İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Tavırlarınız Değişiyor Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Aralık 2023, Perşembe

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, beklenmedik sorunlarla karşılaşabilir ve birlikte olduğunuz kişiyle aranıza mesafe girmesine neden olabilirsiniz. Daha temkinli ve dikkatli olmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Hata yapmamaya çalışın.

Beklenmedik sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. Dengeleri zorlayabilecek her ne varsa ondan da uzak durmanız gerekiyor. Gücü tamamen elinizde bulundurmanız gereken bir gün.

Finansal durumunuzla ilgili bazı sorunlar gündeme gelebilir. Etkin adımlar atmak için biraz daha zamana ihtiyaç duyacaksınız. Kontrolü elinizde bulundurmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatta karşınıza çıkan kimsenin öylesine gelmediğini fark etmelisiniz. Her insanın öğretisi ve getirisi farklı bir duygu ve olgunluk işaretidir. Kendinizi bu getirileri yakalamaya odaklarsanız, birilerinin hayatınızdaki varlığının kısa sürmesinden daha az etkilenebilirsiniz. Bu durum neyi sevdiğinizi daha iyi anlamanıza yardımcı olacaktır.

7 Aralık 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün iletişim yetenekleriniz ve zihinsel enerjiniz ön plana çıkıyor. Duygusal olarak aktif bir gün geçirebilirsiniz ve çevrenizdeki insanlarla kolayca etkileşime girebilirsiniz. Zihninizi ve düşüncelerinizi odaklamakta zorlanabilirsiniz, bu yüzden dikkat dağınıklığına dikkat etmeniz önemlidir. İlişkilerinizde esnek olun ve karşı tarafın perspektifini anlamaya çalışın. Özellikleortamında, projeleri organize etme ve detayları takip etme konusunda becerikli olabilirsiniz. Kendinizi ifade etme konusunda cesaretli olun ve fikirlerinizi paylaşmaktan çekinmeyin. Kendinize zaman ayırarak dinlenmek ve rahatlamak için fırsat yaratmanız gereken bir gün olabilir. Günün sonunda, biraz uzaklaşmak ve dinginliği bulmak için kendinize zaman ayırmak önemlidir.

7 Aralık 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yıllardır aynıyerinde çalışan bir İkizler burcuysanız, maddi ve manevi olarak yerinizde saydığınızı fark edebilirsiniz. Bir süredir yakın arkadaşınızın tavırlarından rahatsızlık duyuyorsanız bu konuda farklı hamleler yapmayı deneyebilirsiniz. İlişkisinde problem yaşayan bir İkizler burcuysanız, sabrınız artık tükenebilir.

7 Aralık 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Her şey birikip birikip patlıyormuş gibi hissedebilirsiniz. Hayatınıza neler dahil ettiğinizi, ekonomik bağımlılıklarınızı doğru anlayın. Yaşam sevdiklerinizi kırmaya değmez, dolayısıyla seçimlerinizi yaparken ve duygularınızı ifade ederken buna uygun hareket etmeniz gerekecektir.

7 Aralık 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde keyif alacağınız organizasyonlar yapmak isteyebilirsiniz. Aşk hayatınızla ilgili konulara yöneleceksiniz. Gün içinde harcamalarınıza dikkat etmeniz gereken zamanlar var. Sorumlu olduğunuz konularda somut bir şeyler ortaya koymak isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde daha hareketli olabilirsiniz. Ani çıkışlar yapmayın.

7 Aralık 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda atacağınız adımlar ilişkinizi sağlamlaştırmaya yönelik olabilir ve hem partneriniz hem de siz bu süreçten keyif alabilirsiniz.

7 Aralık 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün genel olarak hayatında farklılıklara özenebilirsin. Bazı yeni yerler görmek veya yeni şeyler öğrenmek için istekli olabilirsin. Hayatına bir yenilik ve biraz daha iyi bir kalite katman mümkün olacak.

7 Aralık 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili İkizler, bugün ilişkileri güçlendirmek için iyi bir konumdasınız. Şanslı bağlantılar kurmanın, zorlukları ortadan kaldırmanın veya desteklendiğinizi hissetmenin zamanıdır. Ayrıca sorunlara çözüm bulmak için de mükemmel bir zaman. Başkalarına ulaşmanın sizin için doğru olduğu ve ilerlemenize yardımcı olabileceği duygusu var. Şimdi koşulların veya insanların sizi sınırladığını varsaymak yerine, değişim ihtiyacına açılıyorsunuz. İlişkilerdeki pürüzleri onarmak mümkündür. Bazı temel yapıları yerine oturtmak, kendinizi eski, olumsuz kalıplardan kurtarmanıza olanak tanır. Gün sonunda oldukça tatmin olmuş hissedebilirsiniz.

7 Aralık 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kariyerinize katkısı olacak konularda araştırmalarını sürdürmek istiyorsanız; bu dönemin size sağlayacağı enerjiyi iyi kullanmalısınız. Mesleki başarınızı perçinleyici konumlar içindesiniz. Bu dönem, yüksek hedefleriniz var.

7 Aralık 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınızı zapt etmekte zorlanacaksınız. Kontrolsüz bir şekilde su yüzüne çıkabilirler. Ani bir hareketle öfkenizin tetiklenmesine izin vermeyin. Aksi takdirde etrafınızdakileri ve karşılaştığınız herkesi kışkırtacaksınız. Bir denge bulmaya ve sakinliğinizi yeniden yakalamaya çalışın ve diğer insanlara karşı daha anlayışlı olun.

7 Aralık 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün aşk, tatil, çocuk veya hobilerinizle ilgilenebilirsiniz. Partner veya ortağınızla beraber zaman geçirebilirsiniz. Gününüz güzel geçsin.

7 Aralık 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün zıt düşünceler, kararsız davranışlar içinde olacaksınız. Bilhassa bu arada sevgilinizin kalbini kırmamaya bakın, sonra tamir edemezsiniz. İş ilişkilerinde meydana gelebilecek küçük pürüzlerden uzak durmanızda yarar var. Bu ilişkilerde, kendinizi hiç ilginiz olmayan problemlerin başında bulabilirsiniz. Umutlu olduğunuz para meselesinde yakında bazı gelişmeler var. Bedensel bir problem hissedebilirsiniz, ihmal etmek problemi büyütebilir. Bir uzmana danışmalısınız.

7 Aralık 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 02' 08" R
Ay
Boğa
02° 09' 03" R
Merkür
Başak
19° 14' 06" R
Venüs
Terazi
26° 50' 47" R
Mars
Yengeç
09° 09' 26" R
Jüpiter
İkizler
20° 45' 28"
Satürn
Balık
15° 05' 43"
Uranüs
Boğa
27° 06' 31"
Neptün
Balık
28° 31' 43"
Plüton
Oğlak
29° 45' 01"
Chiron
Koç
22° 16' 47"
Lilith
Terazi
09° 12' 27"
True Node
Koç
06° 37' 26"
Son Güncelleme : 20/09/2024 15:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>