Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Yalnız Kalmak İstiyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Temmuz 2024, Salı

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 100%

Daha karmaşık adımlar atabilirsiniz. İlişkinize zarar verebilecek her ne varsa ondan uzak durmaya çalışın. Adım adım ilerlemeniz gereken bir süreçten geçmektesiniz. Dengeleri gereğinden fazla zorlamaktan da mutlaka kaçının.

Adım adım ilerlemeye çalışmalı ve çabalarınızın karşılığını almak için mücadele etmeye çalışmalısınız. Elinizden gelenin en iyisini yaptığınızdan emin olmanız gerekmekte. Enerjinizi doğru kullanabildiğiniz takdirde pek sorun yaşamayacaksınız.

Gelir ve gider arasındaki dengeyi kurmakta zorlanabilirsiniz. Olumsuzlukların son bulmasını arzu ediyorsanız, ona göre adımlar atmanız gerektiğini de unutmamalısınız. Daha dengeli ve bilinçli olmanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Parasal konuların hızlı geliştiği bir gün olabilir. Ödemelerinizi zamanında yapmak, resmi kurumlarla ilgili süreçleri takip etmek onca yoğunluğun arasında sizi sıkıştırabilir. Sorumluluklarınızı en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştığınızda, günleri daha pratik ve faydalı geçirmek için de imkanınız olacaktır.

30 Temmuz 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yapmanız gereken işlerinizi planlarken detaylara dikkat etmelisiniz. Kendinize olan güveniniz sizi bugün zorlu görevlerin üstesinden gelmenize yardımcı olacaktır. İçsel huzurunuzu korumaya özen gösterin ve duygusal dalgalanmalardan uzak durmaya çalışın. Sevdiklerinizle keyifli vakit geçirmek için fırsat yaratabilirsiniz. Umut dolu bir gün geçirebilirsiniz.

30 Temmuz 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evli bir Boğa burcuysan, evinize aldığınız mobilya takımı beklediğiniz gibi çıkamayabilir. Müşteri hizmetleriyle uzun telefon görüşmeleri yaparak yaşadığınız sorunu çözmeye çalışıyorsun. Hayatının yoğun tempoda devam etmesi mental olarak seni yorabilir. Biraz yalnız kalarak kafanı dilemek isteyeceksin.

30 Temmuz 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizde ve toplumsal statünüzde yenilikçi adımlar atmak için uygun bir gündesiniz. İş yerinde farklı yaklaşımlar deneyebilir, teknolojik yeniliklerden faydalanabilirsiniz. Üstlerinizle ilişkilerinizi güçlendirmek ve dikkat çekici projelerle öne çıkmak için çaba göstermelisiniz.  

30 Temmuz 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün parasal konularda daha fazla ilgilenmeniz gerekebilir. Beklemediğiniz harcamalar gündeme gelebilir. Göz önünde olmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Finansal konularda değişim içinde olabilirsiniz. Ani kararlar almamaya çalışın. Aşk hayatınızda bilemediğiniz nedenlerden dolayı krize sokacak durumlar yaşanabilir.

30 Temmuz 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İlişkiniz ilgisizlik odaklı problem yaşayabilir bu yüzden daha mutlu bir ilişki için kendisi ile ilgilenmeyi ihmal etmemeniz gerekiyor.

30 Temmuz 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Zamanda geçmişe gitmek mümkün olmasa da yapılan yanlışların nerede olduğunu fark etmek için eskiyi hatırlaman mümkün. Bugün daha önceden yapılan hataları gözden geçirmek sana daha iyi bir yol çizmen için fırsat tanıyabilir.

30 Temmuz 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Boğa, bugün bitirdiğinizi sandığınız durumlarla yüzleşme vakti. Eski olaylar ve kişiler tekrar gün yüzüne çıkabilir, size gizliden gizliye hayranlık duyulduğunu hissedebilirsiniz. Kırgınlıklarınızla ilgili konuşmak yerine mutlu olacağınız aktiviteleri yapmak, zihninize ve bedeninize iyi gelecektir. Bu dönemde karşınıza çıkan fırsatları iyi değerlendirmeli ve sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Ayrıca kendinizle çok fazla vakit geçirdiğiniz bu dönemde biraz sosyalleşmek size iyi gelecektir.

30 Temmuz 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş yaşantınızda inatçı yapınızı bilenler size yeni bir şey kabul ettiremiyorlar. Çevrenize de şans vermeyi denemelisiniz. Farklı olaylar gündeme geliyor. Dostlarınız size ne söylese haklı. İlişkilerinizde fazla inatçısınız.

30 Temmuz 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar planlarınız pek yolunda gitmiyor. Belki de değiştiremeyeceğiniz şeyleri kabullenmeniz gerekiyor. Ama hayal kırıklığınızın sizi kösteklemesine izin vermeyin, bilakis önünüzdeki hedeflere odaklanın. Ulaşmanız biraz daha uzun sürse bile, azim ve sebatla hedefinize mutlaka ulaşacaksınız.

30 Temmuz 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün para, kazançlarla ilgili otoritelerle bazı anlaşmalıklar söz konusu olabilir. Masraflarınız artabilir. Gününüz şahane geçsin.

30 Temmuz 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ay'ın konumu; çevre ile olan ilişkilerinizde duygusallık kefesinin ağır basmasına neden olacak. Özgürilişkilerinizden yana olduğunuz için, ortak çalıştığınız kişilerin aşırı müdahaleci tavırlarına gelemiyorsunuz. Ama yine de sizi bir şekilde yönlendirmek isteyebilirler.

30 Temmuz 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 57' 04" R
Ay
Yengeç
25° 37' 04" R
Merkür
Akrep
15° 37' 26" R
Venüs
Yay
07° 19' 52" R
Mars
Yengeç
25° 42' 07" R
Jüpiter
İkizler
20° 58' 56" R
Satürn
Balık
13° 08' 11"
Uranüs
Boğa
26° 12' 33"
Neptün
Balık
27° 40' 05"
Plüton
Oğlak
29° 40' 32"
Chiron
Koç
20° 47' 45"
Lilith
Terazi
12° 54' 08"
True Node
Koç
06° 23' 11"
Son Güncelleme : 24/10/2024 00:10

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>