İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Yeni Kararlar Alıyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Temmuz 2024, Pazar

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Duygusal yoğunluk içerisine giriyorsunuz. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızda herhangi bir sorun varsa onun üzerine gitmeye çalışmalı ve çözüm arayışlarına yönelmelisiniz. Kendinizi daha net ifade etmeniz gereken bir gündesiniz. Hata yapmamaya çalışın.

Amaçlarınıza ulaşma noktasında herhangi bir sorun ya da sıkıntı yaşamayacaksınız. Enerjinizdeki yoğunluktan doğru anlamda yarar sağlamaya çalışın. Çabalarınızın karşılığını alabileceksiniz ancak biraz daha beklemede kalmanız gerekebilir.

Parasal kaynaklı sorunların çözümü konusunda elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Dengeler ne kadar karmaşık olursa olsun, üstesinden gelmeyi başarabileceksiniz. Olumsuzlukları tamamen geride bırakmanın yollarını aramalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrenizden bazı duyumlar alabilirsiniz. Politik ve mantıklı hareket edenin kazanacağı bir süreç yaşanabilir. Olayların kaynağına ve nasıl geliştiğine odaklandığınızda, bunların hangi niyetle konuşulduğunu da anlayabilirsiniz; zihninizi zekanızla koruyun.

28 Temmuz 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün iletişim becerilerinizi ön plana çıkarabilirsiniz. İş ortamında yapıcı bir şekilde diyalog kurarak başkalarını etkilemek ve projelerde liderlik yapmak için harika bir gün olabilir. Bugün karşınıza çıkacak fırsatları iyi değerlendirmek, esnek ve uyumlu olmak size olumlu sonuçlar getirebilir. Aşk hayatınızda ise duygularınızı daha net ifade edebilir ve partnerinizle aranızdaki iletişimi kuvvetlendirebilirsiniz. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

28 Temmuz 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Her ne kadar kısa süreli planlar yapan bir İkizler burcu olsan da bu sefer gideceğin yere önceden rezervasyon yaptırabilirsin. Kozmetik ve bakım için gereğinden fazla harcama yaptığını fark ediyorsun. Biraz kemerleri sıkmanda fayda var gibi görünüyor. Daha önce çalıştığın yere geri dönmeyi düşünebilirsin.

28 Temmuz 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hesapta olmayan bir konu ya da maddi açıdan gündeminizi meşgul edebilecek bir durum söz konusu olabilir. Aşkta da daha gerçekçi düşünmelisiniz.

28 Temmuz 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızda sevgi ve başarının ön planda olduğu güzel bir gün geçirebilirsiniz ancak bu süreci kendi elinizden tersine de çevirebilirsiniz.

28 Temmuz 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayatında bir denge yakalamak için ekstra çaba sarf etmen gerekebilir. İlgilenmen gereken birden fazla konu olabilir bugün. Her bir mevzuya gereken önemi göstermek için zamanlamanı iyi yapman gerekecek.

28 Temmuz 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili İkizler, bugün kendinize daha fazla zaman ayırmanız veya dinlenmeniz gerektiğini gösteriyor. Şimdilik daha sakin olmaya meyillisiniz ve sorun çözme yeteneğiniz gelişebilir. Sohbetler için güzel bir enerji var. Normalden çok daha fazla aileniz hakkında düşünebilirsiniz. Ev ortamınızda daha fazla aktivite olabilir. Sorunlara köklerinden bakarsınız, bu da kararlara varmanız için daha fazla zaman harcamanız anlamına gelir. Geçmişteki duygusal sorunları ve aile ilişkilerinizi daha fazla düşünüyor olabilirsiniz. Bu dönem, her şeyi çözmek ve anlam vermek için iyidir. Gün, olumlu deneyimler ve bağlantılar için güzel bir enerji taşıyor.

28 Temmuz 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün ruhsal anlamda biraz gergin hissedebilirsiniz sevgili ikizler. Kendinizi hiçbir yere ait hissedemiyor olabilirsiniz. Parasal konularla alakalı gizli saklı konulardan uzak durmaya çalışın, açık ve net olun. Netleştiremediğiniz ve zihninizi kurcalayan konular varsa bugün çözümsüz kalabilir.

28 Temmuz 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sizin hedeflerinizle çevrenizdekilerin hedefleri örtüştüğünden, bu dönemde yapacağınız her türlü işbirliği verimli olacak. Fiziksel enerjinizi ve zekânızı özellikle takım çalışmalarına yönlendirin. İkili ilişkileriniz de bu dönemde uyumlu ve verimli bir şekilde ilerleyecek.

28 Temmuz 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün hastane, sağlık konuları gündeme gelebilir veya ruhen yalnız hissedebilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

28 Temmuz 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yoğun duygular içinde olsanız bile pratik yönünüzü ön plana çıkararak, isteklerinizi arka plana atmayı başarabilen ender kişilerden birisiniz. Bugün, hırslarınızı kullanmak istemeyecek, mantıklı davranışlarınızla çevrenize olumlu yaklaşacaksınız.

28 Temmuz 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
01° 02' 28" R
Ay
Yengeç
26° 46' 34" R
Merkür
Akrep
15° 45' 34" R
Venüs
Yay
07° 26' 24" R
Mars
Yengeç
25° 44' 22" R
Jüpiter
İkizler
20° 58' 41" R
Satürn
Balık
13° 07' 58"
Uranüs
Boğa
26° 12' 21"
Neptün
Balık
27° 39' 58"
Plüton
Oğlak
29° 40' 34"
Chiron
Koç
20° 47' 30"
Lilith
Terazi
12° 54' 44"
True Node
Koç
06° 23' 09"
Son Güncelleme : 24/10/2024 02:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>