İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Güçlü Sezgilere Sahipsin Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Şubat 2024, Cuma

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, ufak tefek problemlerle karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. Düşündüklerinizi uygulama noktasında biraz daha sabırlı olmanız gerekiyor. Dengeleri zorlamamaya özen gösterin.

Mesleki olarak ön planda olmaktan keyif alacaksınız. İstenmeyen sıkıntıların üzerine gitmekten kaçınmayacaksınız. Her şeyin daha iyiye gitmesi zamana ihtiyacınız olabileceğini de unutmayın. Aceleci davranmamanız gereken bir gün.

Maddi amaçlarınıza uygun hareket edebileceksiniz. Amaçlarınızın dışına çıkmamaya özen göstermelisiniz. Hata yapmamanız gereken bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal medyada daha çok görünür olmak isteyebilir, bunun için bazı araştırmalar yapabilirsiniz. Zihninizden bir sürü fikir geçse de işlenebilir, kabul edilebilir bir şekilde onu sunmanız önemli olacaktır. Fikir alışverişi de yapabileceğiniz ziyaretler, online görüşmelerle yeni insanlar tanıma fırsatı da bulabilirsiniz.

9 Şubat 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün için İkizler burcu olarak enerjik ve neşeli bir gün geçireceksin. İletişim yeteneklerin ve esprili tarafın, çevrende insanları etkileyecek ve dikkat çekecektir. Fikirlerini rahatlıkla ifade edebilir ve başkalarının da fikirlerine açık olabilirsin. Aynı zamanda, bugün iletişimde dikkatli olman gereken bazı durumlarla karşılaşabilirsin. Başkalarının söylediklerine anlam vermeden önce iyi dinle ve düşün. Ayrıca, enerjinin yüksek olabileceği bir gün olduğundan, fazla hızlı davranıp yanlış adımlar atma ihtimalin olabilir. Kendine zaman ayırarak ve iç sesini dinleyerek hareket etmende fayda var. Bugünü keyifle geçirmen dileğiyle!

9 Şubat 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal olman kararlarını olumsuz etkileyeme başlıyor. Mantığını ön planda tutmaya karar vereceksin. Yakın bir akrabanla küslük yaşayabilirsin. Çevrendeki kişiler sizi barıştırmak isteyebilir. Yeteneklerini geliştirmek için kurslar araştırıyorsun. Yeteneklerine yatırım yaparak ileride yeteneklerini mesleğe dönüştürmek isteyebilirsin. Bugün aklından geçen her şeyin gerçekleştiğine şahitlik edebilirsin.

9 Şubat 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aynı ortamı paylaştığınız kişilerle aranızda nasıl bir iletişim kurmanız gerektiğini düşünebilirsiniz. Çalışma koşullarınızı ve sorumluluklarınıza odaklanamadığınızda iyi ilişkilerinizin olması bir kurtarıcı olabilir. Bugün düzenli ve tutarlı davranışlar sergilemenin ihtiyacını hissedebilir ve bu yönde kendiniz için bir adım atabilirsiniz.

9 Şubat 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hayatınıza pek çok yenilik giriyor. Keyifli yolculukların yanında sizi harekete geçiren haberler öne çıkabilir. Yeni görüşler ve farkınızı ortaya koyabileceğiniz entelektüel çalışmalar önemli adımlar atabileceğinizin işareti. Yurt dışı bağlantılı temaslar ve ilişkiler açısından bazı fikir ayrılıkları yaşanacaktır. Esnek olmanız olayların lehinize işleyeceği fırsatlar getirecektir.

9 Şubat 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde sezgileriniz yükselebilir. İsteklerinizi gerçekleştirirken mutlaka sağduyunuza da önem verin, salt mantık ile karar almamaya çalışın.

9 Şubat 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Beklenmedik gelişmeler yaşayabilir ve günlük akışın bozulabilir. Ve bu durum senin canını sıkabilir. Bugün yaşanabilecek beklenmedik olaylara hazır olarak girmeli ve her şeyle başa çıkabilme kabiliyetini kullanmalısın.

9 Şubat 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili İkizler, bugün dikkatinizin dağıldığı zamanlar olabilir. Odaklanmak istediğiniz kadar, konsantre olmakta zorlanabilirsiniz. Programınızı veya planlarınızı alt üst edecek şaşırtıcı yeni bilgiler olabilir veya rutin bugün sizin için son derece sıkıcı veya kısıtlayıcı görünebilir. Otomatik pilotta çalışmak yerine, yeni bir tarz, rota veya konu deneyerek farklı bir şeye olan arzunuzu gidermeye çalışın. Sorumluluktan kaçma arzusu güçlü olabilir ancak uzun vadede tatmin edilmesi pek olası değildir. Muhtemelen bir değişiklik yapmanız gerekse de bu konuda aceleci davranmamak daha iyidir, çünkü bu yaklaşım geri tepebilir; ihtiyaç duyduğunuzdan daha fazla soruna yol açması muhtemeldir.

9 Şubat 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün özellikle yakın dostlarınızın ilgisine ihtiyaç duyabilirsiniz. Değişen istekleriniz konusunda kendinizi zorlamamalı, partnerinizin olumlu yaklaşımlarına daha iyimser bakmalısınız. Bazı detaylar kafanızı kurcalıyor.

9 Şubat 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamı doğal akışına bırakmış durumdasınız; esnek ve değişimlere açıksınız. Her şey kendiliğinden yolunda gidiyor, sizin en ufak bir çaba harcamanız gerekmiyor. Bu rahat dönemi, hep içinizde kalmış o hayallerinizi ve emellerinizi gerçekleştirmek için kullanın. Ama bir anda çok işe kalkışmamaya da dikkat edin, ileride yıldızların bu kadar elverişli olmadığı dönemlerde tüm projelerinizi birden yürütmekte zorlanabilirsiniz.

9 Şubat 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İçsel olarak kendinizi güvence altına almak isteyeceksiniz. Olan biten her şeyi yakından takip etme arzunuz ve isteğiniz var. Bu durum, enerjiniz açısından sizi zorlayabilir. Mevcut durumunuzu biraz olsun koruma altına almaya çalışmalısınız. Hata yapmadığınız takdirde her şeyin istediğiniz gibi olma ihtimali var.

9 Şubat 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sizi romantik günler bekliyor. Baş başa kalmak için kolladığınız fırsatlar bugün karşınıza çıkabilir. Küçük problemlerin üstünü örtmeyip açık konuşma yolunu seçmelisiniz. Mesleki konularda tarafsız ve hoşgörülü davranmaya çalışın. Dengeli bir şekilde hareket etmeniz, sorunlar yaşamayacağınızı işaret ediyor. İş ilişkilerinizde ve çalıştığınız ortamda enerjik, neşeli, canayakın bir tavır içinde olacaksınız. Birikimlerinizi aktardığınız yerden umutlu bir haberiniz var.

9 Şubat 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
24° 24' 35" R
Ay
Balık
06° 01' 21" R
Merkür
Başak
12° 24' 12" R
Venüs
Terazi
22° 18' 54" R
Mars
Yengeç
07° 03' 12" R
Jüpiter
İkizler
20° 30' 40" R
Satürn
Balık
15° 22' 18"
Uranüs
Boğa
27° 09' 39"
Neptün
Balık
28° 37' 53"
Plüton
Oğlak
29° 47' 24"
Chiron
Koç
22° 25' 39"
Lilith
Terazi
08° 47' 47"
True Node
Koç
06° 38' 01"
Son Güncelleme : 16/09/2024 22:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>