İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Canınız Sıkılıyor! Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ekim 2023, Çarşamba

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 90%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda daha duygusal hissetmeye başlıyorsunuz. İlişkinize vermiş olduğunuz değeri net olarak belli etmeniz gerekmekte. Kontrol sizde olduğu sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamalısınız.

Karmaşıklık yaşanabilecek bazı durumlar gündeme gelse de üstesinden gelebilirsiniz. Bu süreç içerisinde kendinize güvenmeli ve ona göre adımlar atmalısınız. Amaçlarınızın dışına çıkmamanız gereken bir gün.

Gelir ve gider arasındaki sorunları gözünüzde çok fazla büyütmekten kaçınmalısınız. Etkin adımlar atmak için biraz daha zamana ihtiyacınız var. Her şey istediğiniz gibi olabilir ancak biraz daha beklemede kalmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaşamsal konularda bazı sorunlar ve sıkıntılar gündeme gelebilir. Kişisel sorunlarınızı tamamen ortadan kaldırmaya çalışmalı ve hatalı adımlar atmaktan da kaçınmalısınız. Güzel gelişmelerle karşı karşıya kalabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Gerekli olan adımları atabildiğiniz sürece her şeyin daha da iyiye gitme ihtimali var.

11 Ekim 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler burçları, bugünortamında kendinizi daha rahat ifade edebileceğiniz bir gün olabilir. Kendinizi göstermek için fırsatlar bulabilirsiniz. İşbirlikleri ve ortaklıklar için uygun bir gün.

11 Ekim 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmişte yardım ettiğiniz kişilerin, şimdilerde sizi arayıp sormaması canınızı sıkabilir. Çalışan bir İkizler burcuysanız, bugün programınız yoğun olabilir. İlişkisi olmayan bir İkizler burcuysanız, alacağınız aşk itirafı karşısında şaşırabilirsiniz. Uzun zamandır almak istediğiniz bir eşyayı almak için harekete geçebilirsiniz. Satın almak istediğiniz eşya için, maddi bir planlama yapmanız gerekebilir. Bugün, iç sesinize kulak vermeyi ihmal etmeyin.

11 Ekim 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeterli gerekçelerinizin olması her hareketinizi haklı çıkarmaz. Bugün yaşadıklarınızı, duyduklarınızı iyi anlama konusuna eğilmelisiniz. Herkesin bir fikir vermesi ve bu etki altında kaybolmamanız için ne istediğinize, ne hissettiğinize sadık kalmalısınız.

11 Ekim 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailenizle ilgili konularda daha tepkisel olabilirsiniz. Geçmişte kalan konular gün içinde karşınıza çıkabilir. Sizden büyük kişilerden yardım alabilirsiniz. Toprak veya emlak konularında yeni planlar yapmak durumunda kalabilirsiniz. Gün içinde arkadaşlarınızla zaman geçirmek sizi rahatlatabilir. Maddi konularda destek alabilirsiniz.

11 Ekim 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Olaylara ve kişilere farklı bir açıdan bakmalısın. Kendin olmaya özen göster. Seni etkileyen çok önemli geçici bir duraklama geçirebilirsin. Bu sebepten kuvvetli içgüdülerin olacak. Her zaman sert ön yargılardan kaçınmalı, hep affedici ve şefkatli olmalısın. Bugün büyük bir üzüntü yaşayabilirsin. İyileşmek için zaman harcaman gerekebilir. Eğer şifalanmak istiyorsan kendini ve başkalarını affetmeye ihtiyacın var. Sonrasında aşk sana geliyor.

11 Ekim 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni şeyler hakkında daha fazla zaman harcamak isteyeceksin. Senin için yeni ve farklı olacak deneyimlere karşı açık olmak sana değer katabilir. Hayatına yenilik katmaya çalışmak ilerlemek için önemli fırsatlar yaratacak.

11 Ekim 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu günlerde aşk hayatınızda daha fazla koruyucu enerji var. Ayrıca ev ortamınızda ve aile yaşamınızda daha fazla uyum, konfor, güzellik ve dengeyi deneyimlemek için doğal bir dürtüye sahip olabilirsiniz. Güvenlik, rahatlık ve aşinalık sizin için özellikle önemli hale geliyor ve yalnızca aşk hayatınızı değil aynı zamanda harcama alışkanlıklarınızı ve boş zaman uğraşlarınızı da etkiliyor. Bu alanlarda samimiyet ve güven, yenilik veya değişimden daha çekicidir. Ailenizle ilişkilerinizi onarmanız veya yenilemeniz gerekiyorsa, bunu yapmak için mükemmel bir zaman. Nitekim çevrenize karşı oldukça duyarlı olabilirsiniz ve huzuru korumak için sorunları halının altına süpürme eğiliminde olabilirsiniz. Bugünün enerjileri, ister bir çözüm yoluyla ister bir sorunun artık sizin için önemli olmadığının farkına vararak yarım kalmış işleri halletmeye veya bir sorunu arkanızda bırakmak için iyidir.

11 Ekim 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaş çevrenizde size destek verecek özel dostlarınızla bir arada olacaksınız. Merkür Terazi’de ilerlerken, düşüncelerinizde bir esneklik söz konusu. Bugün her anlamda kendinizi yapılanmış, güçlü ve yaratıcı hissediyorsunuz.

11 Ekim 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşte başarılısınız - hiç kimse fark etmese veya herhangi bir takdir göstermese bile, başkalarına yardım etmeye ve destek olmaya her an hazır olmanız size fayda sağlayacak. Sevdikleriniz size destek vermek istiyor. Şu anda sahnede kimse olmasa da, gerçek aşkı bulmak için bir gözünüzü açık tutmanız gerekebilir. Tembellik ve isteksizlik zamanı geçti – enerjiniz artık sınır tanımıyor.

11 Ekim 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün ev, aile, gayrimenkul konularında bazı iletişim sorunları yaşayabilirsiniz. Sağlıkla ilgili güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

11 Ekim 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızda gösterdiğiniz özverinin herkes farkında. Herkes sizin haklı olduğunuza inanıyor. Sevgiliniz de bunu biliyor, ama kendisini size karşı savunmak zorunda kalmak istemiyor. İşinizdeki sorunlar için size destek olmaya can atan dostlarınız var. Bunlara bazı duygusallıklarla kapalı durmanız çok anlamlı değil. Bazı arkadaşlarınızla dostluğunuzu pekiştirebileceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Umut bağladığınız bir paranın gecikmesi ödemelerinizi aksatabilir, hazırlıklı olun.

11 Ekim 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 56' 42" R
Ay
Boğa
15° 52' 08" R
Merkür
Başak
20° 57' 49" R
Venüs
Terazi
27° 58' 51" R
Mars
Yengeç
09° 40' 39" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 46"
Satürn
Balık
15° 01' 37"
Uranüs
Boğa
27° 05' 38"
Neptün
Balık
28° 30' 10"
Plüton
Oğlak
29° 44' 29"
Chiron
Koç
22° 14' 30"
Lilith
Terazi
09° 18' 38"
True Node
Koç
06° 38' 03"
Son Güncelleme : 21/09/2024 13:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>