İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Gözler Üstünde Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Ocak 2024, Çarşamba

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, daha aktif adımlar atma şansınız var. Öncelikleriniz konusunda zorluklar da yaşanabilir. İçinde bulunduğunuz durumlar ne kadar karmaşık olursa olsun, üstesinden gelebileceğinizi de unutmayın.

Karmaşık durumları tamamen geride bırakmaya çalışmalısınız. Hata yapacak olursanız her şey daha karmaşık olabilir. Aktif kimliğinizden en doğru şekilde yararlanmanız gerekmekte. Koşullara uygun adımlar atmanız gerekiyor.

Maddiyatla ilgili bazı sorunlar gündeme gelebilir. Elinize geçen fırsatları değerlendirme konusunda beklenmedik zorluklarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Bakış açınızı biraz olsun değiştirmeye çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Zor zamanlarınızda yanınızda olan, sizi maddi manevi destekleyen kişilerle görüşebilirsiniz. Bu desteğin devam etmesi ve anlam kazanması için, her seferinde üzerine biraz daha koyarak ilerlemelisiniz. Olduğu yerde kalan biri, diğer herkesten uzaklaşır; kendinize bunu yapmayın.

10 Ocak 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün iletişim kabiliyetin daha da yüksek olacak ve etrafındaki insanlarla kolaylıkla iletişim kurabileceksin. Enerjin yüksek olacak ve hızlı düşünme becerin de seninle olacak. Bugün, projelerine odaklanman gereken bir gündesin ve yaratıcılığını kullanarak yeni fikirler üretebilirsin. İletişimde olduğun kişilerle ilişkilerin de daha da güçlenebilir. Ancak, fazla dağılmamaya dikkat etmelisin ve planlarını gerçekleştirmek için odaklanman gereken konulara öncelik vermelisin. Bugün, esnek olman gereken durumlarla karşılaşabilirsin, bu yüzden hızlı adapte olabilme yeteneğini kullanmalısın. İyi bir gün geçirmen dileğiyle!

10 Ocak 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışan bir İkizler burcuysan düzenli ve planlı olduğundan dolayı yöneticinden tebrik alabilirsin. Evli bir İkizler burcuysan, eşinin ailesinin sana karşı olan söylemlerinden rahatsız olabilirsin. Bu durumu eşinle paylaşarak yapıcı bir çözüm yolu aramak isteyeceksin. Eşinin bu konudaki tavrı senin için bir hayli önemli olacak.

10 Ocak 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İçinize sinmeyen durumlar olduğunda hislerinizi paylaşmalısınız. Doğru zaman ve üslubu yakaladığınızda, bunun zararını değil faydasını görebilirsiniz. Sevdiğiniz insan ya da aileniz/çocuklarınızla bir konuda ortak karara varmak adına iyi bir gün olabilir.

10 Ocak 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ortak işler yaptığınız kişilerle aranızda kriz yaratan durumlar ortaya çıkabilir. Bazı bağlayıcı koşullar dolayısıyla kendinizi sıkıntıda hissedebilirsiniz. Endişe duyduğunuz konular gündeminizi meşgul etmeye devam edebilir. Duygusal derinlik içinde olduğunuz konular olabilir. Banka işlerinizi organize etmeniz için uygun bir gün.

10 Ocak 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Önemli işlerinizi başlatmak yerine erteleyebilirsiniz. Süregelen işleriniz ya da geçmişten gelen ancak bitirmeniz gereken işlerinizi halletmek için uygun bir gündesiniz.

10 Ocak 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün sevdiğin şeylerle ilgilenmek için güzel bir gün. İlgini en çok çeken şeye odaklan ve enerjini hep yüksek tut. Güzel planlar yapmak ve gerçekçi olarak bu planları uygulamaya çalışmak sana bugün iyi gelecek.

10 Ocak 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili İkizler, bugün önceliklere odaklanmak için iyi bir konumdasınız. Ciddi tarafta olsalar bile planlarınız veya fikirleriniz konusunda inanılmaz derecede heyecanlanabilirsiniz. Sorumluluklarınız ve itibarınız bugün aklınızda belirgin bir şekilde yer alıyor ancak bir eylem planınız var ve bu iyi hissettiriyor. Şimdi hedeflerinize ulaşmak için planlar ve stratejiler oluşturmanın zamanı geldi. Birisiyle paylaşıyor olsanız da olmasanız da, özel hayatınız canlı ve enerjiktir. Bugün, yaşam yönünüz veya kariyeriniz için önemli olan bir projeye odaklanmak için güçlübir enerji yanınızda. Çok şey başarmanıza olanak tanıyan bir dayanıklılığa sahipsiniz vemeseleleri bu ekstra dikkatle gelişmelidir.

10 Ocak 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Enerjinizi kişisel egolarınıza yansıtmış durumdasınız. Düşüncelerinizden ödün vermek istemiyor ve çevrenizde sizinle aynı düşünceye sahip kişilere taviz veriyorsunuz. Bugün sır saklamanızda yarar var. Duygularınızı paylaşmayın.

10 Ocak 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ne zamandır beklediğiniz engeller gitgide yaklaşıyor, artık kaçamazsınız. Sizin için zor da olsa bu sorunları mümkün olan en kısa sürede çözün. Bu işi ne kadar ertelerseniz engeller o kadar yükselecek ve üstesinden gelmeniz de o kadar zorlaşacak.

10 Ocak 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yakın çevrenizde olan biten her ne varsa onun üzerine gidecek ve değişimlere yönleneceksiniz. Sosyal anlamda fazlasıyla aktif olabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Zamanlama konusunda ufak tefek zorluklar da yaşanabilir. Aldığınız ve alacak olduğunuz enerjilerden en doğru şekilde yararlanmaya çalışın.

10 Ocak 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Almanız gereken bir karar karşısında duygularınız ve mantığınızla savaşıyorsunuz. Rahat davranıp, olayların akışına kendinizi bırakırsanız bu savaştan galip çıkan siz olacaksınız. Beklemediğiniz gelişmeler, sevineceğiniz olaylar söz konusu. Bu olaylar karşısında şaşkınlığınızı gizleyemeyeceksiniz. Bir arkadaşınızın desteğiyle ortak olacağınız iş, hayatınızı küçük çaplı da olsa değiştirecek. Sevindiğiniz bir para haberi, geçici olarak bir hayal kırıklığına dönüşebilir

10 Ocak 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 34' 55" R
Ay
Koç
25° 12' 14" R
Merkür
Başak
18° 22' 22" R
Venüs
Terazi
26° 16' 48" R
Mars
Yengeç
08° 53' 47" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 45"
Satürn
Balık
15° 07' 46"
Uranüs
Boğa
27° 06' 57"
Neptün
Balık
28° 32' 29"
Plüton
Oğlak
29° 45' 18"
Chiron
Koç
22° 17' 54"
Lilith
Terazi
09° 09' 22"
True Node
Koç
06° 37' 11"
Son Güncelleme : 20/09/2024 04:21

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>