Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Sosyal Medya Paylaşımlarınıza Dikkat! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Ekim 2023, Pazar

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 80%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda beklenmedik gelişmeler gündeme gelebilir. Duygularınızı ifade etmek isterken hata yapacak olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. Birlikteliğinize vermiş olduğunuz değeri net olarak belli etmeniz gereken bir gün.

Mesleki olarak biraz daha sabırlı olmaya çalışın. Düşüncelerinizin sürekli olarak farklılık gösterebileceği bir süreçten geçiyorsunuz. Olumsuzluklara takılı kalmadığınız sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamalısınız. Etkin adımlar atabilirsiniz.

Parasal durumunuzla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Her türlü olumsuzluğu geride bırakmalı ve elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Kontrollü olabildiğiniz sürece her şeyin istediğiniz gibi olma ihtimali var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kafanızın içinde planladığınız her ne varsa onun üzerine gitmelisiniz. Planladıklarınız doğrultusunda hareket ederken elinizden gelenin en iyisini yapmanız gerektiğini de unutmamalısınız. Her şeyin istediğiniz gibi olmasını istiyor olsanız da bunun şu an için pek de mümkün olmayacağını bilmelisiniz. Sorunları geride bırakmanız gereken bir süreçtesiniz.

8 Ekim 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, bugün, kariyeriniz vehedefleriniz ön planda olabilir. Büyük projeleri ilerletmek veya yenifırsatlarına göz atacağınız haftaya hazırlık için uygun bir zaman. Hedeflerinizi netleştirin ve ilerlemek için cesur adımlar atın.

8 Ekim 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailesiyle yaşayan bir Boğa burcuysanız baskı altında olduğunuzu hissedebilirsiniz ve bu durum canınızı sıkabilir. Sosyal medyadaki paylaşımlarınıza dikkat etmelisiniz. Çevrenizdeki insanlar sizin dedikodunuzu yapıyor olabilirler. Evli olan bir Boğa burcuysanız eşiniz size bir seyahat teklifinde bulunabilir. Bu teklif karşısında oldukça sevineceksiniz. Kişisel bakımınızı ihmal etmiyorsunuz.

8 Ekim 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzman Astrolog Aygül Aydın'la günlük burç yorumları;Tarzınızda bir yenilik yapmak istiyorsanız, bunu sırf şüpheye düştüğünüz için ertelememelisiniz. Fikrine güvendiğiniz kişiler ve uzmanlardan bu konuda destek alabilirsiniz. Konforunuz her koşulda var olabilir, siz bu koşullara ne kadar adapte olabileceğinizi düşünün.

8 Ekim 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eve ait konular ve sizi duygusal açıdan meşgul eden konularla daha çok ilgilenebilirsiniz. Gereksiz alınganlıklara kapılmamalısınız.

8 Ekim 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kararlarınızı verirken dikkatli hareket etmelisiniz. Çok geç dememek için birikimlerinize sahip çıkmalısınız. Ancak gerçek sevginin içinizden geldiğini unutmayın.

8 Ekim 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sana ait olmayan şeylerle arana mesafe koyman gerekebilir. Aynı şekilde seni ilgilendirmeyen konularla da arana koyman gereken mesafe gibi. Bugün seninle alakalı olmayan konulardan kendini uzaklaştırman gerekecek biraz.

8 Ekim 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Boğa, bugün zamanlama bazı noktalarda hatalı olabilir ve özellikleveya sağlıkla ilgili kararlar zorlayıcı olabilir. Huzursuzluğunuzun ardındaki gerçek sorunla ilgilenmezseniz, bir yoldan sapma isteği de güçlü olabilir. Dikkatinizin dağılması veya bölünmüş çıkarlar çabalarınızı baltalayabilir. İşinizi hızlıca halletmek veya başkalarına yardım etmek isteyebilirsiniz ancak aynı zamanda işleri bağımsız olarak yapmak veya kişisel ilgi alanlarınızın peşinden gitmek de isteyebilirsiniz. Bu ikilem ancak işleri yumuşatarak ve uzlaşarak çözülebilir fakat bu duruma ulaşmak için hatırı sayılır bir çaba harcamanız gerekecek.

8 Ekim 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Takıldığınız konulardan uzaklaşmak yerine güçlü bir şekilde sarılmanızda fayda var. Bugün aceleci tavırlarınız yüzünden zarar görmek istemiyorsanız, dikkatli olmalısınız. Son günlerde her şeye çok çabuk kırılıyorsunuz.

8 Ekim 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sırtınıza bir dolu sorun yüklemişsiniz. Bunları birer birer azaltmaya başlayın, aksi takdirde sorunlar daha da büyüyecek. Mesleki ve özel sorunlarla aynı anda, fazla enerji harcamadan başa çıkmak için bir strateji geliştirin. Ancak bunun üzerinde düşünmek için çok da zaman harcamayın. Her geçen gün bir kayıptır. Bu nedenle işleri daha fazla gecikmeden ele almanın tam zamanı.

8 Ekim 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün ev, aile konularında bazı sorunlar gerçekleşebilir ancak çalışma hayatınızda ise güzel fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

8 Ekim 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kısmet dolu bir gün! Kaybettiğiniz bir şeyi, ya da bir fırsatı tekrar elde etmeniz çok mümkün. Uyanık olun ve şansın size bu lütfundan bu defa yararlanın. Çalışkanlığınız ve işinizdeki başarınız çevrenizce takdir ediliyor. Ama bu durum sizi rahatlatmamalı, çünkü işinizin doğasında rekabet var. Hem temponuzu düşürmemeli, hem de çevrenize dikkat etmelisiniz. Satın almak istediğiniz bir şey için birikiminiz yeterli olmayabilir! Sürekli sırt ağrılarından şikayetçisiniz. Artık bir doktora gitmenin zamanı gelmedi mi?

8 Ekim 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 01' 11" R
Ay
Boğa
16° 58' 54" R
Merkür
Başak
21° 06' 20" R
Venüs
Terazi
28° 04' 26" R
Mars
Yengeç
09° 43' 13" R
Jüpiter
İkizler
20° 49' 02"
Satürn
Balık
15° 01' 17"
Uranüs
Boğa
27° 05' 34"
Neptün
Balık
28° 30' 03"
Plüton
Oğlak
29° 44' 26"
Chiron
Koç
22° 14' 19"
Lilith
Terazi
09° 19' 09"
True Node
Koç
06° 38' 07"
Son Güncelleme : 21/09/2024 15:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>