İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Adapte Olmaya Çalışıyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Temmuz 2024, Pazartesi

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 80%

Biraz daha sabırlı olmalısınız. İlişkinizin gidişatını değiştirme arzunuz var ancak bunun şu an için çok mümkün olmayacağını da bilmelisiniz. Değişken adımlar atmaktan kaçınmalı ve anlaşılabilir olmalısınız.

Çok fazla yük yüklendiğinizi hissedeceksiniz. Kendinize zaman yaratmak için elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışmalısınız. Dengeleri zorlamadığınız sürece herhangi bir sorun ya da sıkıntı yaşanmayacak. Hata yapmamanız gereken bir gün.

Maddi kaynakların yönetimi konusunda kendinizi zorluk içerisinde hissedeceksiniz. Hata yapmadığınız sürece her şey daha iyiye gidebilir. Olumsuzlukları geride bırakmak için elinizden geleni yapmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Zaman ayırmanız gereken duygular ve insanlar konusunda daha seçici olmalısınız. Günleri takip etmek ve değerlendirmekte zorlandığınızda süreçlerden şikayetçi olmak yerine bu süreçlere verdiğiniz tepkilere göz atın. İradenizi ortaya koyacağınız konuların buna değer olmasına, sizi sağlıklı bir bireye dönüştürmesine ve hayatınıza pratiklik getirmesine dikkat etmelisiniz.

29 Temmuz 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, İkizler burcundaki insanlar için iletişim becerilerini ön plana çıkarmaları ve diğer insanlarla anlayışlı bir şekilde iletişim kurmaları önemli olabilir. Kendinizi ifade etmek için yaratıcı yollar bulabilirsiniz. Ayrıca, çevrenizdeki insanların duygularını anlamaya ve onlara destek olmaya odaklanmanız gerekebilir. İkili ilişkilerde uyum ve adaleti ön planda tutarak güçlü bağlar kurabilirsiniz. Bugün, içsel huzurunuzu korumak için zihinsel ve duygusal dengeyi sağlamanız faydalı olacaktır. Enerjinizi doğru yönlendirdiğinizde, verimli ve keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Umarım gününüz harika geçer!

29 Temmuz 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Özel sektörde çalışan bir İkizler burcuysan, yabancı şirketlerle görüşmeler yapabilirsin. Özgüvenli tavrın dikkat çekecek. İlişkisi olan bir İkizler burcuysan, partnerinin bilmediğin bir yönüne tanıklık edebilirsin. Bu durum seni şaşırtacak olsa da önyargılı davranmak yerine akışa teslim olmayı tercih edeceksin.

29 Temmuz 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni ve keyifli seçeneklerle dolu bir haftaya başlangıç yapabilirsiniz. Sosyal medya, yazarlık, seyahat gibi kendinizi yaratıcılıkla ifade edeceğiniz alanlarda şansınız yüksek olabilir. Duygusal açıdan önemli kararlar verebilirsiniz.

29 Temmuz 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde geleceğinizle ilgili planlar yapabilirsiniz. İlişkilerinizi sorgulayabilirsiniz. Bilemediğiniz konularla ilgili gizli kalan şeyler ortaya çıkabilir. Kendi iç dünyanıza çekilebilirsiniz. Bazı konulara yenilik getirmelisiniz. Sorumlu olduğunuz işlere yön verebilirsiniz. Somutlaştırmak istediğiniz konularla ilgili çaba gösterebilirsiniz.

29 Temmuz 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşinizde bazı konuların istediğiniz gibi yolunda gitmemesi sizi tedirgin edebilir. Flört aşamasında olan İkizler ilişkiye başlamakta emin olamayabilir.

29 Temmuz 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bazı şeyler planlamak için iyi bir gün olmayabilir. Bir şeylerin dikkatinden kaçması olası. O yüzden önemli kararlar almadan önce dikkatle düşünmeli ve bazı konuları ertelemelisin bugün.

29 Temmuz 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili İkizler, bugün kendinize güvenen bir eylem için harika bir enerji sizinle. Muhakeme becerileriniz mükemmel ve planlar ve tasarımlar yapmak şu anda oldukça iyi gidebilir. Planlarınız hakkında heyecanlı ve motive hissetmeniz kolay. Bugünün enerjileri, harika hissettiren hayatınıza karşı olgun ve sorumlu bir tutumu destekliyor. Bazı temel yapıları yerleştirerek, kendinizi eski, olumsuz kalıplardan kurtarıyorsunuz. İnsanlar, özellikle size göre otorite pozisyonlarındaki kişiler, sorumluluğunuza ve güvenilirliğinize olumlu yanıt veriyor. Yine de gün; dinlenmek, düşünmek ve rahatlamak için birkaç dakika ayırmanızı hatırlatıyor. Bu durumda eski sorunlara dair yeni iç görüler edinebilirsiniz.

29 Temmuz 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kendi dünyanızda kalmak istiyorsunuz sevgili ikizler. Parasal konularla alakalı veyahayatınızda yaşadığınız sorunlar kendinizi değersiz hissetmenize sebep oluyor. Kafanız toparladığınızda yaptığınız girişimlerden daha fazla tatmin olacaksınız.

29 Temmuz 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaş çevrenizdeki ilişkiler gittikçe derinleşecek ve size ömür boyu unutmayacağınız bazı deneyimler yaşatacak. Özellikle yakın arkadaş çevrenizde oluşacak olumlu bir grup dinamiği sizi hedefinize öyle hızlı ulaştıracak ki buna kendiniz de şaşıracaksınız. Herkesi olduğu gibi kabul edin ve enerjiyi serbestçe akışına bırakın.

29 Temmuz 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün hastane, sağlık konuları gündeme gelebilir ve yakın çevre, kardeşlerinizle, seyahat, eğitim konularında şanslı gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

29 Temmuz 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Eski dostlarınızla bir araya geleceksiniz. Önünüze farklı fırsatların çıkmasıyla süregelen ilişkileri olanlar için, sürpriz gelişmeler olabilir. İlişkilerinin başında olanlar için, karşı tarafın ani fikir değişimlerine karşı temkinli ve hazırlıklı olmalıdırlar.

29 Temmuz 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 59' 58" R
Ay
Yengeç
26° 14' 31" R
Merkür
Akrep
15° 41' 49" R
Venüs
Yay
07° 23' 23" R
Mars
Yengeç
25° 43' 20" R
Jüpiter
İkizler
20° 58' 48" R
Satürn
Balık
13° 08' 04"
Uranüs
Boğa
26° 12' 27"
Neptün
Balık
27° 40' 02"
Plüton
Oğlak
29° 40' 33"
Chiron
Koç
20° 47' 37"
Lilith
Terazi
12° 54' 28"
True Node
Koç
06° 23' 10"
Son Güncelleme : 24/10/2024 01:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>