Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Dikkat Çekiyorsun! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Ağustos 2024, Cuma

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, kendinizi biraz olsun baskı altında hissedebilirsiniz. Kendinizi ifade ederken kullanacak olduğunuz dilin de her açıdan önemli olabileceğini unutmamanız gerekmekte. Mümkün olanlara yöneldiğiniz sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamalısınız. Adım adım ilerlemeniz sizin açınızdan daha iyi olabilir.

Sonuçların her açıdan belirleyici olabileceğini unutmamalısınız. Etrafınızda bulunan insanlarla ortak nokta üzerinde buluşmayı başarabilecek olmanız da önemli. Dengeleri tamamen lehinize çevirme şansınız var ancak bunun için biraz daha beklemede kalmalısınız.

Maddiyata dayalı konularda istenmeyen sorunlar ve sıkıntılar yaşanabilir. Dengeleri lehinize çevirmeyi başardığınız sürece sorun yaşamayacak olmanız da önemli. Adım adım ilerlemenin yollarını aramaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal mecralar aracılığıyla yeni bilgilere ve deneyimlere ulaşabilirsiniz. Zamanınızı, zamanın getirdiği imkanları daha faydalı bir şekilde kullanmaya odaklandığınızda hayatınızda kaygı azalacaktır. Yaşadıklarınızın ve hissettiklerinizin değişmesi için, gündeminizi değiştirmekte geç kalmamalısınız.

2 Ağustos 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün sosyal ilişkilerinizde daha anlayışlı ve sabırlı davranabilirsiniz. İletişim becerilerinizi ön plana çıkararak sorunları kolayca çözebilirsiniz. Maddi konularda birikim yapmaya odaklanabilir ve geleceğe yönelik planlarınızı gözden geçirebilirsiniz. Sevdiklerinizle keyifli vakit geçirmek için harika bir gün olabilir. Sağlığınıza da dikkat etmeyi ihmal etmeyin. Umarım güzel bir gün geçirirsiniz!

2 Ağustos 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni başlayan Boğa burcuysan, partnerinle arkadaşların yüzünden birtakım gerginlikler yaşayabilirsin. Taraf tutmak istemesen de bazen arkadaşlarına hak verdiğini fark edeceksin. Sosyal medyadaki sessizliğine bir son veriyorsun. Tatilde yaptığın paylaşımların ses getirecek!

2 Ağustos 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkileriniz ve kişisel gelişiminiz için şanslı ve destekli bir gün olabilir. Kendinizi ifade etmede ve yeni insanlarla tanışmada cesaretli olun, ancakgibi davranmamaya dikkat edin. Geçmişten gelen bazı konuları ve insanları geride bırakmanın zamanı geldi, yeni bakış açıları sizi bekliyor.

2 Ağustos 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün zihinsel konularda daha yoğun süreçler yaşayabilirsiniz. Yabancılarla ilgili konularda zorlanabilirsiniz. Destek almanız gereken işlerle uğraşabilirsiniz. Yakın çevrenizde yaşanan durumlardan rahatsız olabilirsiniz. Bazı konularda çatışmalar yaşanabilir. Finansal konularda sizden daha tecrübeli kişilerden yardım alabilirsiniz.

2 Ağustos 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Beklentilerinizin arttığı bir gündesiniz. Hem başkaları ile paylaşım yapacağınız hem de onlardan alacağınız bir gündesiniz.

2 Ağustos 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hislerinin yoğunluğu ile agresifleşen insanlara karşı sınır çekmelisin. Bazı sorunları çözmek için çabalasan da karşı tarafın bu konuda sana ne yansıttığı önemli olabilir. O yüzden kendini biraz geri çekmelisin.

2 Ağustos 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Maddi konular bugün ön planda. Parayla ilgili kararlar almak, değerli eşyalarınıza odaklanmak ve finansal güvenlik sağlamak için iyi bir zaman. Bu konularda yardım almak veya yatırımlarınızı gözden geçirmek için motive olabilirsiniz. Önceliklerinizi belirleyerek, hedeflerinize ulaşmak için yeni adımlar atmak isteyebilirsiniz. Kalıcı olmasını istediğiniz satın alımlar yapmak için uygun bir dönemdesiniz ancak aşırıya kaçmamaya ve enerjinizi dikkatli kullanmaya özen gösterin. Gün, sizi iletişim ve bilgi paylaşımı konusunda aktif tutuyor. Meraklısınız ancak dikkat süreniz kısa olabilir, bu yüzden odaklanmaya çaba harcayın.

2 Ağustos 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Şimdiye kadar fark etmediğiniz detaylar önem kazanacak, ilişkinizi ve kendinizi sorgulayacaksınız. Aşk konusunda hatalar yapmamak için hala ısrarlı tutumunuzu sürdürmelisiniz. Konuşurken sözlerinize dikkat etmelisiniz.

2 Ağustos 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sizi her zamankinden daha fazla baskı altına alacak zorluklarla karşılaşacaksınız. Her şeyin sorumluluğunu üstlenmek yerine, biraz ortalıktan çekilmeniz iyi olabilir. Bu size, her şeyden önce işinizde gerçekten önemli şeyler için enerji toplamanızda yardımcı olacak. Sağlığınızı da düşünün. Enerjinizi tamamen tüketmek yerine saklamanız çok daha yararlı.

2 Ağustos 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün yakın çevre, eğitim, seyahat konularında sosyal çevrenizle beraber hareket edebilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

2 Ağustos 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çevrenizle güzel paslaşmalar içindesiniz. Bazı olaylar karşısında önlem almayı hiç düşünmeden olaylara kolay bir şekilde sahip çıkabiliyorsunuz. Bugün, düşüncelerinden ödün vermeyen, her konuda fikirlerini karşı tarafa kabul ettirmeye çalışan bir tablo ile ortaya çıkıyorsunuz.

2 Ağustos 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 57' 29" R
Ay
Yengeç
25° 42' 25" R
Merkür
Akrep
15° 38' 04" R
Venüs
Yay
07° 20' 23" R
Mars
Yengeç
25° 42' 17" R
Jüpiter
İkizler
20° 58' 55" R
Satürn
Balık
13° 08' 10"
Uranüs
Boğa
26° 12' 32"
Neptün
Balık
27° 40' 05"
Plüton
Oğlak
29° 40' 32"
Chiron
Koç
20° 47' 43"
Lilith
Terazi
12° 54' 11"
True Node
Koç
06° 23' 11"
Son Güncelleme : 24/10/2024 00:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>