İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Duyacaklarınıza Dikkat! Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Aralık 2023, Cuma

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, dengeleri zorlayabilecek herhangi bir adım atmamaya çalışın. Gözden geçirmeniz gereken konular var ve bunun üstesinden gelemediğiniz sürece her şeyin daha karmaşık olabileceğini de unutmamanız gerekiyor. Adım adım ilerlemeye çalışın.

Mesleki olarak daha dengeli olmaya çalışın. Çabalarınızın karşılığını almak için uygun zamandan geçiyorsunuz. Zorlanacak olsanız da doğru bildiğiniz yolda emin adımlar atmaya devam edin.

Maddiyatla ilgili beklenmedik sorunlar yaşanabilir. Gelir ve gider arasındaki sorunları kısa zaman içerisinde sonlandırmaya çalışmalısınız. Bakış açınızı biraz olsun değiştirmeniz gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Endişeleriniz bir önlem olabilecekken gereksiz risklere, yanlış anlaşılmalara sebep olabilir. Bugün katı bir duruş sergilememek, bulunduğunuz durumu zorlaştırmamak adına muhataplarınızın söylediklerini farklı bir açıdan düşünmeye çalışmalısınız. Hayat teoride farklı, pratikte farklıdır. Bunu bilerek hareket edin.

8 Aralık 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün iletişimde olduğunuz insanlarla güçlü bağlantılar kurabilirsiniz. Sosyal becerileriniz ve zekanız sayesinde, başkalarının dikkatini çekebilir ve etkileyebilirsiniz. Ancak, bilgi aşırı yüklenmesine dikkat etmelisiniz. Biraz odaklanmak ve detayları gözden kaçırmamak için zaman ayırmanız gerekebilir. İçsel huzurunuzu korumak için meditasyon veya rahatlama egzersizleri yapmak faydalı olabilir. Sevdiklerinizle keyifli vakit geçirmek için de fırsatlar olabilir, bu yüzden ilişkilerinize önem verin. Uyumlu, esnek ve açık fikirli olmanız, günü olumlu ve keyifli bir şekilde tamamlamanıza yardımcı olabilir. Kendinize ve başkalarına anlayış göstermeyi unutmayın.Umarım bu bilgiler size yardımcı olur. İyi günler dilerim!

8 Aralık 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. İşten erken çıkmak için üstlerinizden izin alıyorsunuz. Platonik olarak hoşlandığınız kişiye duygularınızı anlatmak istiyorsunuz ancak duyacaklarınız hayal kırıklığı yaşamanıza neden olabilir. Sevdiklerinizi ihmal ettiğinizin farkındasınız. Akşam saatlerinizi onlara ayırıyorsunuz.

8 Aralık 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bir şeyler kaybedeceğinizi düşünüp kaygılandığınızda yalnızca zaman kaybedersiniz. Bu kaygıya, telaşa son verdiğinizde sizi bekleyen işleri yapmak için zamanınızın ve motivasyonunuzun olduğunu göreceksiniz. Kendinizle ilgilenin, fiziksel ve ruhsal bakımlarınızı tamamlayın.

8 Aralık 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız işlerinize yönelebilirsiniz. Aşk hayatınızla ilgili yeni deneyimler içine girmeyin. Uğraştığınız konularla ilgili bitişler olabilir. Gün içinde değişen planlara ayak uydurmanız gerekebilir. Çocuklarınıza zaman ayırmak ve birlikte alışveriş gitmek isteyebilirsiniz. Bazı konularda yaratıcılığınızı kullanmanız gerekebilir.

8 Aralık 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Başarmak istediklerinizi ya da planlamalarınızı ikiye bölmek beraberinde başarı fırsatını da arttıracaktır. Aşk konusunda mutlu bir gün. Fırsatları iyi değerlendirin.

8 Aralık 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Var olan düzenini şenlendirmek senin elinde. Özellikle de yaşadığın ve çalıştığın alanlarda bir şeyleri daha iyi bir hale getirebilirsin. Yaşam alanını düzenlemek ve hayat kaliteni artıracak şeylere yatırım yapmak sana çok daha iyi gelebilir bu aralar.

8 Aralık 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Cömertliğiniz adeta bir efsane ve bugün kendinizi bu konuda bir daha kanıtlayabilirsiniz. Daha öğlene bile varmadan bunu birçok insana yardım etmek için kullanacaksınız! Nitekim sevdiğiniz bu yüzlere birer gülümseme kondurmak sizin de gününüzü güzelleştirecek. Bilgeliğinizin armağanlarını nasıl verdiğinize dikkat edin. İnsanları, tam olarak yapmalarını söylediğiniz şeyi yapmaları gerektiğine inandırmadığınızdan emin olmalısınız. Aksi takdirde, fikriniz yardımdan ziyade uyulması gereken kurallara benzeyecektir. Dostlarınızın sizi parmak sallayan biri olarak görmesini istemezsiniz!

8 Aralık 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Uzun süredir cesaret edemediğiniz birçok aktivitede ben de varım diyeceksiniz. Enerjinizi büyük hedeflere odaklarken, bazılarınız karmaşalar yaşayacak. Dengelerinizin çok önemli olduğunu biliyor ve kullanmak istiyorsunuz.

8 Aralık 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işyerinde küstah ve rahatınıza düşkün bir tavır sergiliyorsunuz. İş arkadaşlarınız ve amirleriniz bu nedenle sizi müşkülpesent ve saygısız biri olarak görebilir. Doğru dengeyi tutturun ve taleplerinizi gözden geçirin. Davranışlarınıza yapılan eleştirileri kişisel olarak almayın. Arkadaşlarınıza kıyasla fazlasıyla titiz ve küçük detaylara dikkat eden birisiniz. Bu sizi popüler yapmaz. Bilakis biraz daha rahat davranın ve ufak meseleleri büyütmeyin.

8 Aralık 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün aşk, tatil, çocuk veya hobilerinizle ilgilenebilirsiniz. Harcamalarınız artabilir. Gününüz güzel geçsin.

8 Aralık 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yıldızların üzerinizdeki tesiri öylesine olumlu ve birbirini tamamlar şekilde ki bugün el atacağınız her konuda başarı ve sevinç var. Fevkalade bir gün! Uzun süredir yalnızlıktan şikayet ediyordunuz. Ummadığınız bir anda kendinizi güzel bir ilişkinin içinde bulabilirsiniz. İşinizle ilgili sevindirici bir haberiniz var. Ama içindeki sevinç, biraz da sizin haberi ne kadar değerlendirebileceğinize bağlı. Umut bağladığınız bir paranın gecikmesi ödemelerinizi aksatabilir, hazırlıklı olun.

8 Aralık 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 01' 44" R
Ay
Boğa
02° 02' 50" R
Merkür
Başak
19° 13' 19" R
Venüs
Terazi
26° 50' 17" R
Mars
Yengeç
09° 09' 12" R
Jüpiter
İkizler
20° 45' 26"
Satürn
Balık
15° 05' 45"
Uranüs
Boğa
27° 06' 32"
Neptün
Balık
28° 31' 44"
Plüton
Oğlak
29° 45' 01"
Chiron
Koç
22° 16' 48"
Lilith
Terazi
09° 12' 24"
True Node
Koç
06° 37' 26"
Son Güncelleme : 20/09/2024 15:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>