İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Sosyalsin Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Eylül 2024, Pazar

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 70%

Aşk hayatınızda bugün karmaşık etkilerle karşılaşabilirsiniz. Hislerinizi açık bir şekilde ifade etmek için biraz sabırlı olmanız gerekebilir. Doğru planlamayla her şey istediğiniz gibi gelişecektir. Huzuru ve mutluluğu yakında hissetmeye başlayacaksınız.

Bugünve kariyer alanında, olumlu etkilerle hareket etmeye başlayacaksınız. Dengeleri zorlayabilecek durumlardan uzak durmanız gerekmekte. Başarıya adım adım yaklaşacaksınız, ancak sabırlı olmalısınız.

Bugün, elinize geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmeye özen göstermelisiniz. Çabalarınızın karşılığını alacaksınız, fakat biraz daha beklemede kalmanız gerekebilir. Sınırları ihlal etmekten kaçınmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni haftaya yeni bir vizyonla başlamak isteyebilirsiniz. Bugün kendinizi açığa çıkaracak fikirler üzerinde durabilir, becerilerinizi kullanacağınız alanlar araştırabilirsiniz. Bu anlamda ziyaretler,seyahatleri, gitmek istediğiniz yerlerle ilgili ön araştırmalar size yardımcı olabilir.

15 Eylül 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün İkizler burcunu bekleyen zorluklarla başa çıkmak için serbest düşünceli ve esnek olmak önemli olabilir. İletişimde dikkatli olmanız gerekebilir, çünkü yanlış anlaşılmalar meydana gelebilir. Sevdiklerinizle iletişimi güçlü tutmaya özen gösterin ve esnek olun, bugün sürpriz gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Enerjinizi olumlu ve yapıcı bir şekilde yönlendirerek güçlü sonuçlar elde edebilirsiniz. Umutsuzluğa kapılmayın ve adımlarınızı kararlılıkla atın.

15 Eylül 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyal medyayı kurcalarken eski sevgilinin önüne çıkması, geçmiş günleri özlemle yad etmene neden olabilir. Yaşadığın en tuhaf yazı geride bırakıyorsun bu noktada yeni kararlar alırken özenli davranman gerektiğini anlayacaksın. Akşamüstüne doğru arkadaşlarınla sosyalleşmek üzere plan yapabilirsin.

15 Eylül 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hayatın getirdiği kısmet ve şanslar size olumlu yönler sağlayabilir. Başkalarından çok şey öğrenebileceğiniz bir gündesiniz.

15 Eylül 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda belirgin bir çaba göstermediğiniz ve dinlenmeyi hedeflediğiniz bir dönemdesiniz. İç ışığınızın artacağı bir süreçten geçiyorsunuz.

15 Eylül 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Her şey gelip geçici iken sizin kalıcılıkta ısrarcı olmanız yaşantınızı zora sokabilir. Sadeleşmeyi, rahatlamayı ve özellikle aile içindeki gündemleri netleştirmeyi hedefleyin. İç huzurunuz ve ilişkileriniz önceliğiniz olabilir.

15 Eylül 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili İkizler, geçmişten bir şey bugün ortaya çıkabilir. Başlangıçta rahatsız edici hissettirse de daha sonra duygusal bir atılım hissi olabilir. Sizi öğrenmekten ve büyümekten alıkoyan şeyin ne olduğunu incelerseniz, ortaya çıktıkça yeni fırsatları kucaklamak için kendinizi daha iyi bir konuma getireceksiniz. Genellikle zamanınızın çoğunu alan küçük şeyler, bugün acil veya endişe verici görünmüyor. Muhtemelen bir süredir beslediğiniz bir kin veya şüpheyi geride bırakmanın zamanı geldi. Yaratıcılığınızı öne çıkarmanın ve fikirlerinizi paylaşmanın yollarını arıyor ve buluyorsunuz.

15 Eylül 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Zorlu durumları umudunla yenebilirsin. Mucizeler yaşayabilirsin bugün. İnancın ve hayallerinin gücüyle başar. Unutma hayaller, iradeden kuvvetlidir. Vermen gereken karmaşık bir karar var önünde, bu kararın doğru olabilmesi için araştırma yapman gerekiyor. Artık ertelemeleri çıkar hayatından, araştırmanı yap ve bir an önce karar ver. Bu karar senin hayatını değiştirebilir.

15 Eylül 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Üstesinden gelinemeyecek sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Umutsuzluğa kapılmayın! Bakış açınızı değiştirin, çözüm hızla kendini belli edecektir. Başkalarından tavsiye istemekten çekinmeyin! Özel hayatınız şu sıralar dengesiz sayılır. Beklenmedik değişiklikleri sakince ele almalısınız. Daha fazla dinlenmeniz, sorumluluklarınızdan biraz uzaklaşarak kendinize zaman ayırmanız gerekiyor. Güzel bir kitap okuyarak veya küvette uzun bir banyo keyfi yaparak rahatlayın.

15 Eylül 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat konularında ve aşk konusunda hayatınızın şansıyla karşılaşabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

15 Eylül 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Umutsuz başladığınız ilişkiniz, hiç beklemediğiniz bir biçimde mutlu sona doğru gidiyor. Gitgide bağlandığınızı hissediyorsunuz. Merak etmeyin duygularınızın karşılığı fazlasıyla var. Şimdilik problem gözükmüyor. İşyerinizde meydana gelecek değişiklikler kafanızın karışmasına neden olabilir. Fakat paniğe kapılmadan, iyi duygularınızla bu durumu lehinize çevirmeyi başaracaksınız. Ekonomik şikayetlerinizi en aza indirmeniz, kolay harcama alışkanlığınızı bırakmanızdan geçiyor.

15 Eylül 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 20' 08" R
Ay
Yengeç
17° 35' 52" R
Merkür
Akrep
14° 41' 42" R
Venüs
Yay
06° 35' 08" R
Mars
Yengeç
25° 26' 35" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 42" R
Satürn
Balık
13° 09' 36"
Uranüs
Boğa
26° 13' 54"
Neptün
Balık
27° 40' 54"
Plüton
Oğlak
29° 40' 20"
Chiron
Koç
20° 49' 25"
Lilith
Terazi
12° 50' 02"
True Node
Koç
06° 23' 43"
Son Güncelleme : 23/10/2024 09:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>