İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Rahatlıyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Mayıs 2024, Cumartesi

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün, duygularınızı ifade etme konusunda sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Tercihleriniz konusunda biraz daha anlaşılabilir olmanız gerekiyor. İlişkinize zarar vermemeniz gereken bir gündesiniz.

Ufak tefek problemlerle karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. Her türlü sorunu geride bırakmayı başarabileceğiniz bir gün. Çabalarınızın karşılığını yavaş yavaş almaya başlayacaksınız.

İçinden çıkmakta zorlanabileceğiniz yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Sorunlarla baş edemeyeceğiniz bir gün. Bu nedenle, yeni destek arayışlarına yönelebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İçinizden geldiği gibi yaşamak isterken birilerinin buna gölge düşürdüğünü düşünebilirsiniz. Size gerçekten ve iyi niyetle yardımcı olmaya çalışan kişilere olumsuz bir izlenim bırakmamalısınız. Sakin kalmak, hem duygusal hem de ekonomik konularda olumsuz sürprizlerle karşılaşmanızı önleyecektir.

11 Mayıs 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün iletişim becerilerinizin ön planda olacağı bir gün geçirebilirsiniz. İkizler burcu olarak, dürüst ve açık sözlü yaklaşımlarınız sayesinde etrafınızdaki insanlarla daha iyi anlaşabilirsiniz. Fikirlerinizi net bir şekilde ifade etmekten çekinmeyin ve kendinizi ifade etmek için cesur adımlar atın. Heyecan verici fırsatlarla karşılaşabilir ve yeni projelere adım atabilirsiniz. Kendinize olan güveninizi koruyun ve önünüze çıkan fırsatları değerlendirin. Yaratıcı ve hızlı düşünme yeteneklerinizle sürpriz başarılar elde edebilirsiniz. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

11 Mayıs 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evini temizlemek için vakit ayırmak isteyebilirsin. Evinde yaptığın temizlik seni rahatlatabilir. Yorgunluğunu atmak için kendine güzel bir kahve yapabilirsin. Kardeşi olan bir Balık burcuysan, kardeşinin hâl ve hareketlerine anlam vermekte zorlanabilirsin. Onunla özel olarak ilgilenmek isteyebilirsin.

11 Mayıs 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kabul görmek adına uğraş vermek bir noktadan sonra kendinizi unutmanıza neden olabilir. Elinizden geleni yapmakla akışa müdahale etmek arasındaki farkı öğrenmelisiniz. Fazla iş, fazla çevre, fazla beklenti günün sonunda zarar görmenize ve özgüven kırıklığına yol açabilir.

11 Mayıs 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eve yönelik işler ve harcamalar parasal konuları dikkate almanızı gerektirebilir. Biraz daha planlı bir alışveriş yapmalısınız.

11 Mayıs 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi olduğunuz kişi ve dışarıdan gözüken kişi arasında farklı hissedebilirsiniz. Kredi çekmek ya da borç almak için uygun bir tarih değil.

11 Mayıs 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Etrafındaki insanların iyi enerjisini güzel bir şekilde kullanabileceksin bugün. Etrafından destek alarak bazı sorumluluklarını gerçekleştirmek sana güzel bir kuvvet katacak bugün.

11 Mayıs 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili İkizler, bugün yaratıcı ve girişimci dürtüleriniz ön planda. Duygularınızla temas halindeyken aynı zamanda ruh halindeki dalgalanmalara da teslim olursunuz. Duygusal ihtiyaçlarınızı ve isteklerinizi tatmin etmek için neredeyse acil bir arzunuz var. Gelişmenizi ve değişmenizi kısıtlayan koşullar veya insanlar sizi oldukça tedirgin edebilir. Ayrıca uzun süredir kullandığınız rutinler ve yöntemler konusunda sabırsızlanıp sıkılmış olabilirsiniz. Yaptığınız işe farklı bir yaklaşım benimsemeyi seçerek bu enerjiyi olumlu ve bilinçli bir şekilde kullanabilirsiniz.

11 Mayıs 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İşinizdeki çevre sorunları size zor anlar yaşatıyor. Onları istediğiniz potaya her an çekebilirsiniz. Yeni yerler ve kişiler gördüğünüz zaman kendinizi özgürlük havasında buluyorsunuz. Artık felsefenizi değiştirmelisiniz.

11 Mayıs 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Heyecanınız ve coşkunuz sayesinde takım çalışmalarında özellikle başarılısınız. Takım halinde başarılması gereken işlerde sessiz ve sakince farkınızı gösterebilirsiniz. Ancak egonuzu bir kenara bırakın ve önemli olanın grubun başarısı olduğunu aklınızdan çıkarmayın. Bu durum evde de iyi bir atmosfer yaratacak. Ancak bencilce davranışlar uzun vadede ailenizle olan ilişkilerinizi zedeleyebilir.

11 Mayıs 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün ekonomik anlamda yeniliklere ve gelişmelere açık bir enerji var sevgili ikizler. Yaşadığınız ekonomik sıkıntılara çözüm olacak kişilerle tanışabilir, yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Sağlığınıza özen göstermelisiniz.

11 Mayıs 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kimi anlarda kendi hislerinize önem vererek, kimsenin müdahalede bulunmasını istemez kimi anlarda ise kendi kendinizle savaşabilirsiniz. Özgürlüğünüzün en temel gereksinim olduğunu düşündüğünüz için kimsenin sınırlarınıza girmesini istemezsiniz. İşinizdeki verimlilik bugün azalabilir, hiç çalışmak istemezsiniz. Küçük anlaşmazlıklarda ne olursa olsun taviz vermemeye çalışırsınız. Kim olursa olsun sizin istekleriniz daha önemlidir. Bu durum karşınızdaki insanların sizi egosantrik biri olduğunuzu düşünmelerine yol açar fakat bu durum sizin umrunuz olmayabilir. Kimseye ihtiyacınız olmadığını düşünür ve tek başınıza birçok güçlüğü yeneceğinizi zannedebilirsiniz

11 Mayıs 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
24° 24' 35" R
Ay
Balık
06° 01' 21" R
Merkür
Başak
12° 24' 12" R
Venüs
Terazi
22° 18' 54" R
Mars
Yengeç
07° 03' 12" R
Jüpiter
İkizler
20° 30' 40" R
Satürn
Balık
15° 22' 18"
Uranüs
Boğa
27° 09' 39"
Neptün
Balık
28° 37' 53"
Plüton
Oğlak
29° 47' 24"
Chiron
Koç
22° 25' 39"
Lilith
Terazi
08° 47' 47"
True Node
Koç
06° 38' 01"
Son Güncelleme : 16/09/2024 22:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>