Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Mantıklısın! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ağustos 2024, Pazartesi

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda beklenmedik sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelme şansınız var. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atabildiğiniz sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmayın. İlişkinize vermiş olduğunuz değeri net olarak belli etmelisiniz.

Karmaşık etkiler almaktasınız. Olumsuzlukların son bulması için elinizden gelenin en iyisine ihtiyacınız olduğunu da unutmayın. Mümkün olanlara yönelmeyi başardığınız sürece kendinizi daha da iyi hissedeceksiniz.

Elinize geçen fırsatları net olarak değerlendirme altına almaya çalışmalısınız. Olumsuzluklara takılı kalmamalı ve elinizden geleni yapmalısınız. Her şeyin daha da iyiye gidebileceği bir süreçte olduğunuzu da unutmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinize ve mutluluğunuza daha fazla özen gösterebilir, sosyal hayatınızı hareketlendirebilirsiniz. Finansal yatırımlar yapma isteğinizi artırabilir ancak bu konulara detaylara odaklanmanız gerekebilir. Mükemmeliyetçi tutumlarınız duygusal kararlarınız ve ortaklıklar noktasında işinizi zorlaştırabilir.

5 Ağustos 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, Boğa burcu için ilişkilerde daha dengeli ve ılımlı davranmanız gereken bir gün olabilir. Sevdiklerinizle olan iletişiminizi güçlendirmek için zaman ayırmak ve anlayışlı olmak önem taşıyor. Kendinize ve duygularınıza daha fazla odaklanarak iç huzuru yakalayabilirsiniz. Aynı zamanda bugün maddi konularda da temkinli olmak ve harcamalarınızı iyi yönetmek faydalı olacaktır. Keyifli ve huzurlu bir gün geçirmenizi dilerim!

5 Ağustos 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Özel hayatında duygusal olman seni olumsuz etkilemeye başlayabilir. Mantığını ön planda tutmaya özen göstereceksin. Sevgilisinden uzakta yaşayan bir Boğa burcuysan, partnerine sürpriz yapmak isteyebilirsin. Partnerinin yanına gitmek için uçak bileti araştırıyorsun. Patronun izin alma konusunda pürüz çıkarabilir.

5 Ağustos 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Düşünceler soyuttur, sizin çabalarınızla somut hale gelebilirler. Bugün bu bilgiyi iyi, kaliteli, düzenli ve sağlıklı yaşamanıza yardımcı olacak düşünceleriniz üzerinde test edin. Uğraş vermeye başladığınızda, sizi strese sokan ya da kötü hissettiren konuların değersizleştiğini, yok olduğunu fark edeceksiniz.

5 Ağustos 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailenizle ilgili mevzular gündeminizi meşgul edebilir. Gün içinde yaşadığınız olaylarla ilgili güven arayışı içine girebilirsiniz. Kendi iç sesinizi dinlemeniz konuları daha rahat çözmenize yardımcı olacaktır. Olaylara daha farklı yaklaşımlar geliştirebilirsiniz. Kadınlardan destek görebilirsiniz. Mücadele ettiğiniz konular sizi duygusal olarak zorlayabilir.

5 Ağustos 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar aşk konusunda oldukça şanslı olabileceğiniz ancak şanstan bağımsız olarak gerçekten çaba da göstermeniz gereken bir dönemdesiniz.

5 Ağustos 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kişisel hedeflerinize ulaşmada inisiyatif gösterin. Güveniniz başkalarını yanınıza çekiyor. İktidardaki insanlarla etkin çalışmalara gireceksiniz.

5 Ağustos 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Boğa, bugünkü gelişmeler ev, aile ve gönül işlerine odaklanıyor. Ev cephesinde, ailenizle veya kendinizle ve iç dünyanızla olan ilişkinizde öncülük etmek veya yeni bir başlangıç yapmak için bir dürtü hissedebilirsiniz. Yeni ev projelerine başlayabilir ya da ev hayatınızı daha iyi organize etmek için kararlar alabilirsiniz. Ruhsal olarak, güvenlik ve konfor konuları odakta olacak. Bu dönemi kendinizle yeniden bağlantı kurmak için bir itici güç olarak düşünebilirsiniz. İleriye doğru ilerlemeden önce duygularınızı kontrol etmek için harika bir zaman olabilir. Besleyici ve aşinalığa odaklanan aktiviteler oldukça iyileştirici olabilir. Yaşam koşulları ve düzenlemeleriyle yeni bir başlangıç mümkündür. Bugünü cesur hareketler için bir zaman olmaktan çok bir geçiş günü olarak ele almak en iyisidir.

5 Ağustos 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, duygusal konularda kafanız çok karışık. Düşüncelerinizi saklamak isterken, kendinizi huzursuz hissedebilirsiniz. Sürprizlere karşı hazırlıklı olmalısınız. Kariyer hayatınızda bazı olumsuz düşünceler kafanıza takılabilir.

5 Ağustos 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerinde sanki her şey üzerinize geliyor. İş arkadaşlarınızdan gelen yardım tekliflerini kabul edin, önünüzde duran dağ gibi birikmiş işlerin daha makul parçalara bölünmesini sağlayacaklar. Özel hayatınızda bazı sorunlar yaşıyorsunuz. Bugün tatsız durumlarla karşılaşsanız bile moralinizi bozmayın. Biraz bekleyin, bazen çözüm tamamen sizin kendi içinizden gelir. Sağlığınızla ilgili hiçbir fiziksel belirtiyi hafife almayın. Sorunların köküne inin!

5 Ağustos 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün ev, aile konularında ani fevri durumlar, sarsıcı gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

5 Ağustos 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yenilikçi davranışları kolay benimseyen bir yapınız yok fakat, bugün olaylara kısa sürede uyum sağlamaya çalışmalısınız. Yaptığınız her türlü çalışmaya, yaratıcılığınızı aktararak kendinize özgü davranışlar sergiliyorsunuz. İmajınızla ilgili değişim süreci içindesiniz. Aniden ortaya çıkan olaylara karşı hazırsınız.

5 Ağustos 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 52' 30" R
Ay
Yengeç
24° 38' 06" R
Merkür
Akrep
15° 30' 34" R
Venüs
Yay
07° 14' 21" R
Mars
Yengeç
25° 40' 12" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 10" R
Satürn
Balık
13° 08' 21"
Uranüs
Boğa
26° 12' 43"
Neptün
Balık
27° 40' 11"
Plüton
Oğlak
29° 40' 31"
Chiron
Koç
20° 47' 57"
Lilith
Terazi
12° 53' 38"
True Node
Koç
06° 23' 14"
Son Güncelleme : 23/10/2024 22:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>