İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Bakış Açınızı Değiştiriyorsunuz Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Aralık 2023, Perşembe

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygusal olarak kendinizi biraz geriye çekmek isteyeceksiniz. Amaçlarınıza uygun adımlar atamadığınız sürece sorunlar yaşayabilirsiniz.

Mesleki olarak daha fazla ön planda olmak isteyeceksiniz. Olumsuzlukları tamamen geride bırakmaya çalışmanız gerekiyor. Hata yapmamanız gereken bir gün.

Maddi kaynakların yönetimi konusunda daha kararlı olmalısınız. Etkin adımlar atmak için biraz daha sabırlı olmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uğraşlarınızın dışında bir gündem oluşturabilirsiniz. Bu durum ekonomik olarak da rahatlamanıza yardımcı olabilir. Denemeden bilemezsiniz, bugün denemediğiniz bir şeylere hayatınızda yer vermeye başladığınız ilk gün olsun.

14 Aralık 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün iletişim becerilerinizin zirve yapacağı bir gün olabilir. İnsanlarla kolaylıkla iletişim kurabilir, fikirlerinizi etkileyici bir şekilde ifade edebilirsiniz. Bu sayedeortamında veya sosyal çevrenizde ön plana çıkabilirsiniz. Ancak, aşırı konuşkanlık veya acelecilikten kaçınmanızda fayda var. Dikkatinizin dağılmasına izin vermeden önceliklerinizi belirleyin ve adımlarınızı planlı bir şekilde atın. Ayrıca, çevrenizdeki insanlara da işbirliği teklif etmekten çekinmeyin. Ortak projelerde heyecan verici fırsatlar bulabilirsiniz. Bugün tedbirli olmanız gereken konulardan biri de finansal durumunuz olabilir. Harcamalarınızı kontrol altında tutmaya özen gösterin ve gereksiz risklerden kaçının. Genel olarak, enerjik bir gün geçirebilirsiniz, ancak bedeninizi dinlendirmek için de zaman ayırmanız önemlidir.

14 Aralık 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İşinden memnun olmayan bir İkizler burcuysanızdeğiştirme konusundaki soru işaretleriniz kafanızı daha fazla meşgul edebilir. Bu konuyu çözüme ulaştırmak için çevrenizdeki güvendiğiniz kişilere danışmaya karar vereceksiniz. Olaylara farklı bir perspektiften bakmak cesur adımlar atmanızı sağlayacak.

14 Aralık 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatta karşınıza çıkan kimsenin öylesine gelmediğini fark etmelisiniz. Her insanın öğretisi ve getirisi farklı bir duygu ve olgunluk işaretidir. Kendinizi bu getirileri yakalamaya odaklarsanız, birilerinin hayatınızdaki varlığının kısa sürmesinden daha az etkilenebilirsiniz. Bu durum neyi sevdiğinizi daha iyi anlamanıza yardımcı olacaktır. ektir.

14 Aralık 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kriz yaratan konular gündeme gelebilir. Siz bu konulara karşı nasıl davranacağınızı kestirebileceğiniz bir gündesiniz. Endişe duyduğunuz konuları fazla büyütmemeye özen gösterin. Ortak para konularıyla ilgilenmeniz gerekebilir. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar oluşabilir. Akışta kalmaya çalışmalısınız.

14 Aralık 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi eleştirmeyi bırakıp daha çok olayları güzel yönünden görmeye çabalamak hem kendinizi hem etrafınızdakileri sevmenize vesile olacaktır.

14 Aralık 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Etrafındaki gelişmeler hakkında daha çok bilgi sahibi olmak yararına olabilir bugün. Olaylar hakkındaki kontrolünün artması demek gelişimin bir parçası olmanın kolaylaşması demek çünkü. Yanındaki insanlarla ilişkini iyileştirmeye özen göstermekte fayda var bugün.

14 Aralık 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili İkizler, bugün yanlış sinyaller verilebilir veya doğru sinyaller tamamen yanlış yorumlanabilir! Şimdi, önemli kararlara varma veya özellikle kafa karıştırıcı sorunları çözme işini askıya almak isteyebilirsiniz. Finansal bir konuyu özellikle de alternatif gelir kaynaklarına olan bağımlılığı yeniden düşünebilirsiniz. Maddi konularda bazı gecikmeler yaşayabilirsiniz ancak bu, para konusunda yaratıcı olmanıza yol açabilir. Genel anlamda bir iç gözlem ve gözden geçirme zamanı olabilir. Şimdiyi anlamak için sık sık geçmişe dönebilirsiniz ve bu derinlemesine düşünme özellikle yararlı olabilir.

14 Aralık 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yakın geçmişinizi artık düşünmek istemiyorsunuz. Yapacağınız her türlü çalışmanızı ileriye dönük planlamalısınız. İş ortaklıklarında özgür çalışmaktan yanasınız. Emir almaktan hoşlanmıyor, hemen tepki gösteriyorsunuz.

14 Aralık 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün aşırı bir cesaret ile cesaretsizlik arasında gidip geliyorsunuz. Geçmişinizi gözünüzün önüne getirirseniz, şu anda size çok zor gelen ve gözünüzü korkutan şeylerin yakında hiçbir öneminin kalmayacağını göreceksiniz. Böylece hem kendinizle hem çevrenizle daha barışık bir şekilde hareket edebilecek ve çevrenizden çok daha az tepki ve direnişle karşılaşabileceksiniz.

14 Aralık 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; para, finans, özel hayat veya sağlık konuları ön plana çıkabilir. Şans ve fırsatlarla karşılaşmanız olasıdır. Gününüz güzel geçsin.

14 Aralık 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğiniz kişinin yoğun ilgisi, sizi çok mutlu ediyor. Eğer kalbiniz boşsa bilin ki karşı cinsin sizinle fazlasıyla ilgilendiği bir dönemdesiniz. İş yerinde ayağınızı kaydırmaya çalışan kişiyi görmezlikten gelin. Onun size hiçbir zararı dokunmayacak, çevrenizde sizi de, onu da iyi tanıyorlar. İhtiyaçlarınız dışında gereksiz harcamalarda bulunmamaya çalışın. Sağlığınızla ilgili bir konularda yeteri kadar hassas değilsiniz. Doktora görünmenizde ve onun öğütlerine kulak vermenizde yarar var.

14 Aralık 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 57' 15" R
Ay
Boğa
00° 54' 32" R
Merkür
Başak
19° 04' 49" R
Venüs
Terazi
26° 44' 41" R
Mars
Yengeç
09° 06' 38" R
Jüpiter
İkizler
20° 45' 09"
Satürn
Balık
15° 06' 05"
Uranüs
Boğa
27° 06' 36"
Neptün
Balık
28° 31' 51"
Plüton
Oğlak
29° 45' 04"
Chiron
Koç
22° 16' 59"
Lilith
Terazi
09° 11' 54"
True Node
Koç
06° 37' 23"
Son Güncelleme : 20/09/2024 13:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>