İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
İptal Olan İşler Gündeminizde Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Aralık 2023, Çarşamba

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda her şeyin istediğiniz gibi olmasını isterken çok fazla zorlayıcı davranabilirsiniz. Sınırlar üzerindeki etkinliğinizin karşılık bulmasıyla beraber pek sorun yaşamayacaksınız. Aşk ve ilişki hayatınız söz konusu olduğunda daha iyimser olmalısınız.

Adım adım ilerlemeye çalışın. Zorlukların son bulması için ne gerekiyorsa onu yapmalısınız. Dengeler karmaşık gibi görünse de üstesinden gelme şansınız var. Hata yapmamaya çalışın.

Gelir ve gider arasındaki sorunları tamamen çözüme kavuşturmaya çalışın. Zorlukların son bulması için biraz beklemeniz gerekecek. Hata yapmamaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Davranışlarınızın bıraktığı etkileri görebilir ve bununla ilgili geri dönüşler alabilirsiniz. İkili ilişkilerde üzerinde durmanız gereken noktaların farkında olmanız, yaşadığınız sorunları aşmanıza olanak tanıyabilir. Sağlığınızla ilgili konuları ihmal etmemeniz, takviyelerinizi devam ettirmenizde fayda var.

13 Aralık 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün iletişime odaklanmak ve sosyal etkileşimlere önem vermek senin için önemli olabilir. Zihinsel olarak aktif olacak, yeni fikirler ve bilgiler üzerinde çalışacaksın. Bu enerjini kullanarak insanlarla güçlü bağlantılar kurabilir, yeni ilişkiler vebirlikleri için fırsatlar yaratabilirsin. Kendini ifade etmeye odaklanacak ve diğer insanlarla tartışmalara girebilirsin, ama bu tartışmalarda samimi ve açık olmayı unutmamalısın. Bugün, çevrende olup bitenleri dikkatlice takip etmek ve kendini güncel tutmak için fırsatlar olacak. İyi bir gün geçirmeni dilerim!

13 Aralık 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi işini yapan bir İkizler burcuysanız imzalayacağınız sözleşmedeki bazı maddeler sizin çıkarınıza uygun olmayabilir. Anlaşmayı son anda iptal etmeyi düşünebilirsiniz. Öğle saatlerinde yakın arkadaşınızı ziyaret ederek onunla dertleşmek isteyeceksiniz. Bugün, dalgın olabilirsiniz. Göndereceğiniz mesajları kontrol etmenizde fayda var.

13 Aralık 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yoğuntemposu sizi zorlayabilir. Dikkatinizi dağıtacak unsurları azaltmak adına evinizden çalışabilir, önemli işleri daha zinde hissettiğiniz bir güne bırakabilirsiniz. Kendi halinizde olma, istediğinizi yapma ifadeleriniz yanlış anlaşılmalara sebep olacağı için daha özenli ve sakin kalmanızda fayda var.

13 Aralık 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizde karşınızdakini de düşünmeniz gereken bir gündesiniz. Ani tepkilerinize dikkat etmelisiniz. Denge arayışı içinde olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuların içine daha fazla girmek isteyebilirsiniz. İlerleyen zamanlarda ortaklı konular gündeme gelebilir. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar oluşabilir.

13 Aralık 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar doğru plan ve doğru zamanlama sizi başarıya götürecek. Bir şeylerin istediğiniz gibi ilerliyor olması beraberinde rahatlama hissi de getirebilir.

13 Aralık 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugüne daha keyifli başlayabilirsin. Gün içerisinde seni çok fazla zorlayan bir şey olmayabilir. Aksine, insanlarla her iletişiminde daha iyi şeylerle karşılaşabilirsin. İş konusunda yeni teklifler alman olası.

13 Aralık 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili İkizler, bugün bir ilişkide yeni bir başlangıç ​​yapma ihtiyacını ortaya koyuyor. Yine de günün enerjileri sizi bir hedefi veya arzuyu takip etmeye teşvik ediyor ve bunların hepsi birbiriyle bağlantılı olabilir! İlerledikçe ilişkinizin ihtiyaçlarına ilişkin vizyonunuz muhteşem olur ve birisi size bir hayalin peşinden gitmeniz için ilham verebilir. Başkalarıyla işbirliği yapma ve birleşme ihtiyacı güçlü. Bir ilişkiye yeni bir başlangıç ​​yapmak, yeni bir tutum benimsemeyi veya bir şeyi gerçekleştirmek için cesaret toplamayı içerebilir. Kalbinizi yeni olasılıklara açmanın zamanı geldi. Sosyal hayatınız odak noktasındadır ve bağımsızlık, kendini kanıtlama ve bireysellik ile ilgili konular özellikle önemlidir.

13 Aralık 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygu alışverişi içinde bulunduğunuz zaman, kendinizi daha mutlu ve huzurlu hissediyorsunuz. Bugün, yakın dostlarınız ve kardeşlerinizle sıkı bağlar içinde olacaksınız. İletişim konusunda kendinizi rahat hissetmelisiniz.

13 Aralık 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün dünya sizin etrafınızda dönüyormuş gibi gelecek. Ama etrafınızdakiler böyle düşünmediğinden, hayal kırıklığına uğrarsanız şaşırmayın. Beklentilerinizi biraz kısın ve başkalarının ihtiyaçlarını da göz önüne alın. Yoksa bu bencil tutumunuzla sadece düşmanlar edineceksiniz ve aileniz ve arkadaşlarınız sizden bariz biçimde uzak durmaya çalışacak. Bencillik uzun vadede her zaman sorun yaratır.

13 Aralık 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; İlişkilerde yeni başlangıçlara yönelebilirsiniz, ancak kariyer sorunlarına odaklanmanız gerekebilir. Bilinç dışındaki dürtülerle ilişkinizi sorgulayabilir ve beklenmedik kişilerle tanışabilirsiniz.

13 Aralık 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızda yaşadığınız çözümsüz gibi görünen sorunlar bir bir ortadan kalkıyor. Yeteneklerinizalanınızda kendini göstermeniz için yeterli. Ama bazı insan ilişkileri sizin huzurlu bir çalışma ortamı içinde olmanızı engelliyor. Bunun nedenlerini kendinizle yeniden tartışmanızda yarar var. Frenleyemediğiniz savurganlığınız size maddi sıkıntı yaşatıyor. Çikolata hayatınızın vazgeçilmezleri arasında. Ancak bundan uzak durmalısınız çünkü kilo yapabilir.

13 Aralık 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 57' 40" R
Ay
Boğa
01° 00' 45" R
Merkür
Başak
19° 05' 35" R
Venüs
Terazi
26° 45' 12" R
Mars
Yengeç
09° 06' 52" R
Jüpiter
İkizler
20° 45' 11"
Satürn
Balık
15° 06' 03"
Uranüs
Boğa
27° 06' 35"
Neptün
Balık
28° 31' 51"
Plüton
Oğlak
29° 45' 04"
Chiron
Koç
22° 16' 58"
Lilith
Terazi
09° 11' 57"
True Node
Koç
06° 37' 24"
Son Güncelleme : 20/09/2024 13:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>