İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Aşk Hayatınız Hareketleniyor Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ekim 2023, Perşembe

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 90%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda kendinizi ifade ederken yanlış anlaşılma ihtimaliniz var. Her türlü sıkıntının çözüme kavuşmasını sağlamalısınız. Sınırları korumanız gerekmekte.

Çabalarınızın karşılığını almaya başlıyorsunuz. İstenmeyen sorunların önüne geçebileceğiniz bir süreçtesiniz.

Maddiyatla ilgili yeni beklentiler içerisine girebilirsiniz. Dengeli olmalı ve harcamalar konusunda abartıdan kaçınmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Etrafınızdaki insanlara karşı soğuk ve mesafeli yaklaşımlar ortaya koyabilirsiniz. Kendinizi doğru ifade etmenin yollarını aramanız gerekiyor. Yanlış anlaşılmalara meyil vermemeniz gereken bir gündesiniz. Olumsuzlukları çözüme kavuşturmaya çalışın.

5 Ekim 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler burçları, bugün iletişim becerileriniz sayesinde etrafınızdaki insanlarla kolaylıkla iletişim kurabileceksiniz. Bu sayede projelerinizi başarıyla tamamlayabileceksiniz.

5 Ekim 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olmayan bir İkizler burcuysanız, size zıt karakterli bir kişiden hoşlanmaya başlayabilirsiniz. Maddi kaygılarınız, sosyal hayatınızı kısıtlamanıza neden oluyor. Sosyalleşmeyi seven bir İkizler burcu olarak bu konuya bir çare bulmak isteyebilirsiniz ve ek gelir arayışları içerisine girebilirsiniz. Uzun zamandır görüşmediğiniz arkadaşınız, sizinle sosyal medya üzerinden iletişime geçmeye çalışabilir.

5 Ekim 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İnsanların sizi hayal kırıklığına uğratması karşısında sadece belli insanların ve ailenizin fikirlerine önem verebilirsiniz. Bugün kendinize bir iyilik yapın ve ertelediğiniz, sakladığınız her şey için bir plan oluşturun. Yaşananları bir kenara koyun.

5 Ekim 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz işlere yönelebilirsiniz. Kişisel hassasiyetlerinizden ve hayallerinizden peşinden gitmek isteyebilirsiniz. İlgilendiğiniz konularda başarı için daha fazla çaba sarf edebilirsiniz. Akşam saatlerinde daha çok maddi kaynaklarınız ile ilgili konulara yönelmenizi gerektiren durumlar ortaya çıkabilir.

5 Ekim 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızla alakalı çözülmemiş bazı meseleler olması önünüzü görmenize ve hayatınızda güzel giden şeylere odaklanmanıza engel olabilir.

5 Ekim 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir yakınından beklenmedik bir haber alabilirsin. Bu haber sayesinde daha hareketli bir gün geçireceksin. Bu akraban sayesinde yeni ortamlara girme fırsatı yakalamak senin için heyecanlı olabilir.

5 Ekim 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün ilişkilerinizden birinde bir dönüm noktasına ulaşabilirsiniz ancak bunun farkında olan tek kişi siz olabilirsiniz. Eğer bu kişi sizin gördüğünüz şeyin aynısını görmüyorsa, konuyu gündeme getirmeden önce onun görmesini bekleyin. Aksi takdirde, onları savunmaya geçirebilir ve bir çeşit güç oyunu yapıyormuşsunuz gibi hissetmelerine sebep olabilirsiniz. Burası samimi bir konuşmaya başlamak için iyi bir yer değil. Geleceğe bakmak için bugün çaba gösterin ve yakın zamanda başladığınız plan ve programa sadık kalırsanız hayatın ne kadar güzel olabileceğini hayal edin. Eğer bundan bu kadar çabuk vazgeçerseniz geleceğin geçmişten daha iyi olmasını nasıl bekleyebilirsiniz?

5 Ekim 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş yerinizde kişileri çok çabuk ikna etme gücüne sahipsiniz. Fakat, onların sizi etkilemeleri oldukça güç. Bugün, farklı görüşlerin oluştuğu ortamlarda duygusal davranmak yerine kendinizi ifade etmenin yollarını bulmalısınız.

5 Ekim 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Dünün belirsizlikleri dağılmış görünüyor ve artık ilerlemekle meşgulsünüz. Bu enerjiyi yeni projelere başlamak ve önemli kararlar almakta kullanmayı deneyin. Herşey yolunda gittiğinden ve içiniz rahat olduğundan, başarılarınızın keyfini çıkarabilirsiniz. Gereğinden fazla sayıda projeye gömülmeyin, yoksa iç dengeniz tehlikeye girer ve kendi kendinizi yakarsınız.

5 Ekim 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün para, kazançlarınız ön plana çıkabilir ve kalıcı kararlar alabilirsiniz. Harcamalarınız ise artabilir. Şahane bir gün geçirmenizi dilerim.

5 Ekim 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle ilişkinizin gündemde olacağı ve onun sorunlarıyla ilgilenmeniz gereken bir gün. Partneriniz sizin istediğiniz ya da planladığınız bazı şeylere karşı çıkabilir. Ancak mantıklı açıklamalarla onu ikna edebilirsiniz. Yapacağınız en kötü şey sert tepki göstererek konuyu kestirip atmaktır. İş yerinizde yaşanacak sarsıntının sizi etkilemeyeceği çok açık görünüyor. Yine de arkadaşlarınızın tedirginliğinden etkileniyorsunuz. Düşündüğünüz yatırımların riske deyip deymeyeceğini yeniden düşünün.

5 Ekim 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 04' 58" R
Ay
Boğa
17° 55' 15" R
Merkür
Başak
21° 13' 32" R
Venüs
Terazi
28° 09' 09" R
Mars
Yengeç
09° 45' 22" R
Jüpiter
İkizler
20° 49' 16"
Satürn
Balık
15° 01' 00"
Uranüs
Boğa
27° 05' 30"
Neptün
Balık
28° 29' 56"
Plüton
Oğlak
29° 44' 24"
Chiron
Koç
22° 14' 09"
Lilith
Terazi
09° 19' 34"
True Node
Koç
06° 38' 09"
Son Güncelleme : 21/09/2024 17:13

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>