Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Çizgini Çiziyorsun! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ağustos 2024, Salı

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda ufak tefek zorluklarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. Sorunların ve sıkıntıların son bulmasını arzu ediyorsanız, ona göre adımlar atmanız gerektiğini de unutmayın. Daha dengeli olmanız gereken bir gündesiniz.

İleriye dönük planlamalar içerisine girebilirsiniz. Mesleki olarak kendinizi zaman zaman köşeye sıkışmış hissetmeniz normal. Yine de üstesinden gelebilecek ve tüm sorunlarınızı lehinize çevirmeyi başaracaksınız.

Maddiyatla ilgili ufak tefek sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelme şansınız var. Adım adım ilerlemeyi ve hata yapmaktan kaçınmalısınız. Sınırların farkında olmanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yapıcı olmak, bir şeyleri yola getirmek isterken olayların beklentilerinizin dışında geliştiğini görebilirsiniz. Bu anlamda çevrenizden aldığınız geri dönüşler önemli olabilir. Sürprizlere açık olun, sevdiklerinizin size yaklaşmalarına izin verin.

6 Ağustos 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Boğa burcunu bekleyen enerjiler, kendinizi ifade etme konusunda daha cesur ve kararlı olmanızı destekliyor olacak. İlişkilerde daha açık ve net konuşarak, istek ve ihtiyaçlarınızı karşı tarafa iletebilirsiniz. Ayrıca bugün, yaratıcı projelerinize odaklanarak ilham alabilir ve yaratıcılığınızı ortaya çıkarabilirsiniz. İyi bir gün geçirmenizi dilerim!

6 Ağustos 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Merkür Retrosu başlıyor. Uzun zamandır aynı kurumda çalışan Boğa burcuysan, memnuniyetsiz ve kaprisli kişilerle daha fazla uğraşmak istemeyeceksin. Bu kişilere karşı tavrını net bir şekilde belli edeceksin. Bu aralar uyku problemleri yaşayabilirsin. Uyku saatlerini düzenlemende fayda var.

6 Ağustos 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Parasal konuların hızlı geliştiği bir gün olabilir. Ödemelerinizi zamanında yapmak, resmi kurumlarla ilgili süreçleri takip etmek onca yoğunluğun arasında sizi sıkıştırabilir. Sorumluluklarınızı en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştığınızda, günleri daha pratik ve faydalı geçirmek için de imkanınız olacaktır. 

6 Ağustos 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız konulara yönelmek isteyebilirsiniz. Karşınızdakine kendinizi ifade etmeniz önem kazanabilir. Çocuklarınızla ilgili işlerde fazlasıyla oyalanabilirsiniz. Gelecek yönünde yeni planlamalar yapabilirsiniz. Gün içinde yapacağınız harcamalarınızda abartıya kaçabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda fazla hırslı olabilirsiniz.

6 Ağustos 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aksiyona geçme zamanı. Bir amaç için devasa tutkular var. İç güdüsel olarak ne yapacağını biliyorsun. Olağanüstü bir şey yapma şansın olacak.

6 Ağustos 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İşiniz ve kariyerinizde başarılı olacaksınız. Etkiniz genişleyecek ve hayatın farklı alanlarında fırsatlar ortaya çıkacaktır. Kibirli davranışınız veya aşırı güveniniz fırsatları sarsabilir. Başarınızı alçakgönüllülükle kabullenin.

6 Ağustos 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün romantizm, yaratıcı projeler ve finansla ilgili bazı rahatsızlıklar veya gecikmeler olabilir. Eski sorunları tekrar gözden geçirmeniz veya sizi belirsizlikte tutan bir sorunun cevabını beklemeniz gerekebilir. Neyse ki, bu aynı zamanda hayatın diğer alanlarında yetişmek ve konuları yeniden düşünmek için harika bir fırsat olabilir. Özel biriyle eski sorunları tekrar gözden geçirmeniz gerekebilir ve bunun merkezinde bazı iletişim sorunları olabilir. Geçmişteki bazı insanlar duygusal olarak sizi meşgul etme eğilimindedir. Muhtemelen yeni bir yaratıcı proje başlatmak için en iyi zaman değildir ancak mevcut bir projeyi yeniden işlemek için iyi bir zamandır. Aynısı romantizm için de geçerlidir!

6 Ağustos 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Özel hayatınız bugün gündemde sevgili boğalar. Çocuklarınız veya aşk hayatınızla alakalı sorumluluk almanız gerekiyor. Para girişiniz olabilir. Kendinizi güvende hissetmek isteyeceğiniz, huzur arayışında olacağınız bir gün. Önemli kişilerle görüşmek için de uygun enerjiler var.

6 Ağustos 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu anda her zamankinden daha fazla sorunla karşı karşıyasınız. Ama kendinizi bu kadar bunaltmayın. Her sorunu tek tek ele alırsanız, durumunuz iyiye gidecek ve yine olayların akışını kendiniz kontrol etmeye başlayabileceksiniz. Ancak hemen harekete geçmeniz şart, yoksa sorunlar daha da artabilir. Başkalarından yardım teklifi gelirse çekinmeden kabul edin.

6 Ağustos 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün aşk, tatil, çocuk veya hobilerinizle ilgili şans ve fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

6 Ağustos 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, özgürlüğünüzü ifade etme konusunda oldukça cesaretli davranacaksınız. Farklı düşüncelerin olabileceğini bilmenize rağmen, kendi fikirlerinizle ilgili ödün vermekten hoşlanmıyorsunuz. Zihinsel aktivitenizin güçlü ve çok geniş spektrumlu olması, sizi herkesten ayıran bir özellik ve siz bunu başarıyorsunuz.

6 Ağustos 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 52' 30" R
Ay
Yengeç
24° 38' 06" R
Merkür
Akrep
15° 30' 34" R
Venüs
Yay
07° 14' 21" R
Mars
Yengeç
25° 40' 12" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 10" R
Satürn
Balık
13° 08' 21"
Uranüs
Boğa
26° 12' 43"
Neptün
Balık
27° 40' 11"
Plüton
Oğlak
29° 40' 31"
Chiron
Koç
20° 47' 57"
Lilith
Terazi
12° 53' 38"
True Node
Koç
06° 23' 14"
Son Güncelleme : 23/10/2024 22:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>