İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Sorunları Çözmek İstiyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Şubat 2024, Pazar

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda daha net adımlar atmak isteyebilirsiniz. Olumsuzlukların son bulması için harekete geçmeniz gereken bir gün. Düşündüklerinizi uygulamak için biraz daha zamana ihtiyacınız olabilir. Bilinçli adımlar atmaya çalışın.

Mesleki olarak ön planda olmaktan keyif alacaksınız. Şartlara uygun hareket edebildiğiniz sürece her şeyin daha iyiye gidebileceğini de unutmayın. Hata yapmamanız gereken bir gün.

Parasal durumunuzla ilgili bazı sorunlar gündeme gelebilir. Finansal olarak biraz daha sabırlı olmaya çalışın. Sorunları tamamen çözüme kavuşturmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygusal ve ticari ilişkiler ön planda olabilir. Bir araya geldiğiniz insanlardan edineceğiniz bilgiler, yeni tanışmalar size farklı bir yön çizebilir. Size daha derin düşünme fırsatı sağlayan insanlar olduğunu bilmek daha güçlü ve güvende hissetmenizi sağlayabilir.

11 Şubat 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün iletişim yeteneklerinizin ön plana çıkacağı bir gün olabilir. İnsanlar sizinle konuşmaktan keyif alacak ve fikirlerinizi paylaşmak isteyecekler. Kendinizi ifade etmek için her türlü iletişim aracını kullanabilirsiniz, yazılı metinler, telefon görüşmeleri veya yüz yüze konuşmalar... Bunu yaparken açık ve net ifadeler kullanmaya özen gösterin. Ayrıca, iç dünyanızla bağlantı kurmak ve duygusal anlamda huzur bulmak için kendinize zaman ayırın. İçsel yolculuklarınız, yaratıcılığınızı harekete geçirebilir ve ilham kaynağı olabilir. Bugün gizli yeteneklerinizi de keşfetme fırsatı yakalayabilirsiniz. Sevdiklerinizle geçireceğiniz zamanlar size keyif ve mutluluk verebilir. Aranızdaki bağları güçlendirecek etkinliklere katılmanız faydalı olabilir. Enerjinizi paylaşabileceğiniz insanları arayın ve onlardan ilham alın. Güne pozitif ve enerjik başlamak için kendinize zaman ayırın ve olumlu düşüncelerle dolu olun.

11 Şubat 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Manevi değer çok yüksek olan bir eşyanı kaybedebilirsin. Bütün gününü o eşyayı arayarak geçireceksin. Evli İkizler burcuysan, partnerinle yaşadığın sorunları çözmek için yeni yollar arayabilirsin. Bu konu hakkında aileden destek almak isteyeceksin. Ama aileleri bu konunun içine dahil etmek eşini daha da sinirlendirebilir.

11 Şubat 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailenizi ya da anne babanızı ilgilendiren konular sizi daha fazla meşgul ediyor olabilir. Daha pratik düşünmeye çalışmalısınız.

11 Şubat 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Eski partner ya da eski dostlarla alakalı birtakım konular tekrar gündeme gelebilir, pişmanlıklarını duyabilirsiniz. İhtiyaçlarınızı kolaylıkla karşılayabileceksiniz.

11 Şubat 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İnsan ilişkilerinde keyfinin yerine geleceği bir gündesin. Bugünü kiminle geçirirsen günün sonunda çok güzel gelişmeler elde edeceksin. O yüzden bu güzel enerjilerin keyfini bol bol çıkarmaya bak bugün.

11 Şubat 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu, iyileşme, zihinsel sağlık, duygusal sağlık, finansal destek, ev, mülk ve aile için kişisel fırsatların zamanıdır sevgili İkizler. Aile ilişkilerinde ilerlemeler veya yaşam koşullarının iyileşmesi söz konusu olabilir. Bugün hayatınıza yenilikçi bir enerji yükleyerek, tamamen yeni, maceracı ve alışılmışın dışında bir şeyi deneyimleme veya öğrenme arzusunu motive ediyor. Dünyaya yaklaşımınız artık biraz daha cesur ve keşif ana temamız. Vurgu, sizi olağan rutinden koparan, hayata ve ruha bağlayan faaliyetlerdir. Kendinizi yenilenmiş ve öğrenmeye açık hissedeceksiniz. İlhamı hissedin ancak işleri çok hızlı ilerletmek yerine yavaş yavaş ilerleyin.

11 Şubat 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bir arkadaşınıza görüşmek üzere verdiğiniz sözü unutmayın. Çünkü, insanlar sizin sıcakkanlı davranışlarınızdan etkilenerek, gerçekten bir arada olmak istiyorlar. Aslında tutucu bir kişiliğiniz yok ama bugün gerginsiniz.

11 Şubat 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerinde sakinleştirici bir etkiniz olacak. İş arkadaşlarınız sizden tavsiye ve öneriler almak için yanınıza gelecek ve bu, özgüveninizi ve kendinize inancınızı destekleyecek! Her zorluğun üstesinden gelebilirsiniz. Sevdiklerinizle tam bir uyum içinde çok eğleneceksiniz. Fiziksel kondisyonunuz neredeyse mükemmel düzeyde, ancak biraz daha eğlenceli faaliyetle daha da iyileştirilebilir. Bu, ilerideki hareketli günlere hazırlanmanın bir diğer yolu.

11 Şubat 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün kariyer,hayatınıza odaklanabilirsiniz ancak bazı engellerle karşılaşabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

11 Şubat 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizden uzakta olmak, sizi çok üzüyor. Ama ona olan kırgınlığınızı bir türlü yenemiyorsunuz. Bu tepkilerinin kaynağını öğrenmeye çalışın ve sevgilinizin üstüne fazla gitmemeye özen gösterin. İş yerinde küçük bir huzursuzluk yaşamanız mümkün. Bunun dışında olumlu birgünü geçirecek ve çevrenizin takdirini toplayacaksınız. Yakında bir terfi haberi alabilirsiniz. Para işlerinde etki altında kalıyorsunuz. Midenize ne kadar düşkünsünüz. Hep yemeyi düşünüyorsunuz. Biraz rejim yapın.

11 Şubat 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
25° 16' 08" R
Ay
Boğa
05° 03' 26" R
Merkür
Akrep
06° 53' 23" R
Venüs
Yay
00° 25' 47" R
Mars
Yengeç
23° 13' 42" R
Jüpiter
İkizler
21° 12' 21" R
Satürn
Balık
13° 22' 41"
Uranüs
Boğa
26° 24' 35"
Neptün
Balık
27° 47' 56"
Plüton
Oğlak
29° 39' 03"
Chiron
Koç
21° 03' 17"
Lilith
Terazi
12° 16' 09"
True Node
Koç
06° 35' 59"
Son Güncelleme : 18/10/2024 07:00

Astroloji Gündemi

17 Ekim 2024 Koç Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 12 Ekim 2024, Cumartesi 17 Ekim 2024 Koç Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Sevgili Koçlar dolunay burcunuzda gerçekleşiyor. İlişkilere, kariyere, dış dünyadak... Devamını Oku >>