Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Düzen İstiyorsunuz Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Aralık 2023, Cuma

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, dengeler ne kadar karmaşık olsa da üstesinden gelebilirsiniz. Zorlanacak olsanız da toparlanma şansınız var. Her şeyin daha iyiye gitmesi için çabalayın.

Etkin adımlar atmak için uygun zamandasınız. Sınırlar üzerindeki etkinliğiniz sizi başarıya götürebilir. Daha kontrollü olmanız gerekiyor.

Finansal durumunuzla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Sınırların bilincinde olmanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Evde vakit geçirerek hem dinlenip hem de evinizle ilgilenebilirsiniz. Bunu yapmaktan kaçmayın. Kendinizi geliştirmek ve ilerlemek için bazen durup düşünmeniz, nerede olduğunuzu fark etmeniz gerekir.

1 Aralık 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kendinizi biraz da olsa harekete geçmeye istekli hissedebilirsiniz. Finansal konularda istikrar sağlama ve geleceğe yönelik adımlar atma konusunda motive olabilirsiniz. Ancak, aceleci davranmaktan kaçınmalı ve adımlarınızı dikkatlice planlamalısınız. İlişkilerde ise sabırlı olmanız gereken bir gün olabilir. Karşınızdaki insanlara anlayışlı davranarak çatışmalardan kaçınabilirsiniz. Sağlık konusunda ise kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Bedeninize iyi bakmak ve dinlenmeye özen göstermek önemlidir. Overall, bugün verimli bir gün geçirebilirsiniz, ancak dikkatli olmak ve kendinizi iyi hissetmek için ihtiyaçlarınıza da öncelik vermelisiniz. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

1 Aralık 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün hayatınıza bir düzen getirmekte kararlısınız. Buna sosyal medyanızı düzenleyerek başlayabilirsiniz. Aile şirketinde çalışan bir Boğa burcuysanız, yapılan bazı haksızlıklar karşısında sesinizi çıkaracaksınız. Dış görünüşünüze daha fazla önem vermek istiyorsunuz. Gardırobunuza yeni kıyafetler almak isteyebilirsiniz. Tuzlu yiyecek tüketiminize dikkat edin.

1 Aralık 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ekonomik sorunlar size izlemeniz gereken yolları daha iyi gösterebilir. Kazanç getirecek işler içinde olmak, bu konuları araştırmak adına iyi bir gündesiniz. Fevri olmayın ve bugün yaşadığınız her şeyin iyi bir tarafı olduğunu kabul edin.

1 Aralık 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün zihinsel olarak yoğunsunuz. Yakın arkadaş çevrenizdeki olaylardan etkilenebilirsiniz. Yeni başlayacağınız konularla ilgili hazırlık yapma fırsatı bulabilirsiniz. İşlerinizi belirginleştirmek isteyebilirsiniz. Kardeşlerinize zaman ayırabilirsiniz. Ticari konularda yeni kararlar sizi zorlayabilir. Sözleşmelere dikkat etmelisiniz.

1 Aralık 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Algı olarak kendinizi pozitif hissetmek için olumlamalara değer verin. Hemen başarısızlıklara değil daha çok tecrübelere odaklanmanızda fayda olacaktır.

1 Aralık 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Karamsar olmamak için bugün özellikle uğraşman gerekebilir. Yanındaki insanların yapıcı ve olumlu yaklaşımı senin de hayata daha olumlu taraftan bakmanı sağlayabilir, o yüzden kendini yalnızlaştırmaman iyi olacak. Olumsuz düşüncelerden uzak durmak adına sevdiklerine sığınabilirsin.

1 Aralık 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün zaman zaman ufak tefek kafa karıştırıcı izlenimler, hassasiyetler ya da bunalmışlık hissi yaşanabilir sevgili Boğa. Konuları yeniden değerlendirmenin ve kendinize daha fazla zaman tanımanın, bir uğraşı bırakmanın zamanı olmayabilir. Gün huzuru koruma ve uyumu sürdürme arzunuza öncelik vermenize neden olabilir ancak bu konuda aşırıya kaçmamak en iyisidir, aksi takdirde yanlış anlaşıldığınızı veya takdir edilmediğinizi hissedebilirsiniz. Yerine getirilmeyen bir söz yüzünden hayal kırıklığına uğramış hissedebilirsiniz. Başkalarıyla veya hedeflerinizle biraz uyumsuzsanız çok fazla endişelenmeyin; bu geçici bir durumdur.

1 Aralık 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Araştırmacı bir ruhla hareket ederek, çevrenizi sıkı bir şekilde irdeleyeceksiniz. Sistemli yapınızı daha da belirgin bir şekilde vurgulayacak ve etrafınızda aniden gelişecek olayları yeniden düzenlemek isteyeceksiniz.

1 Aralık 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu anda çıkmaz sokaktasınız. Hiçbir işiniz ilerlemiyor ve kendinizi yenilgiyi kabul etmeye hazır hissediyorsunuz. Bu gibi dönemleri bir irade sınavı gibi görün; planlarınızdan sağmamanızın ne kadar önemli olduğunu yakında anlayacaksınız. Böylece engeller ne olursa olsun ilerlemek için gereken enerjiyi kendinizde bulacaksınız. Aksi takdirde planınızdan vazgeçip, bambaşka bir açıyla yine baştan başlamanız gerekecek.

1 Aralık 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün yakın çevre, eğitim, seyahat, ev, aile konuları ön plana çıkabilir. Ani fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Ancak harcamalarınız çok artabilir. Gününüz güzel geçsin.

1 Aralık 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Arkadaşlarınıza ayırdığınız zamanın bir bölümünü de sevgilinize ayırın. Bu günlerde kendisini çok ihmal edilmiş hissediyor. Bunu dile getirmiyor ama her an patlayabilir. İş hayatınızda güzel dostluklar kurmuşsunuz. İçinde olduğunuz dayanışma işleri kolaylaştırıyor, başarıyı getiriyor. Para sıkıntılarınız geçmişe oranla giderek azalıyor. Elinize geçecek yüklü bir para, sizi maddi olarak oldukça rahatlatacak. Bir yakınınızın önemsiz bir sorununu büyütebilirsiniz. Endişe edecek bir durum yok.

1 Aralık 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 09' 53" R
Ay
Boğa
04° 06' 46" R
Merkür
Başak
19° 28' 47" R
Venüs
Terazi
27° 00' 26" R
Mars
Yengeç
09° 13' 52" R
Jüpiter
İkizler
20° 45' 56"
Satürn
Balık
15° 05' 08"
Uranüs
Boğa
27° 06' 24"
Neptün
Balık
28° 31' 30"
Plüton
Oğlak
29° 44' 57"
Chiron
Koç
22° 16' 27"
Lilith
Terazi
09° 13' 20"
True Node
Koç
06° 37' 31"
Son Güncelleme : 20/09/2024 18:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>