeç
09° 49' 15" R
Jüpiter
İkizler
20° 49' 40"
Satürn
Balık
15° 00' 30"
Uranüs
Boğa
27° 05' 23"
Neptün
Balık
28° 29' 45"
Plüton
Oğlak
29° 44' 20"
Chiron
Koç
22° 13' 52"
Lilith
Terazi
09° 20' 21"
True Node
Koç
06° 38' 14"
Son Güncelleme : 21/09/2024 20:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>