Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Yolculuklar Gündeminizde Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Aralık 2023, Cumartesi

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, ilişkinizle ilgili bazı değişimler yaşanabilir. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunların son bulması için biraz daha beklemede kalmanız gerekiyor.

Mesleki olarak daha kontrollü olmaya çalışın. İçinde bulunduğunuz şartlar fazlasıyla zorlayıcı ve sizin de bir şekilde bunu çözüme kavuşturmanız gerekiyor.

Maddi kaynaklar konusunda bazı sorunlar yaşanabilir. İstediklerinize ulaşmak isterken zorluk yaşayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ailevi konulara kafa yormanız gerekebilir. Bir sorunu çözmek isterken farklı sorunların doğmaması için herkesin aynı yapıcılıkta olması önemlidir. Bunu başlatan ve yöneten olma görevi size düştüğünde, içinde bulunduğunuz durumun asıl nedenlerini ve ihtiyaçlarınızı doğru anlamalısınız. Taşınma ve düzenleme yapma işlerini planlamak için uygun bir gün olabilir.

2 Aralık 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, maddi konularla ilgili önceliklerinizin ön plana çıktığı bir gün olabilir. Finansal konularda daha önceden belirlediğiniz hedeflere odaklanmalı ve bu hedeflere ulaşmak için adımlar atmalısınız. Maddi disiplin ve kararlılık, bugün sizin için önemli olacaktır. Bir yandan da ilişkilerinizi gözden geçirebilir, yakın çevrenizle olan iletişiminizi güçlendirmek için çaba sarf edebilirsiniz. Sevdiklerinizle kaliteli zaman geçirmek, ilişkilerinizi pekiştirmek için fırsatlar yaratabilirsiniz. Kendinizi keyifli aktivitelere yönlendirerek stresi azaltabilir ve motivasyonunuzu yükseltebilirsiniz. Özet olarak, bugün maddi kazanımlarınızı artırmak ve ilişkilerinizi güçlendirmek için enerjinizi odaklayabilirsiniz. Kendinize güvenin ve hedeflerinize doğru ilerleyin.

2 Aralık 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hafta sonuna güzel bir kahvaltı ile başlıyorsunuz. Ailesinden uzakta yaşayan bir Boğa burcuysanız özellikle ailenizle kahvaltı yapmak isteyeceksiniz. Öğleden sonra alacağınız telefon, şehir dışına kısa bir yolculuk yapmanıza neden olabilir. Yaptığınız ağır diyetler hem psikolojik anlamda hem de fiziksel anlamda sizi zorluyor. Bu süreci daha iyi geçirmek için alanında uzman bir kişiden yardım almak isteyeceksiniz.

2 Aralık 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendi isteğinize göre hareket etmek çevrenizde hoş karşılanmayabilir. Koşulların her zaman buna elverişli olmasını beklemeyin. Bireysel alanlarınız ağır bassa da, çevrenizdeki insanlara ve bulunduğunuz ortamın kuralları olduğunu unutmamalısınız.

2 Aralık 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün evde ya da ailevi konularda yapabileceğiniz yeni şeyler olabilir. Aynı zamanda başkalarından da destek bulabilirsiniz.

2 Aralık 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İnsanlara çok şans veriyor olsanız da bir yerden sonra kimseyi görmek istemeyebiliyorsunuz. Duygusal tarafınızdan ziyade mantığınız ön ön planda olabilir.

2 Aralık 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Geçmişte kendisine yardımcı olduğun bir arkadaşından haber alman mümkün olabilir bugün. Bu kişi sana olan minnetini belirtmek ya da borcunu ödemek isteyebilir hatta. Bu zamana kadar koyduğun bir emek varsa onun da karşılığını alman olası. hayat sana ektiklerini biçtirecek.

2 Aralık 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Boğa, fikirleri paylaşmak, yeni şeyler öğrenmek ve bilgi oluşturmak için olumlu bir döneme giriş yapıyorsunuz. Küçük sorunlardan kurtulmak ve daha geniş, daha iyimser bir bakış açısının tadını çıkarmak için mükemmel bir zaman. Bu dönemlerde, özellikle hayatınıza daha geniş bir açıdan bakma eğiliminde olursunuz, bu da sinirlerinizi yatıştırabilir. Bu kendinizi bulma sürecinde zaman zaman görüş farklılıklarına daha kolay kapılabilirsiniz. Ayrıca günlük yaşamın veya rutinlerin bazı ayrıntılarını unutma, gözden kaçırma veya görmezden gelme eğilimi de olabilir ancak bunları kontrol altında tutmayı başarırsanız, öğrenmek ve paylaşmak için iyi bir zamandır.

2 Aralık 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygularınızı gizlemek sizi rahatsız ediyor. Koruma içgüdünüz yüzünden, olumsuz tepkiler veriyor ve yakınlarınıza yükleniyorsunuz. Bugün Ay’dan aldığınız etkiler sayesinde, daha cesaretli davranabilir, çevrenize güvenebilirsiniz.

2 Aralık 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün biraz çalkantılı bir gün yaşayabilirsiniz. Bir yandan yapmaya çalıştığınız birçokyolunda gitmezken, diğer yandan sorunun karşılaştığınız kişilerden kaynaklandığını göreceksiniz. Aşırı tepki vermeyin. Bunun yerine sakinliğinizi korumaya çalışın ve böylece başkalarını kendinize hayran bırakın, sonunda bu tatsız günü olumsuzluklardan etkilenmeden bitirebilirsiniz.

2 Aralık 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Mutlu bir aile hayatı ile duygusal ve maddi ihtiyaçların karşılanıyor. Bu sayede güvenilir ilişkiler kuruyorsun. Bunun yanı sıra bir kutlama haberiyle de sevineceksin bugün. Hayatında gizemli olaylar var. Çevrenle net ve açık iletişim kurmalısın. En kısa zamanda bu bilgilere ulaşıyorsun. Aynı zamanda başkalarının da sırlarını gizli tutmalısın.

2 Aralık 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Karamsar olduğunuzda sevdiğinize ağır eleştiriler yöneltiyor ve onu zorluyorsunuz. Duygularınız yerine mantığınızla hareket etmeye çalışın. Ondan beklediklerinizi açık bir şekilde ifade etmelisiniz. Elinizdeki bazı projeleri sonuçlandırır sonuçlandırmaz yeni tekliflerle karşılaşabilirsiniz. İş yoğunluğunuz sizi gereğinden fazla yordu. Her konuda dinlenmeye ihtiyacınız var. Maddi konulara dikkat etmeli ama bu durumun problem yaratmasına da izin vermemelisiniz.

2 Aralık 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 09' 04" R
Ay
Boğa
03° 54' 24" R
Merkür
Başak
19° 27' 15" R
Venüs
Terazi
26° 59' 25" R
Mars
Yengeç
09° 13' 24" R
Jüpiter
İkizler
20° 45' 53"
Satürn
Balık
15° 05' 12"
Uranüs
Boğa
27° 06' 25"
Neptün
Balık
28° 31' 31"
Plüton
Oğlak
29° 44' 57"
Chiron
Koç
22° 16' 29"
Lilith
Terazi
09° 13' 14"
True Node
Koç
06° 37' 31"
Son Güncelleme : 20/09/2024 18:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>