İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Mesafelisiniz Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Aralık 2023, Cuma

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygusal olarak kendinizi biraz geriye çekmek isteyeceksiniz. Amaçlarınıza uygun adımlar atamadığınız sürece sorunlar yaşayabilirsiniz.

Mesleki olarak daha fazla ön planda olmak isteyeceksiniz. Olumsuzlukları tamamen geride bırakmaya çalışmanız gerekiyor. Hata yapmamanız gereken bir gün.

Maddi kaynakların yönetimi konusunda daha kararlı olmalısınız. Etkin adımlar atmak için biraz daha sabırlı olmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi ifade etmek için sadece konuşmanın değil bir şeyler yapmanın gerekliliğini de düşünebilirsiniz. Bugün neler yapabileceğinizi, hangi alanlarda başarılı olabileceğinizi araştırabilirsiniz. Ailenizden ya da çevrenizdeki bazı yönetici figürlerinden bu yönde destek bulabilirsiniz.

15 Aralık 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, İkizler burcu olarak sana neşeli bir gün vaat ediliyor. Bugün iletişim becerinizi kullanarak çevrenizdekilerle samimi ve keyifli etkileşimlerde bulunabilirsiniz. Yaratıcı fikirlerinizi paylaşmak ve başkalarının da fikirlerini duymak için harika bir gün olabilir. İlgi alanlarınızı genişletmek, yeni bilgiler öğrenmek ve kendinizi geliştirmek için fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Bugün enerjinizi bazı projelere odaklayabilir ve başarıya ulaşabilirsiniz. İçinizdeki merak duygusu ile hareket ederek, heyecan verici deneyimlerin kapısını aralayabilirsiniz. Ancak, dikkatsizlik veya dağınıklık nedeniyle bazı detayları gözden kaçırma olasılığınız da var, bu yüzden dikkatli olmanızda fayda var. Kendinizi olumlu ve hareketli hissedeceğiniz bir gün geçirmeniz dileğiyle!

15 Aralık 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne sıcak bir kahveyle başlama kararı alacaksınız. Bu sayede kendinizi daha enerjik hissedeceğinizi düşünüyorsunuz. Arkadaşlarınızla alışveriş yapmak için haberleşebilirsiniz. İstediğiniz parçaları bulmakta zorlanıyorsunuz. İlişkisi olan bir İkizler burcuysanız, yaşadığınız problemler nedeniyle partnerinizle aranıza mesafe koymak isteyebilirsiniz.

15 Aralık 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Endişeleriniz bir önlem olabilecekken gereksiz risklere, yanlış anlaşılmalara sebep olabilir. Bugün katı bir duruş sergilememek, bulunduğunuz durumu zorlaştırmamak adına muhataplarınızın söylediklerini farklı bir açıdan düşünmeye çalışmalısınız. Hayat teoride farklı, pratikte farklıdır. Bunu bilerek hareket edin.

15 Aralık 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel olarak sizde endişe yaratan durumlarla karşılaşabilirsiniz. İş hayatınızdaki stresler sizi yorabilir. Ortak işlerinizde çalıştığınız kişilerle planlama yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları yeniden harekete geçirebilirsiniz. Duygusal konularda kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Parasal konularda sabırlı olmanız gerekebilir.

15 Aralık 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi ve etrafınızdakileri eleştirmeyi bırakıp daha çok olayları güzel yönünden görmeye çabalamak hem kendinizi hem etrafınızdakileri sevmenize vesile olacaktır.

15 Aralık 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün karar almak seni zorlayabilir. O yüzden de özellikle önemli konularda bir şeyleri biraz erteleyebilirsin. Acele etmemek ve daha dikkatli düşünmek, karar aşamanı senin için kolaylaştırabilir.

15 Aralık 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili İkizler, bugün başkalarıyla bir araya gelip anlaşmalar yapmak için iyi durumdasınız. Önemli biriyle aynı sayfada olma hissi iyi gelebilir. Finans ve ev hayatıyla ilgili harika yeni bilgiler var. Bir konuşma yoluyla eski, rahatsız edici sorunlar hakkında yeni sonuçlara varabilir ve hayatınızla daha iyi başa çıkmak için iyi, sağlam stratejilere ulaşabilirsiniz. İnsanlarbakış açınıza veya benzersiz fikirlerinize ilgi duyar. Artık sosyal hayatınız ve kariyeriniz hoş bir şekilde kesişebilir. Başkalarının bir sorunu çözmesine yardımcı olmak odak noktası olabilir ve bunu karşılığını da alırsınız.

15 Aralık 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizde size yardım edecek ve enerjinizi sizin için kullanacak arkadaşlarınız olacaktır. Bazılarınız tepkili davranıyor ve duygusal çıkmazlara giriyorsunuz. Bulunduğunuz şartları değiştirmek yerine uyum göstermelisiniz.

15 Aralık 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir şey yolunda gitmezse hemen suçu kendinizde aramayın. Belki de sadece dış koşullar müsait değildir. Kendinize iyi davranın, her şeyi oluruna bırakın. Böyle yaptığınızda, bazen önünüzde öyle yollar açılır ki yepyeni olanaklarla karşılaşırsınız. İşte o zaman enerjinizi vargücünüzle harcayabilirsiniz.

15 Aralık 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler, para, finans, özel hayat veya sağlık konuları öne çıkabilir. Şans ve fırsatlarla karşılaşmanız olasıdır. Gününüz güzel geçsin.

15 Aralık 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İki kişi arasında kararsızlık çekiyorsunuz, olayların akışı her şeyi belirleyecek. Canınızı sıkmayın! İş yerinde duymuş olduğunuz bazı sözlerin tesiri altında fazla kalmakta ve yanlış adımlar atmaktasınız. Hislerinize mantık da katmalısınız, böylece daha isabetli kararlar vermiş olursunuz. Bütçenizin üzerinde harcamayı alışkanlık haline getirmeyin. Yiyeceklerinize dikkat etmeniz gereken bir dönem. Yeme alışkanlığınızı değiştirmediğiniz müddetçe aşırı kilo alabilirsiniz.

15 Aralık 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 57' 40" R
Ay
Boğa
01° 00' 45" R
Merkür
Başak
19° 05' 35" R
Venüs
Terazi
26° 45' 12" R
Mars
Yengeç
09° 06' 52" R
Jüpiter
İkizler
20° 45' 11"
Satürn
Balık
15° 06' 03"
Uranüs
Boğa
27° 06' 35"
Neptün
Balık
28° 31' 51"
Plüton
Oğlak
29° 45' 04"
Chiron
Koç
22° 16' 58"
Lilith
Terazi
09° 11' 57"
True Node
Koç
06° 37' 24"
Son Güncelleme : 20/09/2024 13:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>