İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Zaman Su Akıyor Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Şubat 2024, Perşembe

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, her şey üst üste geliyor gibi hissedebilirsiniz. Birlikte olduğunuz kişinin size karşı kıskanç yaklaşımlar ortaya koyması, anlaşılamadığınızı düşünmeniz ve tartışmalar yaşanması sizi zorlayacak. Hem kendinize hem de birlikte olduğunuz kişiye biraz zaman vermeye ve sabırlı olmaya çalışın.

Mesleki anlamda sizi huzursuz eden bazı konular gündeme gelebilir. Tam çözdüğünüzü düşündüğünüz konuların yeniden aynı seviyede karşınıza çıkması sizi yıpratıyor. Bakış açınızı değiştirerek hareket etmeniz daha iyi olabilir.

Maddiyatla ilgili yeni konular gündeme gelebilir. Yapılacak ödemelerden ziyade henüz gündemi meşgul etmeyen sorunlara da odaklanmaya çalışmalısınız. Belki de yeni kazanç kapıları aramaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Rayına oturttuğunuz konularla ilgili yeni gelişmeler, haberler gündeme gelebilir. İşinizi daha geniş bir alana taşımanız ya da farklı sorumluluklar almanız gerekebilir. Odaklanma probleminin sizi engelleyeceğini düşünebilirsiniz; bu yüzden geri adım atmak yerine çevrenizden destek isteyebilirsiniz.

8 Şubat 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün iletişim becerileriniz ön planda olacak. İnsanlarla kolayca bağlantı kurabilir ve fikir alışverişinde bulunabilirsiniz. İş ortamında dikkat çekici ve etkili konuşmalar yapabilirsiniz. Hobilerinize zaman ayırmak ve sosyal etkinliklere katılmak için de iyi bir gün olabilir. Ancak dikkatli olmanız gereken nokta, aceleci davranmak ve önemsiz ayrıntılara takılı kalmak olabilir. Sevdiklerinizle ilişkilerinizi daha iyi hale getirmek için zaman ayırmanız da faydalı olacaktır. Unutmayın, sağlıklı iletişim diplomasiden geçer.

8 Şubat 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne motivasyonun yüksek başlıyorsun. Bugün zamanın su gibi geçtiğini düşünebilirsin. Kendine bir Türk kahvesi yapıp tüm günün yorgunluğunu atmak isteyeceksin. Uzak bir akrabanın sağlık durumu hakkında olumsuz bir haber alabilirsin. Onun yanına olmak hemen için yola çıkıyorsun.

8 Şubat 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal konularda yaşadığınız belirsizlikler karşısında ne yapacağınızı bilemeyebilirsiniz. Açık ve şeffaf bir iletişim sergilemeniz önemli olacaktır. Sevdiğiniz için katlanmakla emek vermek arasındaki farkı doğru anladığınızda davranışlarınızı ve ilişkinizi anlamak da kolaylaşabilir.

8 Şubat 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ortaklı para konuları gündeminizi meşgul edebilir. Kriz yaratan koşullara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Parasal konularda yeniden düzenlemeye gitmek isteyebilirsiniz. Gün içinde ilişkilerinizdeki gerilim, akşam saatlerinde daha rahatlayacaktır. Maddi konularda riske girmeden önce tekrar düşünmeniz gereken durumlar olabilir.

8 Şubat 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Arkadaşlık ilişkilerinizde dostlarınız için elinizden geleni yapsanız da karşılığını göremeyebilirsiniz. Kimin gerçek dostunuz kimin sahte olduğunu iyi ayırt edin.

8 Şubat 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Etrafındaki insanlara çok fazla vakit ayırıyor olabilirsin. Kendine yeterince zaman ayıramaman ve başkalarının işine koşuşturman bugün seni yoracak. O yüzden bugün, olabildiğince kendi işlerine yoğunlaş.

8 Şubat 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili İkizler, bugün sizi bir sonraki adıma taşımak için sezgilerinize güveniyorsunuz. Bu süreçte heyecan verici ve yeni bir şeyle bağlantı kurmanın ve öğrenmenin farklı yollarını deneyebilirsiniz. Bugün meydana gelen önemli duygu atılımları olabilir. Kendinizi külfetli bir sırdan veya endişeden kurtarmak canlandırıcı olabilir. Şu anda üretken ve arkadaş canlısı olabilirsiniz. Her zamankinden daha dengeli bir gün olsa bile etkileşimlerinizde ifade edilen iyimserliği takdir ediyorsunuz. Bir sonraki hamleniz için sezgileriniz, yeni bir hamle yapana kadar geri durmakla ilgili olsa bile bir durumun katmanlarını görme eğiliminiz sizi önemli keşiflere götürebilir.

8 Şubat 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sık değiştirdiğiniz yaşam rutinleriniz nedeniyle; çevrenizde anlaşılması zor bir kişilik olarak tanınıyorsunuz. Enerjiniz düştüğü zaman,veriminiz azalıyor. Üst düzeyde yön verecek farklı kişilerle bir araya geleceksiniz.

8 Şubat 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinizi ruhsal ve bedensel açıdan dengede ve rahat hissediyorsunuz. Yükselen enerji düzeyinizle işyerinizde atılım gerçekleştirebilir ve boş vakitlerinizde sizi tatmin edecek etkinliklerde bulunabilirsiniz. Bir-iki gün izin almak veya tatile çıkmak için de uygun bir zamandasınız. Tatilde sakin kafayla, hangi projelerinizin uğraşmaya değmediğini veya yeni projelere başlayıp başlamamayı düşünebilirsiniz. Sağlam kararlar almak için gereken zihin açıklığına sahip olduğunuz ve farklı koşullara uyum sağlayabileceğiniz bir dönemdesiniz.

8 Şubat 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün finans, eğitim, seyahat veya yurt dışı konularında güçleneceğiniz gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz güzel geçsin.

8 Şubat 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle ilgili öğreneceğiniz bazı sırlar nedeniyle karamsarlığa kapılabilirsiniz. İşin aslını öğrenmeden tepki vermeyin. Fakat az kaldı, yakında onunla bağlarınızı kopartacaksınız. Performansınızı korumaya devam ederseniz,ortamında keyifli saatler yaşayacaksınız. Yeni beklentilerle beraber planlarınız da değişebilir. İş ilişkilerinizde bazı operasyonlar yapabilirsiniz. Sırtınızı güvende hissetmek, sizin içinyaşamının olmazsa olmazlarından biri gibi. Elinize beklediğinizden de fazla para geçecek.

8 Şubat 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
24° 24' 35" R
Ay
Balık
06° 01' 21" R
Merkür
Başak
12° 24' 12" R
Venüs
Terazi
22° 18' 54" R
Mars
Yengeç
07° 03' 12" R
Jüpiter
İkizler
20° 30' 40" R
Satürn
Balık
15° 22' 18"
Uranüs
Boğa
27° 09' 39"
Neptün
Balık
28° 37' 53"
Plüton
Oğlak
29° 47' 24"
Chiron
Koç
22° 25' 39"
Lilith
Terazi
08° 47' 47"
True Node
Koç
06° 38' 01"
Son Güncelleme : 16/09/2024 22:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>