İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
İlişkiler Ön Planda Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ekim 2023, Pazartesi

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 80%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda ufak tefek sorunlar gündeme gelebilir. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları tamamen çözüme kavuşturmaya çalışmalısınız. Her türlü sorunun ve sıkıntının yavaş yavaş ortadan kalkma ihtimali bulunuyor.

Sezgileriniz doğrultusunda hareket ederken daha bilinçli olmalısınız. Çabalarınızın karşılığını alacaksınız ancak bunun şu an için çok da mümkün olmayacağını bilmeniz gerekiyor. Kontrolü elinizde bulundurmaya çalışın.

Parasal durumunuzla ilgili olarak yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece her şeyin daha da karmaşık olabileceğini unutmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Enerji senden çıkar sana gelir. Kıskançlık, dedikodu, hırs, gerginlik, kavga, ağız dalaşı gibi kontrolsüz enerjileri kendinden uzak tutmalısın. Sevgide kalarak bunu yönetebilirsin. Kalbinden yayılan enerjilerin kontrolü sende aslında. Çevrende negatif enerjiler hissedersen hemen oradan uzaklaşmalısın.

9 Ekim 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler burçları, bugün, kariyeriniz vehedefleriniz öncelik kazanabilir. Büyük projeleri ilerletmek veya yenifırsatlarına göz atmak için uygun bir zaman. Hedeflerinize net bir şekilde odaklanın ve kararlı olun.

9 Ekim 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, ilişkiler ve yakın bağlantılar ön planda. Sevdiklerinizle vakit geçirerek duygusal olarak beslenebilirsiniz. Çalışan bir İkizler burcuysanız,yaşamınızda sabırlı ve adil davranmanız gerekebilir. Birortağınızla anlaşmazlık yaşayabilirsiniz. Bu durumda, karşılıklı saygı ve anlayış içinde sorunları çözmek için iletişim kurmak önemli olacaktır. Uzun zamandır yalnızsanız, artık kalbinizi birine açmayı düşünebilirsiniz.

9 Ekim 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Zaman herkes için aynı süre olsa da bu sürelerde neler yapılabildiği kişiye özeldir. Bugün kendi özelinize odaklanmalı ve somut verilerle hareket etmelisiniz. Yaşadıklarınız ne kadar zor olursa olsun, bunlarla mücadele etmek için vaktinizi bunun dışında kalan konulara da harcamanızda fayda var.

9 Ekim 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün zihinsel konularda daha yoğun süreçler yaşayabilirsiniz. Yakın çevrenizde yaşanan durumlardan rahatsız olabilirsiniz. Destek almanız gereken işlerle uğraşabilirsiniz. Bazı konularda çatışmalar yaşanabilir. Finansal konularda sizden daha tecrübeli kişilerden yardım alabilirsiniz. İkili ilişkilerinize keyifli zamanlar geçirebilirsiniz.

9 Ekim 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş veya eğitim alanlarında alacağınız kararlarda bunun size ne katacağını iyi tesbit etmeniz gerekmekte. Partnerinizle uyum içerisinde olabileceğiniz bir gündesiniz.

9 Ekim 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yakın ilişkilerde tansiyonun arttığını hissedebilirsin. Sakinliğini korumak için daha dikkatli olmalısın. Vereceğin tepkilerde akılcı olmaya çalışmak yükselen tansiyonun ilişkilerini kötü etkilemesini engelleyecek.

9 Ekim 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sizi sakin bir ruh haline yöneltmek istese de gerilimler ve zorlu iletişimler kaçınılmaz olabilir. Gittikçe daha da genişleyen romantik ve yaratıcı dünyanızın bazı zorlukları da var. Bugün, bir konu hakkında harekete geçmeye hazır hissedebilirsiniz ancak çok fazla yatırım yaparsanız veya işler kafanızdaki senaryoya göre gitmezse tutku ve coşku hayal kırıklığına dönüşebilir. Dirençle karşı karşıyaysanız, beklentilerinizi ayarlamak, hatta bir konuyu geçici olarak bırakmak en iyisi olabilir, böylece kafanızı boşaltabilirsiniz. Bir ilişkinin ne anlama geldiğini veya katılımının veya bağlılığının derinliğini anlamakla ilgili sorunlar olabilir. Yolunuza gitmeyen bir şey üzerinde durmak yerine, enerjinizi üretken bir şeye odaklamak en iyisi olabilir.

9 Ekim 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Özgürlük duygularının size zarar verebileceğini düşünerek, seçimleriniz konusunda dikkatli olmalısınız. Yapacağınız atılımlar için, gerekli bağlantıları kurmayı başaracaksınız. Önyargısız yaklaşım tarzınız çevrenizi etkiliyor.

9 Ekim 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu anda neye elinizi atsanız başarıyorsunuz. Arkadaşlarınız, aileniz veçevrenizin enerjinize ve becerikliliğinize duyduğu hayranlık ve takdir, kendinize duyduğunuz güveni olağanüstü seviyelere taşıyacak. Havalara girmeyin ve bu kıymetli hediyeyi siz de çevrenizdekilere eşit derecede dağıtmaya özen gösterin. İşler yine ters gitmeye başladığında bu desteğin ne kadar değerli olduğunu siz de anlayacaksınız.

9 Ekim 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün yakın çevre, eğitim, seyahat konuları ön plana çıkabilir ve tatil, aşk konularında şans sizinle olacak. Psikolojik olarak ani beklenmedik tepkilerinizi duygularınızı yansıtmanızda sorunlara yol açabilir. Gününüz şahane geçsin.

9 Ekim 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizden uzakta olmak, sizi çok üzüyor. Ama ona olan kırgınlığınızı bir türlü yenemiyorsunuz. Bu tepkilerinin kaynağını öğrenmeye çalışın ve sevgilinizin üstüne fazla gitmemeye özen gösterin. İş yerinde küçük bir huzursuzluk yaşamanız mümkün. Bunun dışında olumlu birgünü geçirecek ve çevrenizin takdirini toplayacaksınız. Yakında bir terfi haberi alabilirsiniz. Para işlerinde etki altında kalıyorsunuz. Midenize ne kadar düşkünsünüz. Hep yemeyi düşünüyorsunuz. Biraz rejim yapın.

9 Ekim 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 58' 45" R
Ay
Boğa
16° 22' 30" R
Merkür
Başak
21° 01' 41" R
Venüs
Terazi
28° 01' 23" R
Mars
Yengeç
09° 41' 49" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 54"
Satürn
Balık
15° 01' 28"
Uranüs
Boğa
27° 05' 36"
Neptün
Balık
28° 30' 07"
Plüton
Oğlak
29° 44' 28"
Chiron
Koç
22° 14' 25"
Lilith
Terazi
09° 18' 52"
True Node
Koç
06° 38' 05"
Son Güncelleme : 21/09/2024 14:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>