İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Sabırlısın! Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Ağustos 2024, Perşembe

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, kendinizi zaman zaman keyifsiz hissedebilirsiniz. Kontrol sizde olduğu sürece her şey daha da iyiye gidecek. Sabırsız yaklaşımlar, ilişkinizi istenmeyen durumlar içerisine sokabilir. Duygularınızın arkasında durmalısınız.

İş birliği içerisinde olduğunuz kişilerle ortak nokta üzerinde buluşmaya çalışmalısınız. Sabırsızlıkları ortadan kaldırmayı başardığınız sürece sorun yaşamayacaksınız. Elinize geçen fırsatları mutlaka daha iyi değerlendirmeye alın.

Maddiyata dayalı konular sizi zora sokabilir. Elinize geçen fırsatları net olarak değerlendirme altına almalısınız. Kontrol sizde olduğu sürece sorun yaşamayacaksınız. Adım adım ilerlemnzi gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çalıştığınız kadar harcamak, yorulduğunuz kadar dinlenmek isteyebilirsiniz. Tatil ve eğlence sektörünün, sosyal medyanın ışıltısına kapılarak kendinize bir plan oluşturabilirsiniz. Gerçekte ne istediğinizi, sizi neyin mutlu edeceğini bilmeden, düşünmeden yapacağınız hiçbir plan günün sonunda sizi rahatlatmayacaktır; kendinizin farkında olun.

1 Ağustos 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün duygusal açıdan zorluklarla karşılaşabilirsiniz. İletişimdeki aksaklıklar sizi yorabilir ve empati kurmakta zorlanabilirsiniz. Ancak, enerjinizi olumlu bir şekilde kullanarak bu durumları aşabilir ve ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz. Kendinize zaman ayırarak içsel dengeyi sağlamaya çalışın. Yaratıcılığınızı ortaya çıkaracak aktivitelere yönelebilirsiniz. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim!

1 Ağustos 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eski kıyafetlerinin sana olmadığını fark edeceksin. Aldığın kiloları hızlı bir şekilde vermek için sporu ve sağlıklı beslenmeyi hayatına tekrar entegre etmeye karar vereceksin. Bu konuda sabırlı olman senin için büyük önem taşıyor. İş hayatına yeni başlayan İkizler burcuysan, adaptasyon sürecin beklediğinden iyi geçebilir.

1 Ağustos 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Üstlerinizle yapacağınız konuşmalardan bir sonuç alamayabilirsiniz. Beklentilerinizin boşa çıkması özgüveninizi zedeleyebilir. Rutin işlerinizi tamamlayın ve sosyalleşmeye vakit ayırın; zaman her şeye etki eder.

1 Ağustos 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün harcamalarınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Parasal kaynaklarınızla ilgili teknik konular ortaya çıkabilir. Sorumlu olduğunuz işlerinize yaratıcılığınızı katabilirsiniz. İşlerinizi yetenekleriniz sayesinde büyütebilirsiniz. Eğitim hayatınızla ilgili değişiklikler yaşayabilirsiniz. Yabancılarla ilgili konularda kendinizi daha iyi ifade etmeye başlayabilirsiniz.

1 Ağustos 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde özellikle takım çalışmasında bulunduğunuz ya da ortakyürüttüğünüz kişilere karşı daha güler yüzlü olabilirsiniz.

1 Ağustos 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni fikirler ve farklı konular gündeminde olabilir. Bu fikirleri ve konuları sevdiklerinle paylaşmak ve onların fikrini almak seni mutlu edecek. Fikir ayrılıklarına sakin kaldığın sürece güzel bir gün seni bekliyor olacak.

1 Ağustos 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün duygularınıza ve ihtiyaçlarınıza ekstra dikkat etmeniz iyi olabilir. Bağlantı kurmak ve iletişimde bulunmak için iyi enerjiler sizinle. Yüksek potansiyele sahip bazı heyecan verici fikirler ortaya çıkarabilirsiniz. Zihinsel ilgi alanları, öğrenme ve projeler güzel gidiyor. Sizin için neyin doğru olduğuna dair hissiniz yerinde ve sizi ileriye itecek şeylere doğru çekiliyorsunuz. Gerçekten sevdiğiniz şeylerle ve anlam bulduğunuz aktivitelerle ilgilenmek için mükemmel bir zaman. Kim bilir, belki de kendinizin daha önce tanımadığınız bir yanını keşfedebilirsiniz!

1 Ağustos 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaşam enerjinizin güçlü olduğunu farkındasınız. Birçok işi bir arada yapmanın keyfini yaşayacaksınız. Yaratıcılık dürtülerinizi istediğiniz alanda kullanabilirsiniz., Bugün alışverişi yapmaktan büyük bir zevk alacaksınız.

1 Ağustos 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başka insanların size herhangi bir engel çıkarma ihtimali düşük. Hızla ve kolayca yeni insanlarla tanışacaksınız. Bilinçli davranırsanız, tatmin edici arkadaşlıklar gelişebilir ve uzun süre devam edebilir. Bugün çözemeyeceğiniz hiçbir sorun yok gibi görünüyor. Keyfiniz ve iyimserliğiniz sayesinde geleceğe güvenle bakabileceksiniz. Tek yapmanız gereken, günlük hayatın stresini arkanızda bırakmak.

1 Ağustos 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün para, kazançlarınızla ilgili kadınlardan destek görebilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

1 Ağustos 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Maddi konularda açılmaktan ve genişlemekten yanasınız. Partnerinizin size sunacağı tekliflerden yola çıkarak, kısa sürede isteklerinizi gerçekleştireceksiniz. Bazı alışkanlıklarınızın sizi zorlamasına izin verdiğiniz müddetçe, gecikmeler yaşayabilirsiniz. Ani değişimlere hazır olmalısınız

1 Ağustos 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 59' 58" R
Ay
Yengeç
26° 14' 31" R
Merkür
Akrep
15° 41' 49" R
Venüs
Yay
07° 23' 23" R
Mars
Yengeç
25° 43' 20" R
Jüpiter
İkizler
20° 58' 48" R
Satürn
Balık
13° 08' 04"
Uranüs
Boğa
26° 12' 27"
Neptün
Balık
27° 40' 02"
Plüton
Oğlak
29° 40' 33"
Chiron
Koç
20° 47' 37"
Lilith
Terazi
12° 54' 28"
True Node
Koç
06° 23' 10"
Son Güncelleme : 24/10/2024 01:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>