İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Yeniliklere Açıksınız Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Ekim 2023, Perşembe

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, dışarıda bakıldığında fazlasıyla düşünceli görünebilirsiniz. Karmaşıklığa izin vermediğiniz sürece birlikteliğinizden yana sorun yaşamayacak olmanız da önemli. Olumsuzluklara çok fazla takılı kalmamanız gereken bir gündesiniz.

Herkese yardımcı olmaya çalışacaksınız ancak bunun şu an için zorlayıcı olabileceğini de unutmamanız gerekiyor. Dikkatli ve dengeli olmanız gereken bir süreçtesiniz. Gözünüzü başarıdan ayırmamaya çalışın.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Dengeleri zorlayabilecek harcamalar yapmadığınız sürece herhangi bir sorun ya da sıkıntı yaşanmayacağınızı da bilmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaşamsal konuları ilgilendiren yeni kararlar alma ihtimaliniz var. Keyif alabileceğiniz bazı gelişmelerle karşılaşacaksınız. Sorunlar ne kadar zorlayıcı olsa da üstesinden gelebileceğinizi unutmamanız gerekiyor. Enerjinizdeki yoğunluk sayesinde beklenmeyen her şeye de hazırlıklı olmayı başarabileceksiniz.

12 Ekim 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler burçları, bugün kariyerinizi ilerletmek için güçlü ve kararlı bir şekilde çalışmalısınız. İçsel motivasyonunuzu yüksek tutarak hedeflerinize odaklanın. Finansal konularda dikkatli olmanız gerekiyor.

12 Ekim 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaratıcılık gerektiren bir işte çalışıyorsanız, bugün istediğiniz verimliliği alamayabilirsiniz. Çevrenizdeki insanların hatalarını artık görmezden gelmek istemiyorsunuz. Keskin bitişler yapabilirsiniz. Fiziksel değişimlere açık bir gündesiniz. Yeni fikirler deneyebilirsiniz. Belirsiz bir ilişkinin içerisinde olan bir İkizler burcuysanız, karşınızdaki kişinin size uygun olmadığına karar verebilirsiniz. Kafein tüketiminizi azaltmanızda fayda var.

12 Ekim 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Umutlu olmak ve bunun peşinden gitmek insanı dinç tutar. Kendinizde bu dinçliği ve ileriye gidebilme gücünü bulamadığınızda bazı konuları yeniden değerlendirmelisiniz. İşinizde ya da koşullarınızda bir değişikliğe gitmeniz gerektiğinde bunun önemli olma ihtimalini göz ardı etmeyin.

12 Ekim 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ev hayatınızla ilgili işlerinizde zaman harcayabilirsiniz. Toparlanması gereken işleri bitirmek için uygun bir gündesiniz. İş hayatınızdaki işleriniz için mücadele gerektiren süreçler olabilir. Maddi konularınızla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Gereksiz harcamalardan kaçının. Aileniz için aldığınız kararları onlarla paylaşmalısınız.

12 Ekim 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Haksızlığa tahammül edemeseniz de olaylar gözüktüğü gibi olmayabilir. İşin içine girdiğinize pişman olabilirsiniz. Bilinçsiz olarak savaş davet etmeye yönelebilirsiniz.

12 Ekim 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İş ile ilgili daha çok zaman geçirmen mümkün. Kendini geliştirmek için gereken profesyonel ortamı yaratıp bunu yaşatmak için daha hevesli olabilirsin. Her şeyin planladığın gibi gitmesi sana cesaret verecek.

12 Ekim 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eğer pes edip onun patron olmasına izin verirseniz, bugün bir otorite figürüyle yaşadığınız sürtüşmeye nihayet son verebilirsiniz. Sırf karşılık vermek adına karşı çıkıyor olabilirsiniz ya da belki onlara ne kadar güçlü olduğunuzu göstermek istiyorsunuz. Her iki durumda da, bunun zamanı değil. Hedefleriniz onlarınkinden farklı değil, bu nedenle ikinizin aynı fikirde olduğu alanlara odaklanın. Bunu olması gerekenden daha da zorlaştırıyor olabilirsin. Kendinize bir mola verin. Bir süre önce nazik davrandığınız biri, ona göz kulak olduğunuz için size borcunu ödemek istiyor ve ödüllendirilmeyi beklemeseniz bile bugün onun sizin için bir şeyler yapmasına izin vermelisiniz. Bu onların kendilerini daha iyi hissetmelerini sağlayacak ve siz de bundan keyif alacaksınız.

12 Ekim 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal isteklerinizde aşırıya kaçtığınız zaman, kendinizi huzursuz etmenizin anlamı yok. Sınırlarınızı bilmenize rağmen, tutkularınız yüzünden heyecanlarınızı dengeleyemiyorsunuz. Başlangıçlar konusunda fazla ısrarcısınız.

12 Ekim 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sanki her şey kendiliğinden yerine oturuyor. Çevrenizdekilerin heyecanınızı ve canlılığınızı fark etmemesi mümkün değil. İşyerindeki tüm görevlerinizi başarıyla tamamladınız ve artık yeni projelere rahatça geçebilirsiniz. Özel hayatınızda bile, karşılaştığınız herkes üzerinde bıraktığınız umut verici izlenim sayesinde mutlu anlar yaşıyorsunuz. Zahmetsizce ulaştığınız bu başarılı dönemin keyfini, sona ermeden önce doya doya çıkarın.

12 Ekim 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün ev, aile, gayrimenkul konularında bazı iletişim sorunları yaşayabilirsiniz. Sağlıkla ilgili güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

12 Ekim 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İşleriniz kadar dinlenmeyi ve aile hayatınızı da düşünmeniz gerekiyor. Kısa da olsa bir dinlenme ve sevdiklerinizle birlikte olmak size hayat verecek. İş yerinde sergilediğiniz duygusallığınızı ortadan kaldıramıyorsanız, hiç olmazsa bir süreliğine erteleyin. Şu sıralar mantıklı müdahalelerinizle gereken sonuçlara ulaşabilirsiniz. Yoğun görüşmeler, mutlu bir gelişmeye yönelik, ama bazı düş kırklıkları söz konusu. Yeni bir alanda yatırım yapmamaya dikkat etmek sizi karlı çıkaracak.

12 Ekim 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 56' 18" R
Ay
Boğa
15° 46' 04" R
Merkür
Başak
20° 57' 03" R
Venüs
Terazi
27° 58' 20" R
Mars
Yengeç
09° 40' 25" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 45"
Satürn
Balık
15° 01' 39"
Uranüs
Boğa
27° 05' 39"
Neptün
Balık
28° 30' 11"
Plüton
Oğlak
29° 44' 29"
Chiron
Koç
22° 14' 31"
Lilith
Terazi
09° 18' 35"
True Node
Koç
06° 38' 03"
Son Güncelleme : 21/09/2024 13:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>